Suodatin

Miesten fleecetakit

70 tuotetta

Pohjoisissa sääoloissa miesten vaatekaapin tärkeimpiin kulmakiviin kuuluu toimiva kokoelma ulkotakkeja. Miesten fleecetakit ovat siitä käytännöllisiä, että niitä voi käyttää ympäri vuoden. Talvella fleecetakit toimivat ylimääräisenä kerroksena talvitakin alla ja viileinä kesäiltoina ne taas lämmittävät sellaisenaan.

Paitsi, että fleecetakit ovat monipuolisia, ne ovat myös erittäin miellyttäviä päällä. Fleece-kangas tuntuu ihoa vasten samettisen pehmeältä ja on erityisen lämpöä eristävä jopa kastuessaan. Fleece lämmittääkin jopa yhtä tehokkaasti kuin villa, joten paljon ulkoilevalle, aktiivisen elämäntyylin omaavalle miehelle fleecetakki on erityisen kannattava hankinta.

Miesten fleecetakit pitävät lämpimänä tyylillä

Fleecetakkien leikkaus pukee useimpaa miesvartalotyyppiä ja se on helppo yhdistää monenlaiseen asuun. Eräs ajankohtaisimmista ja trendikkäimmistä tyyleistä syntyy, kun yhdistää fleecetakin kaveriksi rennot farkut, kääräisee niiden lahkeet ja iskee jalkaansa valkoiset tennarit. Fleecetakki tuo kaupunkityyliin juuri sopivan määrän sporttisuutta. Pidemmillä ulkoiluretkillä fleecetakin kanssa sopivat tietysti pitkät urheiluhousut ja laadukkaat vaelluskengät. Voilà, täydellinen ulkoiluasu on valmis!

Valikoimamme fleecetakit ovat alan parhaiden merkkien suunnittelemia ja värimaailmasta löytyy kaikkea klassisesta harmaasta raikkaaseen valkoiseen ja kirkkaansiniseen. Kaikki edellä mainitut on helppo yhdistää useisiin muihin väreihin ja ne ovat myös tavallista mustaa pirteämpiä. Olit sitten etsimässä jotakin lämmittävää, jonka vetäistä ylle pienille kävelyretkille tai jos harrastat enemmänkin vaellusta, on fleecetakki sinun valintasi. Miksi enää viettäisit yhtäkään päivää taistellen kylmyyttä vastaan, kun voit tuntea olosi lämpimäksi ja mukavaksi missä säässä tahansa?

Yhdistele ja sekoita