Sukat

Miesten nilkkasukat

Suodatin
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Pintamateriaali
496 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/6

Nilkkasukat ovat kuumimpia hellepäiviä lukuun ottamatta jokapäiväinen perusvaate. Ei siis ole lainkaan yhdentekevää, millaisen materiaalin, muotoilun ja mukavuuden tarjoat jaloillesi päivittäin. Laajasta ja värikkäästä nilkkasukkavalikoimastamme löydät oikeat sukat arkeen ja juhlaan tutuissa perussävyissä sekä villin kirjavasti kuvioituina.

Nilkkasukkia ei voi koskaan olla liikaa. Vahvimmatkin sukkamateriaalit kuluvat auttamatta jokapäiväisessä käytössä, ja toisinaan sukkia hukkuu niin pesukoneen kuin vaatekaapin syövereihin. Käytännön mies ratkaisee kadonneiden sukkaparien ongelman tilaamalla monipakkauksen samanvärisiä sukkia. Tyylistään tarkka pukumies valitsee puolestaan jokaisen parin huolella ja varmistuu samalla siitä, että sukkien sävy on täydellinen ja materiaali ykköslaatua. Väriloiston ja näyttävien yksityiskohtien ystävä täyttää sukkalaatikkonsa perusvärien lisäksi lukuisin kuvioin ja sävyin koristelluilla nilkkasukilla.

Miesten nilkkasukat tarjoavat vähäeleistä tyyliä ja näyttävää potkua

Kun etsit ajattomia perussukkia arkeen tai juhlapuvun etikettikriteerit täyttäviä nilkkasukkia, tummat nilkkasukat ovat luotettava valinta. Etenkin puvun kanssa kannattaa valita tarpeeksi pitkävartiset sukat, jotka peittävät nilkan, vaikka lahje nousisikin istuma-asennossa vähän. Luonnonkuidut kuten puuvilla ovat aina varma valinta materiaaliksi, sillä ne ovat pehmeitä, ilmavia ja kestäviä.

Sukat ovat loistava tapa elävöittää asua tehokkaasti ja helposti. Vahvojen kontrastien ystävä voi tehostaa esimerkiksi sinisten kenkien ja housujen ilmettä pukemalla niiden kanssa kirkkaan punaiset tai hehkuvan oranssit sukat. Värikkäät pallot, raidat ja vaikkapa hurmaavat kukkakuviot vetävät taatusti huomion nilkkoihin, etenkin kun puet niiden kanssa nilkkojen yläpuolelle jäävät housut sekä tyylikkäät nahkakengät.

Urheilutyyliset, teknisiä materiaaleja hyödyntävät nilkkasukat ovat loistovalinta, kun työhösi tai vapaa-aikaasi kuuluu runsaasti kävelyä. Valitse käyttötarkoituksen mukaan reilusti nilkan yli ulottuvat sukat esimerkiksi maihareiden ja nilkkureiden kanssa, tavallisen pituiset nilkkasukat kävely- ja nauhakenkien alle tai varrettomat sukat avonaisten loafereiden tai espadrillojen kanssa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista