Skeittikengät ovat säilyneet jo vuosia yksinä trendikkäimmistä ja suosituimmista miesten vapaa-ajan jalkineista. Kuten nimestä voi päätellä, kehitettiin skeittikenkä alunperin juuri skeittaamista varten. Kaikilla urheilubrändeillä on omat mallinsa skeittikengistä, ja jotkut merkit ovat syntyneet yksin omaan skeittikulttuurin ja -kenkien ympärille. Nykyään miesten skeittikenkiä voi nähdä skeittaajien lisäksi kenen tahansa jaloissa, sillä ne tarjoavat mukavuuden lisäksi trendikkään ilmeen vapaa-ajan pukeutumiseen. Tyypillistä skeittikengille on paksu pohja, joka tarjoaa optimaalista pitoa ja kestävyyttä skeitatessa. Pohja on lisäksi melko tasainen ja jäykkä varustettuna pienikokoisella kuvioinnilla. Skeittikenkien laajassa valikoimassa on paljon erilaisia malleja. Varrelliset kengät tarjoavat täydellisesti tukea nilkalle, mutta myös pitävät jalat lämpimämpinä kuin varrettomat mallit. Varrelliset mallit on varustettu joko ylös saakka menevällä nauhoituksella tai nauhoituksella ja nilkkatarralla. Yhdistä supertrendikkäät varrelliset skeittikengät slim fit -farkkujen sekä rennon collegepaidan kanssa. Kylmillä ilmoilla voit valita tämän asukokonaisuuden kanssa lämpimän parkatakin, ja tyylisi säilyy yhtenäisenä päästä varpaisiin.

Trendikkäät skeittikengät tyylikkääseen vapaa-ajan pukeutumiseen!

Skeittikengät ovat hyvin monipuoliset jalkineet, sillä ne on helppo yhdistää hyvin erilaisiin asukokonaisuuksiin ja niitä voi käyttää ympäri vuoden. Erittäin rento sporttilook syntyy yhdistämällä matalavartiset skeittikengät, mukavat collegehousut sekä t-paita ja verryttelytakki. Väriä asukokonaisuuteen saat esimerkiksi valitsemalla skeittikengistä hauskat, värikkäät versiot ja verryttelytakin väriksi upean, voimakkaan värin, kuten vahvan keltaisen tai punaisen. Jos taas haluat luoda päinvastaisen tyylin skeittikenkien avulla, onnistuu sekin vaivattomasti. Valitse pelkistetyt, neutraalin väriset skeittikengät, housuiksi tyylikkäät chinot ja yläosaan rento kauluspaita sekä tyylikäs neuletakki. Miesten skeittikengät muuntautuvat siis hyvin moneen eri tyyliin, joten voit käyttää niitä joka päivä. Niiden monipuolisuuden ansiosta, skeittikenkiä kannattaakin hankkia kenkäkaappiin ainakin kahdet eri versiot, varsinkin jos todella pidät niitä joka päivä. Samaa kenkäparia tulisi pitää vain yksi päivä kerrallaan, jotta ne ehtivät kuivua ja palautua seuraavaa käyttökertaa varten. On myös hyvä idea hankkia skeittikengistä sekä varrettomat että varrelliset mallit. Näin saat pukeutumiseesi vaihtelua upeiden skeittikenkien avulla!

Tutustu myös

Miesten skeittikengät rentoon tyyliin

Skeittikengät ovat miehillä entistä suuremmassa käytössä – eivätkä vain lautaillessa. Miksi? Ne on hyvin muotoiltu jokaisen miehen jalalle sopivaksi tuomaan käyttömiellyttävyyttä ja nautintoa kenkien käyttöön, missä tahansa kuljetkin. Valikoimasta löytyy sekä siromman että massiivisemman näköisiä kenkiä, joista voit valita mieleisesi. Entisestään suunnittelussa on panostettu skeittikenkien ulkonäköön miesten toiveita kunnioittaen. Värimaailma on laaja aina perusväreistä erikoisimpiin, ja valittavanasi on yksi- ja monivärisiä jalkineita. Mallistossa on sekä lyhyt- että pidempivartisia vaihtoehtoja, joissa on joko nauha- tai tarra- ja nauhakiinnitys. Pieniä ja suurempia miehen silmää säväyttäviä yksityiskohtia on valikoiman kengissä upeasti hyödynnetty kengän pohjia myöten. Nämä seikat takaavat joka miehen löytävän mieleisensä jalkineet milloin vain! Tarvitsitpa kenkiä harrastuksiin tai arkikäyttöön, skeittikengät ovat kuin sinulle tehty! Ne sopivat vapaa-ajan käyttöön miehille erinomaisesti. Valittavanasi on valtava tarjonta miehille suunnattuja kenkiä Zalando.fi-verkkokaupasta, josta pääset helposti valikoimaan mieleisesi. Yhdistä rennon sporttisen tyylin saavuttaaksesi skeittikengät esimerkiksi farkkuihin, huppariin sekä rentoon pipoon.

Käytännölliset ja trendikkäät miesten skeittikengät

Skeittikenkiä valikoidessa tulee ensisijaisesti kiinnittää huomiota kengän malliin ja tukevuuteen. Sen tulee tuntua jalassasi hyvältä ja myötäillä askeliasi, mutta ei liikaa. Materiaalin tulee olla totta kai kestävää, jotta kengät eivät hajoa heti käytössä. Näiden lisäksi kenkien ulkonäköseikat ovat erittäin tärkeitä miesmaailmassa. Niiden täytyy ainakin jonkin verran viestittää maskuliinisuutta ja olla päitä kääntävän väriset pienimpiä yksityiskohtia myöten. Kaikki nämä seikat huomioiden olemme Zalandolla koonneet teitä miehiä varten oman täydellisen valikoiman kenkiä, jotta jalkineiden hankinta olisi helpompaa, mukavampaa ja hauskempaa. Älä turhia odottele vaan vieraile rohkeasti nettisivuillamme ja valikoi vaivattomasti laajasta valikoimastamme omasi – osta ja nauti!