Puvut

Solmiot & Asusteet

Hinta
9
9
240
240
Sisävuori

550 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/7
Solmio - berry Solmio - bordeaux Solmio - bordeaux BOLD PLAYER MADISON - Solmio - navy Rusetti - midnight Solmio - dunkelblau ILMINSTER - Solmio - light ink SLIM - Solmio - grey Solmio - blau JACCOLOMBIA - Rusetti - fudge SLIM - Solmio - navy Kalvosinnapit - silber Solmio - open blue Solmio - braun BOLD POLO PLAYER POCKET SQUARE - Solmio - orange Solmio - navy JACCOLOMBIA - Solmio - fudge Solmio - azzurro puffo Solmio - navy JACCOLOMBIA - Solmio - jet set Rusetti - black WADE - Rusetti - schwarz SLIM - Solmio - sky blue Rusetti - navy Kalvosinnapit - schwarz LETTER - Kalvosinnapit - silver-coloured Rusetti - black BLENDED TIE - Solmio - rust brown Solmio - red JACNECKTIE GIFT BOX SET - Rusetti - fudge Solmio - blau Solmio - nero/oro JACCOLOMBIA - Rusetti - dark navy Rusetti - black Rusetti - rot BOWTIE - Rusetti - black Kalvosinnapit - silver-coloured Solmio - bordeauxrot SLIM - Solmio - grape Solmio - rot MODERN - Solmio - navy FLY - Rusetti - bordeaux Solmio - navy scuro Rusetti - grau JACCOLOMBIA - Rusetti - black Solmio - white Solmio - grau/schwarz Rusetti - mid grey melange BLURRY - Rusetti - silver MOSELEY - Solmio - silver-coloured POLO PLAYER MADISON - Solmio - light blue Rusetti - braun TIE - Solmio - light/pastel blue Solmio - purple Solmio - rot POCKETSQUARE - Solmio - dark blue Solmio - blue Solmio - red Solmio - blau/ rot flower Solmio - porpora

Solmiot & asusteet miesten pukeutumisessa juontavat juurensa aina 1600-luvun Ranskaan ja kolmekymmenvuotiseen sotaan, jossa kroatialaiset palkkasotilaat taistelivat ranskalaisten riveissä. Kroaatit halusivat erottautua kiertämällä perinteisiä, kroatialaisia huiveja rullaksi ja kietomalla ne sitten kaulalleen edestä yhteen solmien. La croate tarkoittaa kroatialaista huivia, josta kravatti onkin saanut nimensä. Muotitietoiset pariisilaiset alkoivat käyttää koristeellisia nauhoja ja pitsejä kaulassaan, mutta nykymuoti tuntee enää nämä pitkänomaiset ja vuoritetut solmiot sekä tietysti solmukkeet. Vaikka solmiot & asusteet eivät tänä päivänä rönsyile materiaaleillaan tai muodoillaan yhtä suuresti, niin väreillä ja kuvioilla leikitellään sitäkin enemmän.

Ylipukeutuminen on huomattavasti vaikeampaa kuin alipukeutuminen

Koska pukujen materiaalit ja värisävyt ovat tyypillisesti hyvin neutraaleja luonteeltaan, voikin mies parhaiten ilmaista persoonaansa, mielialaansa tai tilaisuuden luonnetta valitsemalla paitojen ja asusteiden joukosta tilanteeseen sopivimmat vaihtoehdot. Joissain tilaisuuksissa kuitenkin pukukoodi saattaa sanella tiukastikin sen, kuinka asukokonaisuus tulee rakentaa. Pukukoodit ja vuorokaudenaika voivat määritellä sen, pukeudutaanko kravattiin vai solmukkeeseen, ja ottaa kantaa jopa solmioiden & asusteiden väritykseen. Kukaan ei varmastikaan pue samaa solmiota hautajaisiin ja pikkujouluihin, mutta on aina hyvä kerrata etikettiä silloin, kun ei ole täysin varma siitä, mikä on sopivaa ja mikä ei. Ei ole mukavaa huomata paikan päällä, että erottuu joukosta väärillä asustevalinnoilla.

Elleivät solmiot & asusteet kuulu vielä vaatevarastoosi, on aika tehdä asialle jotain!

Kun hankit uuden puvun tai paidan, on samalla hyvä miettiä, mitä niiden kanssa yhdistää. Pari uutta kravattia taskuliinoineen takaavat sen, että lähdön hetkellä ei tarvitse pohtia mitä päällesi pukisit. Valitset vain omasta vaatekaapistasi sen vaihtoehdon, joka sopii mielestäsi parhaiten tulevaan tilanteeseen, ja vanhakin kravatti saa uutta ilmettä, kun opettelet pari erilaista solmutekniikkaa. Solmiot & asusteet kertovat myös paljon kantajastaan. Värikkäät ja voimakkain kuosein varustetut asusteet lähettävät sanatonta viestiään, samoin kuin hillityt värisävyt ja rauhalliset kuositkin. Vaikka solmioita käytetäänkin pääsääntöisesti liike-elämässä ja juhlatilaisuuksissa, on asusteiden käyttö miesten pukeutumisessa lisääntynyt enenevässä määrin myös silloin, kun lähdetään ulos syömään tai vain iltaa istumaan. Toisin sanoen aina silloin, kun halutaan panostaa pukeutumiseen vähän enemmän. Kun kietaiset solmion kaulaasi, viestit ympärillesi, että kiinnität huomiota pukeutumiseesi. Tällainen viesti jää harvoin huomaamatta!

Yhdistät helposti