Kuntoilu- & Sisäpelikengät

Miesten sisäpelikengät

Miesten hyvännäköiset sisäpelikengät on luotu tulosten tekemistä varten. Perusta pelityylisi hyvännäköisten jalkineiden vakaille pohjille. Huippumerkkien ideoimat ominaisuudet antavat pitoa ja tukea pelitilanteisiin.
Koko
Merkki
Urheilulaji
Hinta
Väri
Kuosi
58 tuotetta
Lajittelu :
Sivu 1/1

Aktiivinen elämäntyyli vaatii menossa mukana pysyvät kengät. Miesten sisäpelikengät ovat tärkeä hankinta miehille, joiden viikot täyttyvät salibandy-, lentopallo- ja vaikkapa käsipallotreeneistä. Sisäpelit vaativat aivan omanlaisensa kengät, jotta peli rullaa eteenpäin ja erilaisilta loukkaantumisilta säästytään.

Miesten sisäpelikengät ovat välttämättömät tosiharrastajille!

Monet tekevät sen virheen, että treenaavat sisäpeleissä esimerkiksi aerobictossuilla, juoksukengillä tai kivannäköisillä vapaa-ajan tennareilla. Vauhdikkaat pelit vaativat kuitenkin aivan omanlaisensa kengät, joista löytyvät tarvittavat tuki- ja pito-ominaisuudet. Pallopeleissä hypitään paljon, joten iskunvaimennus on tärkeää rasitusvammojen välttämiseksi. Valikoimamme maailman johtavien urheilumerkkien sisäpelikenkiä on laadullisesti omaa luokkaansa. Nämä kengät tukevat äkkipysähdyksissä, nopeissa suunnanmuutoksissa ja kolauksissa sekä kestävät kovaakin kulutusta. Tekninen laadukkuus ei kuitenkaan tarkoita tyylikkäästä ulkonäöstä tinkimistä. Yhä useammalle miehelle trendikkyys on entistä tärkeämpää myös urheiluvaatteissa ja -kengissä. Miesten sisäpelikengät eivät jätä kylmäksi tälläkään saralla!

Miesten sisäpelikengät hurmaavat myös tyylillään

Upeita sisäpelikenkiä löytyy mitä raikkaimmissa ja herkullisimmissa värivaihtoehdoissa. Esimerkiksi vihreän, keltaisen ja sinisen sävyt erottuvat joukosta pirteällä ilmeellään. Energiset värit tuovat treeniinkin lisää sähäkkyyttä ? ja näyttävät sitä paitsi todella hyviltä. Trendikkäiden merkkien logot ja vauhtiraidat koristavat lisäksi monien kenkien sivuja. Kenkien korkeuksissa on myös eroja – voit valita joko matala- tai korkeavartiset kengät. Tämä on lähinnä mieltymyskysymys, sillä sisäpeleissä kenkien korkeudella ei ole suurta väliä. Yhdistä kenkäsi samansävyisiin urheilushortseihin ja täydennä varustuksesi vielä urheilusukilla. Voit olla varma, että kun kerran satsaat juuri varta vasten lajiasi varten suunniteltuihin kenkiin, et voi enää kuvitella treenaavasi muissa jalkineissa. Laadukkaiden sisäpelikenkien vaimennus, pohjan tuki, materiaalien miellyttävyys, joustavuus ja hengittävyys ovat omaa luokkaansa.

Yhdistät helposti