Sporttinen elämäntapa vaatii parasta suorituskykyä myös pukeutumiselta! Hikoilitpa sitten juoksulenkillä, fillarin satulassa tai futiskentällä, saat urheilusta enemmän irti pukeutumalla oikein. Miesten tekniset urheilupaidat on suunniteltu maksimoimaan hyvä fiiliksesi urheilusuorituksen aikana.

Miesten tekniset urheilupaidat ovat sporttisen pukeutumisen ykköstuotteita, sillä ne pitävät olon kuivana kovankin urheilusuorituksen aikana. Paidat myös huolehtivat kehon sopivasta lämpötilasta, jolloin palelu treenin jälkeen vähenee. Ne päästävät vesihöyryn kulkeutumaan pois iholta, jolloin vaatteen ja kehon väliin jää kylmältä eristävä kerros ilmaa. Koska vesipisarat eivät pääse kulkeutumaan kankaan läpi, suojaavat tekniset urheilupaidat myös sateelta.

Tekniset urheilupaidat eri malleissa ja väreissä

Loistavat ominaisuudet eivät suinkaan tarkoita, että urheiluvaatteen pitäisi näyttää tylsältä. Tekniset urheilupaidat ovatkin huippumuodikkaita luottovaatteita sporttiseen elämäntyyliin! Paitoja on saatavilla eri malleissa, kuoseissa ja väreissä, joten jokaiseen urheilulajiin ja tyyliin löytyy varmasti sopivaa päälle puettavaa.

Pelaatko golfia tai tennistä? Valintasi voi olla silloin tyylikäs ja ajaton pikeekauluksellinen t-paita. Paitaan on helppo yhdistää lajisi etikettiin sopivat housut ja muodikkaat jalkineet. Lenkkipolulle ehdoton valinta on hyvin istuva tekninen paita, joka pitää tuulta ja kehon kuivana reippaassakin juoksutahdissa. Viileämmälle kelille kannattaa valita pitkähihainen versio, joka sopii käytettäväksi joko sellaisenaan tai urheilutakin alla lämmittävänä kerrastona. Valitse kuntosalille rohkeasti hihaton tekninen urheilupaita, joka tarjoaa käsille ja hauiksille mahdollisimman vapaan liikkuvuuden. Hihattomat mallit ovat omiaan myös lomailijalle ja rentoon rantaelämään sekä pallopeleihin, kuten korikseen ja lentopalloon.

Mikä on suosikkityylisi? Teknisiä urheilupaitoja on saatavilla kaikissa trendikkäissä väreissä, kuten hillityn harmaana, viileän valkoisena ja ajattoman mustana. Rohkeimmat miehet pukevat ylleen kirkkaita sävyjä, kuten sähköistä sinistä tai oranssia. Täydet tyylipisteet keräävät myös trendikkäät printtikuosit ja näyttävät logot. Valitse vain rohkeasti oma tyylisi ja lähde liikkeelle!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista