Miesten trenssit

Suositut filtterit
38 tuotetta
infoSponsoroitu
Hyppää tuotekarusellin yliHyppää takaisin tuotekarusellin yli

Jos sinulla ei vielä ole trenssiä, syitä sen hankkimiseen on lukuisia! Takki on monikäyttöinen klassikko, jonka ilme raikastuu rohkeilla yhdistelmillä. Se on erinomainen lämpimien kelien takki, joka näyttää hyvältä auki käytettynä - ja oikeastaan myös olalla kannettuna katumuodista tuttuun tyyliin. Trenssin alle sopii pelkkä lyhythihainenkin paita, mutta sitä voi käyttää myös esimerkiksi perinteikkäästi puvun päällä. Trenssi sopii tietysti myös kauluspaidan ja neuleen kaveriksi viileillä säillä, jolloin tyyliin istuu myös kaulahuivi. Monet trenssit kestävät myös ainakin tihkusadetta, joten ne suojaavat vaatteita tilanteissa, joihin sadetakki ei sovi. Työmaailmassa se luo olemukseesi uskottavuutta, vapaa-ajalla se taas kruunaa muodikkaan asun. Trenssi> on käytännöllinen, tyylikkään ja perinteitä arvostavan miehen takki.

Luotettava takkiklassikko on ajaton

Trenssi ei ole juuri vuosikymmenien saatossa muuttunut. Ensimmäiset versiot takista suunniteltiin asevoimien käyttöön - vahvasta kankaasta valmistetut, vettä pitävät trenssit korvasivat sotilaiden raskaammat takit. Ensimmäiset trenssit nähtiin 1800-luvun lopulla, eikä takin suosio ole sen koommin laantunut. Trenssi on perinteisesti ulottunut yli polven, mutta lyhyemmät mallit ovat nykyisin suosituimpia. Takki suljetaan napein, ja perinteisissä malleissa on myös vyö sekä kiristettävät hihansuut. Klassinen yksityiskohta on myös selkäpuolen pieni viitta. Yksityiskohdat eivät ole ainoastaan esteettisiä, vaan esimerkiksi vyö mahdollistaa takin monenlaiset ilmeet ja käyttötavat. Sen voi sitoa tai jättää rennosti roikkumaan. Perinteiset trenssit ovat khakin värisiä, mutta yleisiä värejä ovat myös musta ja harmaan sävyt. Erikoisemmankin värisiä trenssejä tietysti valmistetaan!

Trenssit ovat uudessa nousussa!

Trenssit eivät siis todellakaan ole enää pappojen takkeja. Eivätkä edes pelkkiä työtakkeja, joita käytetään kauluspaidan ja solmion kanssa. Niitä näkee enenevissä määrin kaupungin muotitietoisimpien miesten päällä yllättäviin asuihin yhdistettyinä. Kannattaa siis kokeilla trenssiä esimerkiksi kapeiden farkkujen ja tennareiden kanssa. Saatat hyvinkin yllättyä siitä, miten komealta näytät hartioita ja vaatteiden linjoja korostava trenssi ylläsi! Klassisempaan, mutta edelleen urbaaniin suuntaan tyyliä voi viedä laittamalla jalkaan nauhasaappaat tennareiden sijaan ja heittämällä olalle nahkalaukun. Leikkisän koulupoikamainen tyyli syntyy taas siististi ylimpään nappiin asti napitetusta kauluspaidasta, kapeista housuista ja siististä vyöstä trenssin kera. Siloita tyyli kääräisemällä housujen lahkeet rennon tyylikkäästi.

Yhdistät helposti