Miesten villakangastakit

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
332 tuotetta

Villakangastakit ovat erinomainen esimerkki ajattomasta ja klassisesta miesten muodista. Nyt niitä käytetään myös trendikkään, perinteisestä herrasmiesten tyylistä lainaavan dapper-henkisen pukeutumisen elementtinä. Tyylikäs kontrasti taas muodostuu, kun yhdistät takkiklassikon rennon urbaaniin tyyliin.

Klassisen villakangastakin rinnalle on ilmestynyt myös moderneja luomuksia. Materiaali ja linjakkuus ovat ennallaan, mutta kaulusten sijaan takissa voi olla huppu, ja nappien sijaan soljet tai vetoketju. Myös astetta rennommat duffelitakit kuuluvat villakangastakkiklassikoiden joukkoon.

Villakangastakit edustavat ajatonta ja huoliteltua miesten muotia

Hyvin istuva, puolipitkä villakangastakki kuuluu jokaisen klassisesta miesten muodista kiinnostuneen tyylitaiturin vaatekaappiin. Huoliteltuun dapper-tyyliin kuuluvat perinteiset, puolipitkät ja napein varustellut villakangastakit. Ne yhdistetään hyvin istuviin suoriin housuihin ja kauluspaitaan sekä klassisiin kävelykenkiin. Villakangastakki sopii myös muuten rennon asukokonaisuuden ryhdistämiseen. Kokeile moitteettomasti istuvaa villakangastakkia kapeiden farkkujen, saappaiden ja huolellisesti napitetun paidan seurana!

Lyhyemmät villakangastakit ovat ilmeeltään rennompia, mutta sopivat silti myös huoliteltujen asujen seuraksi. Nauhalliset nilkkurit, slim fit -farkut sekä villapaita luovat villakangastakin seurana klassisen mutta samalla trendikkään ilmeen! Lyhyt villakangastakki sopii myös chinojen ja siistien tennareiden yhdistelmän viimeistelyyn.

Väljemmät duffelitakit puolestaan sopivat talven tuiskuihin. Trendikäs ilme syntyy muhkean villapaidan ja duffelitakin yhdistelmästä – jätä takki rennosti auki, jos sää sen vain sallii. Klassisemman ilmeen viimeistelyyn sopivat puolestaan kaulaliinat sekä tweedistä valmistetut flat capit. Tyylikäs takki toimii sekä työvaatteiden että vapaa-ajan vaatteiden kanssa käytettynä. Duffeli on samaan aikaan tyylikäs ja rento!

Tutustu myös

Miesten villakangastakit Zalandolla

Villakangastakit ovat päällysvaatemuodin ikiklassikkoja. Niinpä perussiisti villakangastakki tulisi löytyä jokaisen vaatekomerosta. Villakangastakissa on helppo näyttää fiksulta ja tyylikkäältä, ja siksi se sopiikin moneen menoon. Voit pukea sen toimistolle lähtiessäsi, juhlapuvun suojaksi tai ihan vain arkiselle kaupunkireissulle. Monet miesten villakangastakit suorastaan huutavat asusteita seurakseen. Takki ei näytä juuri miltään ilman kunnon kaulaliinaa. Bisnespukeutumiseen sopii ohuehko, hillitty ja laadukas kaulaliina, mutta vapaalla voi päräyttää ja kokeilla vaikkapa muhkeaa ja värikästä villakaulaliinaa. Tyylin täydentävät sopivat kävelykengät ja päähine. Villakangastakki näyttää hyvältä pipo päässäkin, mutta juhlavampiin tilaisuuksiin osallistuttaessa kannattaa hankkia takin seuraksi edustava hattu. Varsinkin huopainen lierihattu ja villakangastakki ovat perinteinen ja pettämätön pari. Villakangastakkeja on saatavissa eri pituisia ja lopulta varsin eri tyylisiä. Perinteisin valinta herrasmiehelle on varmasti puolireiteen ulottuva malli. Enää ei tarvitse tyytyä mustaan tai tummansiniseen takkiin, vaikka tummat sävyt ovatkin monikäyttöisyyttä ajatellen varma valinta. Juhlapuvun kanssa käytettävän villakangastakin tulee etikettisääntöjen mukaan olla musta tai muuten tummasävyinen. Jos etikettisääntöjä ei tarvitse ottaa huomioon, voi irrotella valikoimalla esimerkiksi maanläheisen ruskean tai tyylikkäästi harmaan takin.

Villakangastakit – kiinnitä huomiota yksityiskohtiin

Villakangastakkeja on saatavissa sekä vetoketjullisina että napillisina. Monissa miesten villakangastakeissa juuri napit ovatkin "se juttu". Esimerkiksi näyttävä kaksoisnapitus tai duffelinapitus tuovat särmää villakangastakkiin. Myös kauluksilla, taskuilla ja kalvosimilla saadaan takkeihin erottuvuutta ja mielenkiintoisia suunnitteluratkaisuja. Perinteisesti villakangastakissa ei ole lainkaan huppua, mutta toki hupullisiakin malleja on nykyisin saatavilla. Koska villakangastakki on välikausitakki tai pikkupakkasilla oiva päällystakki, siinä usein on jonkinlainen ohut vuori. Villakangas on itsessään miellyttävä ja lämmin materiaali. Koska villa hylkii luonnostaan vettä, villakangas kestää tihkusadetta. Kaatosateelle villakangastakkia ei ole mielekästä altistaa. Takkeihin käytettävän villakankaan laatu vaihtelee. Takkikangas voi olla puhdasta villaa tai villan ja muiden materiaalien sekoitusta. Yleensä villakangastakit on tehty lampaanvillasta, mutta myös alpakkaa saatetaan käyttää erittäin laadukkaissa villakankaissa. Lampaanvillasta merinovilla on arvostetuinta. Korkealaatuinen villakangas säilyy nypyttömänä ja kestää kulutusta pitkän aikaa. Niinpä villakangastakki onkin oikein hoidettuna pitkäikäinen päällystakki.