Päällystakit

Miesten lyhyet päällystakit

Hinta
33
33
1125
1125
Käyttövinkki
Mallisto

166 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2
Pitkä takki - charcole Pitkä takki - black Pitkä takki - dunkelblau Pitkä takki - dark blue Pitkä takki - camel WAD - Pitkä takki - army Pitkä takki - black HEAVY - Pitkä takki - multi coloured CIOXFORD - Pitkä takki - anthracite CIDOVER - Pitkä takki - schwarz CIOXFORD - Pitkä takki - anthracite CIOXFORD - Pitkä takki - black ALLSTON - Pitkä takki - dark navy BIG POCKET - Pitkä takki - total eclipse Pitkä takki - black IRVIN - Pitkä takki - camel WAD - Pitkä takki - bnight Pitkä takki - black HEAVY - Pitkä takki - bordeaux NOIREX CAMO - Pitkä takki - camo CLASSIC THREE-BUTTON - Pitkä takki - light grey melange HERRINGBONE - Pitkä takki - black BUFFLE - Pitkä takki - dark grey GAVIN - Pitkä takki - black Pitkä takki - olicar GAVIN - Pitkä takki - navy MELTON - Pitkä takki - navy Pitkä takki - navy OREGANO - Pitkä takki - charcole SOLID PEACOAT MODERN - Pitkä takki - navy Pitkä takki - storm blue Pitkä takki - anthracite Pitkä takki - mottled grey Pitkä takki - black Pitkä takki - tan CAP SIZUN - Pitkä takki - navire JEFFERSON - Pitkä takki - light grey MAC - Pitkä takki - navy Pitkä takki - black TARTAN PEACOAT - Pitkä takki - blue CIRANGE - Pitkä takki - schwarz TARO CAR - Pitkä takki - dark blue Pitkä takki - black GARBER - Pitkä takki - dark aged DONEGAL - Pitkä takki - blue Pitkä takki - dark blue JEFFERSON - Pitkä takki - dark navy BEACH - Pitkä takki - dark blue Pitkä takki - schwarz Pitkä takki - grey melange MALFOY - Pitkä takki - grau dunkel PENTAX - Untuvatakki - black ASYMMETRIC - Pitkä takki - dark grey JPRMARTIN - Pitkä takki - dark grey WOLGER - Pitkä takki - anthracite mel Pitkä takki - navy Pitkä takki - khaki Pitkä takki - quil blue Pitkä takki - black CALBO OTTOMAN MIX - Pitkä takki - perfect black

Lyhyet päällystakit eivät mene pois muodista milloinkaan. Lyhyt mutta lämmin takki on mukava vetää päälle syksyllä tai keväällä, kun ilmat ovat viileitä. Lyhyessä päällystakissa on paljon helpompi liikkua kuin pitkässä takissa, kun takin helmat eivät turhaan lepata. Lisäksi lyhyt takki saa käyttäjänsä näyttämään nuorekkaalta. Lyhyet takit voivat olla esimerkiksi villakangastakkeja, trenssejä tai duffeleita. Lyhyet takit ovat sekä siistejä että monikäyttöisiä päällystakkeja, joilla kehtaa mennä niin töihin, juhliin kuin vaikkapa elokuviinkin kavereiden kanssa. Ne ovat ehkä aavistuksen arkisempia kuin pitkät takit, joten niitä voi helposti käyttää esimerkiksi farkkujen ja vapaa-ajankenkien kanssa. Minkä tahansa takin viimeistelee tietysti sopiva kaulahuivi ja käsineet sekä tarpeen vaatiessa myös tyylikäs päähine. Takin ulkonäköä on yleensä helppo muuttaa vaihtelemalla asusteita tarpeen vaatiessa. Usein ulkotakin väriksi valitaan monikäyttöinen musta tai neutraali beige, mutta myös harvinaisemman väriset ulkotakit voivat olla piristäviä synkässä syyssäässä tai koleassa kevätilmassa.

Lyhyet päällystakit – nuorekasta charmia välikausiksi

Lyhyet päällystakit ovat erinomaisia välikausitakkeja. Niiden valikoima todella on laaja, ja tyylit vaihtelevat klassisesta vähän kokeellisempiinkin ratkaisuihin. Perinteiset villakangastakit ja trenssit ovat ikisuosikkeja, mutta niitäkin on saatavissa hyvin erimallisia. Ensimmäisenä huomio kiinnittyy tietysti takin siluettiin. Osa lyhyistäkin takeista on melko leveitä, joten niiden siluetti on maskuliinisen neliömäinen. Toiset taas myötäilevät vartaloa tarkasti. Joidenkin takkien siluettia saa muutettua takkiin kuuluvalla vyöllä, jonka voi toki ottaa kokonaan poiskin. Hieman leveämmin leikatun takin hyvänä puolena on, että se mahdollistaa kerrospukeutumisen. Lyhyen takin alle voi huoletta pukea vaikkapa muhkean villapaidan, jos sää on erityisen viileä. Takissa voi olla monenlaisia kiinnittimiä. Tällä hetkellä suosituin on melko neutraali yksirivinen napitus, mutta koristeellisuutta ja näyttävyyttä takkiin tuovat esimerkiksi duffelinapitus ja kaksirivinen napitus. Myös isot ja leveät kaulukset, epoletit, suuret taskut, tampit ja mansetit ovat sekä näyttäviä että myös käytännöllisiä yksityiskohtia. Varaudu syksyn saapumiseen tai kevään koittoon ja hanki itsellesi mieleisesi lyhyt päällystakki jo hyvissä ajoin.

Yhdistät helposti