Miesten villakangastakit

Suositut filtterit
401 tuotetta

Miesten villakangastakit ovat päällysvaatteiden klassikkoja

Miesten villakangastakit ovat aina muodissa, eikä niiden klassinen muotokieli vanhene. Aikuisen ja tyylikkään miehen vaatekaapista onkin hyvä löytyä vähintään yksi villakangastakki.

Meillä Zalandolla löydät komeiden villakangastakkien valikoimasta juuri omaan tyyliisi istuvat mallit. Tyyliä, arvokkuutta ja fiksuutta huokuvat takkimallit soveltuvat hyvin työmatkoille, arkiseen vapaa-aikaan ja juhlapuvun suojaksi.

Yhdistele miesten villakangastakit muun asustuksen kanssa yhteensopivaksi haluamallasi tavalla. Rennon nuorekkaaseen lookiin voit sovittaa takin alle hupparin yhtä hyvin, kuin antaa takin v-kauluksesta pilkistävän kravatin paistaa. Yleisenä lisäasusteena villakangastakkien kanssa toimii erinomaisesti erilaiset huivit.

Klassinen takki korostaa tyylikkyyttä

Yleisesti valtaosin villasta tai vaihtoehtoisesti villan ja keinokuitujen sekoituksesta valmistetut klassiset takit ovat omiaan korostamaan kantajansa tyylikkyyttä. Halutessasi astella juhlatilaisuuteen tai illalliselle viileästä ulkoilmasta komeasti pukeutuneena, ovat miesten villakangastakit yksi parhaista ellei paras vaihtoehto.

Lähtiessäsi bisnestapaamiseen kauluspaidassa tai puvussa, on niitä suojaamaan helppo pukea laadukas takki. Villa ja keinokuidut kestävät hyvin tihkusadetta ja näin suojaat muun asukokonaisuutesi helposti. Tyylikkään asun viimeistelet hillityllä kaulaliinalla ja komean nahkaisilla kävelykengillä.

Arjessa tyylikäs pukeutuminen saattaa joskus unohtua, mutta arvokkuutta huokuvilla villakangastakeilla tämäkin ongelma on korjattu. Farkut ja collegepaita eivät vähennä komeaa asustustasi, kun puet niiden päälle kauppareissulle näyttävän takin.

Valitse omaan tyyliisi sopivat takkimallit

Miesten villakangastakit ovat, ehkä yleisen harhaluulon vastaisesti, melkoisen monipuolisia pukeutumisvaihtoehtoja tarjoavia vaatekappaleita. Tarjolla on aina komean mustan ja perinteikkyyttä huokuvan harmaan värityksen ohella paljon muitakin vaihtoehtoja. Lisäksi erilaset kiinnitystavat, kaulukset ja muut yksityiskohdat laajentavat tyylittelyn mahdollisuuksia runsaasti entisestään.

Nappikiinnitys on ilman muuta se suosituin kiinnitystapa villakangastakeille. Voit valita perinteisen kolmen napin kiinnityksen, piilonappien ja jämäkkää muodikkuutta huokuvan tuplanapituksen välillä. Tarjolla on nykyisin myös vetoketjullisia malleja!

Kaulusvaihtoehdoista saat poimittua omaan tyyliisi sopivat vaihtoehdot. Nappaa mukaasi ylös kaulalle asti napitettu ja korkealla kauluksella varustettu malli tai käänny klassisen avonaisen kaula-aukon puoleen. Avonaisen kaula-aukon kanssa voit tyylitellä sieltä paistavan solmion tai aukon päälle aseteltavan muhkean huivin avulla. Värien, kaulusten ja kiinnitystapojen lisäksi vaihtelevilla taskutyyleillä saat haettua vielä viimeisen omaa silmää miellyttävän yksityiskohdan tulevaa suosikkitakkia etsiessäsi.