Jokaisella miehellä on lähtökohtaisesti yksi puku vaaterekillä odottamassa sitä erityistä tilannetta, joka vaatii hieman enemmän tyyliltä. Puku vaatii ehdottomasti täydellisesti istuvan kauluspaidan. Miesten kauluspaidat ovat täynnä viimeisten trendien mukaisia luomuksia aina minimalistien suosimista yksivärisistä ja hillityistä malleista raikkaisiin karkkiväreihin. Puvunpaidat sopivat muodollisen juhla- ja bisnestyylin lisäksi aivan yhtä hyvin rennompaankin vapaa-ajan tyyliin chinojen tai farkkujen kanssa, vaikka ne ovat vapaa-ajan kauluspaitoja muodollisempia.

Miesten kauluspaidat kannattaa valita puvun mukaan

Rautaisena bisnesmiehenä tiedät, että kauluspaitoja tulee olla useita, muutamia tummia ja muutamia vaaleita. Haluathan näyttää freesiltä jokaisessa kokouksessa. Miesten kauluspaidat ovat ihanteellisia muuntamaan saman puvun hieman erihenkiseksi. Klassinen valinta pukupaitaan on valkoinen, sillä se toimii helppona vaihtoehtona, joka muuntautuu monen eri värin kanssa sopivaksi. Vaaleanharmaa ja -sininen ovat kuitenkin varteenotettavia vaihtoehtoja valkoisen rinnalla, sillä niissä on hieman pehmeyttä, joka tekee pukutyylistäsi harkitun hienostuneen. Sinisen puvun kanssa kannattaa valita maksimissaan muutamaa astetta vaaleamman sävyinen sininen kauluspaita ja harmaan puvun kanssa toinen harmaan sävy, jos haluaa pysytellä hallitussa ja klassisessa tyylissä. Kokeile kuitenkin rohkeasti voimakkaampiakin värejä, kuten vastavärejä. Mustan puvun kanssa valkoinen on varma valinta.

Modernin dapper-tyylin kauluspaidat saavat erottua

Viimeiset vuosikymmenet ovat vahvasti näyttäneet sen, että kaavoihin kangistunut ja jäykkä konttorityyli on menneen talven lumia, sillä huolellisesti harkitusta ja räätälöidystä tyylistä on tullut arkea. Moni mies panostaa aivan uudella tavalla ulkonäköönsä ja vuosien takainen herrasmiestyyli on tehnyt paluun, modernilla, urbaanilla tavalla. Tästä hyvänä esimerkkinä on dapper-tyyli, joka näkyy vahvasti muodin mekoissa ympäri maailmaa, ja jossa henkselit, hattu ja tarkkaan suittu parta ei ole lainkaan liioiteltua. Persoonallinen pukeutuja saattaakin valita räikeän paidan tai luoda omintakeisen tyylinsä näyttävillä asusteilla tai kengillä. Kuitenkin, jos puvunpaidat eivät ole sinulle jokapäiväinen herkku, niin kannattaa pitäytyä yksivärisissä, neutraaleissa ja helpoissa vaihtoehdoissa. Voit toki valita myös hillittyjä kuvioita, kuten pieniä palloja tai neutraaleja ruutuja tuomaan ilmeikkyyttä hillitysti.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista