Suodatin

Miesten kevyet takit

3,170 tuotetta

Viileinä kesäöinä pohjoisella pallonpuoliskolla saattaa joskus olla tarvetta itse kullakin turvautua myös takkeihin. Onneksi sekä kesäöiden että kevään ja syksyn kelien viileyttä varten on keksitty kevyet takit. Nämä takit on suunniteltu erityisesti olosuhteisiin, joissa ei oikein ole kylmä, muttei oikein lämminkään. Kevyet takit ovat ystäviäsi silloin, kun ilmasto on yhtä epävakaata ja arvaamatonta kuin kuuluisilla Brittein saarilla. Jos sataa tai muutoin vain takatalvi iski, tarvitset suojaksesi takin, joka ei lämmitä liikaa vaan sopivasti. Takki ei myöskään saa pilata rikkumattoman hiottua tyyliäsi, joten hanki varastoosi epävakaiden päivien varalle muutama kevyt takki, joiden avulla suojaudut liialliselta viileydeltä samalla, kun se uppoaa tyyliisi säröittä.

Kevyet takit suojaavat silloin, kun neuleet eivät aivan riitä

Kevyissä takeissa ei ole paksua vuorta, joka lämmittäisi turhaan silloin, kun ilmasto on vielä hieman haalea. Kevätkeleillä saatat joutua turvautumaan joko sadetakkeihin tai kevyisiin akryylitakkeihin, joista kummatkin auttavat pitämään kehosi lämpimänä samalla kun ne ideoineet suunnittelijat ajattelivat ulkonäköäsi niitä valmistaessaan. Käytä siis ilmaisunvapauttasi valitessasi itsellesi takkia, joka auttaa sinua kevään ja syksyn läpi rikkoutumattomalla tyylillä sekä trendejä seuraten. Kevyet takit saavat innoituksensa Keski- ja Länsi-Euroopan haaleasta ilmastosta, joka vaatii ihmisiltä päällysvaatteiden käyttöä. Siellä niitä käytetään lähes ympäri vuoden ja ne kuuluvat muotitietoisten perusvaatteisiin.

Ota kantaa, hulluttele ja luo oma ulkonäkösi

Kevyiden takkien joukosta löytyy valtava kirjo erilaisia materiaaleja, leikkauksia sekä tyylejä. Suosituimpia ovat lyhyet, tyköistuvat takit, joko nahasta tai keinonahasta, farkkukankaasta tai polyesteri-villasekoitteesta. Kevyiden takkien ei ole tarkoituskaan suojata täydeltä pakkaselta, joten niiden valmistuksessa on käytetty materiaaleja , jotka suojaavat, mutta eivät välttämättä lämmitä. Sen sijaan, nämä takit tarjoavat hurjan määrän tyylillistä monimuotoisuutta. Rock-henkisestä nahkatakista villin pohjolan parkatakkiin, kevyet takit tuovat eteesi moninaisuutta, josta on helppoa etsiä oma tyylinsä. Kaikki ei kuitenkaan sovi kaiken kanssa, joten muista varautua eri tilaisuuksiin! Näin saat juhliin sopivan, siistin, tumman ja elegantin takin ilman, että sinun tarvitsee edustaa pörröreunaisessa lempiparkatakissasi – jossa muuten mieluusti viihtyisit.

Yhdistät helposti

Kevyet takit tulevat käteviksi asuvalinnoiksi viileämmillä keleillä tai tilaisuuksissa, joissa vaaditaan muodollisempaa tai peittävämpää asuvalintaa. Vanhempien henkilöiden juhlat, firman juhlatilaisuudet, hautajaiset, valmistujaiset ovat kaikki tilaisuuksia, joissa kevyt, juhlava takki voi tulla käteväksi osaksi vaatetusta. Vapaa-ajan tilaisuuksista viileät kelit saattavat vaatia asuusi lisäsuojaa luonnonvoimia vastaan. Miesten bleiserit ovat kuitenkin vaatteita, joita voi huoletta yhdistellä myös vapaa-ajalla ja epämuodollisissa pikkuyön tunneille jatkuvissa juhlinnoissa. Tyylitietoiset ihmiset rakentavat oman kokonaisuutensa niillä aineksilla, joita on tarjolla. Luo oma urasi tyylitietoisuuden pioneerina ja osoita, mitä kaikkea sinä saat asussasi aikaan kevyellä takilla!

Suoraan kauden suosikkimerkkien catwalkeilta: kevyet takit

Muun muassa Givenchy ja Alexander Wang ovat tänä syksynä kävelyttäneet catwalkeilla upeita, yksityiskohtaisia kevyitä takkeja. Kevyet takit tuovat asukokonaisuuteen ryhtiä ja särmää ja niissä on esitelty sekä näyttäviä leikkauksia että monipuolisia koristeompeleita. Tänä vuonna takeista löytyy sekä pituutta että bohemiaa jota kopioimalla voi tavoitella huippumuodin henkeä. Monipuoliset kirjailut, väljyys tai polvipituisuus ovat nyt in, ja näitä elementtejä kannattaa yhdistellä muihin, pinnalla oleviin trendeihin – kuten pitkävartisiin bootseihin ja metallinsävyihin ja nahkaan. Jos juuri nämä uusimmat trendit eivät ole sinun juttusi, ei hätää! Yhdistele oma tyylisi klassisista aineista: denimistä tai nahasta. Nahkan suosio pitää ja nahka on takkimateriaalina sekä kestävä että monipuolinen. Siisti, kevyt nahkatakki on helppo yhdistää myös virallisempaan asukokonaisuuteen lisäämään sähäkkyyttä ja asennetta.

Miesten kevyet takit luomassa rentoa tunnelmaa

Miesten kevyistä takeista tunnetuimmat esimerkit ovat varmasti farkkutakki tai kevyt nahkatakki, jolla saadaan aikaan asenteellinen rock- tai country-ilme. Vapaa-ajan asenteellisuus täydentyy farkuilla, joko villeissä väreissä tai ilman. Miesten vaatetuksessa suosiotaan pitävät tyköistuvat t-paidat ja pelkistetyt neuleet. Muodollisessa pukeutumisessa bleiserit ovat työpukeutumista. Bleiserit sopivat myös rohkeimpien tyylitaitureiden vapaa-ajan pukeutumiseen: yhdistettynä repsottaviin kauluspaitoihin ja rentoihin, rispaantuneisiin farkkuihin saadaan aikaan hyvin suosittu, nuorekas ja seksikäs punktyyli joka sopii myös hieman muodollisempiin tilaisuuksiin.