Miesten tennarit

Jokaiseen tilanteeseen on olemassa täydelliset tennarit: lenkkeilyyn, jalkapalloon, vaeltamiseen, golfaamiseen tai vain tyylikkääseen vapaa-aikaan. Parasta kaikessa on, että – kiitos alati nousevien muotimaailman vaatimusten – mukavat popot ovat tätä nykyä täydellinen yhdistelmä tyylikkyyttä ja käyttömukavuutta. Athleisure-trendiä on kiittäminen siitä, että tämän päivän urheilutennarit voi huoletta pukea myös illallistreffeille tai yökerhoon. Töistä suoraan kuntosalille rientäminen ei näillä tennareilla ole mikään ongelma!

Entä miltä täydelliset tennarit sitten näyttävät? Tennareiden uuden sukupolven edustajat eivät ole ainoastaan tyylikkäitä, vaan myös erinomaisen toimivia. Hengittävät materiaalit, geelit ja erinomainen istuvuus tuovat optimaalista käyttömukavuutta vaativiinkin tilanteisiin. Halusit sitten nilkkaa tukevaa tai matalaa, vankkaa tai joustavaa ja kevyttä, löydät itsellesi varmasti sopivat urheilukengät.

Miesten tennaritrendit top 5

#RetroVibes: Tenniskenkiä muistuttavat, trendikkäät retromallit, kuten Forrest Gumpin jalassa vilkkuvat Nike Cortez-tennarit sekä murretut värit, kuten kerma, beige ja nude tekevät tällä kaudella näyttävästi tuloaan ja tuovat mukanaan upeaa vintagehenkeä. Vapaa-ajan kenkien lisäksi retrotyyli pukee myös juoksu- ja sisäpelikengät uusvanhalla vintageilmeellä.

#colorblocking: Tämä urheilukenkätrendi vakuuttaa äärimmäisellä valovoimaisuudellaan! Väreillä leikitään kokonaisvaltaisesti koko kengässä aina pohjaa myöden. Väriyhdistelmät, kuten tangeriini ja havunvihreä, valkoinen ja musta tai laivastonsininen ja auringonkeltainen ovat todellisia voimapareja ja katseenvangitsijoita! Testaa esimerkiksi Conversen uusin tulokas: Converse All Star II.

#solidcolor: Mikä on colorblockingin vastakohta? Aivan oikein: solid color! Värikontrastien lisäksi myös all in one -värivoima on tämän kauden ehdottomimpia tennaritrendejä. Valittavanasi on vahvoja sävyjä, kuten koboltinsininen, violetti ja mintunvihreä, tai pehmeitä trendisävyjä, kuten jäänsininen, valkoinen ja vaaleanharmaa. Minimalistiselle skandille sopivat kokomustat Conversen tennarit.

#denim: Superrentoa ja suuressa suosiossa! Farkkukuosiset urheilutennarit soveltuvat parhaiten vapaa-ajan kengiksi ja toimivat asukokonaisuudessa rentona statementina. Erityisen tyylitietoista on yhdistää denim matalavartisiin kenkämalleihin.

#flowerpower: Ei pehmoille! Värikkäät ja mahtailevat kukkapainatukset valtaavat urheilukengät yhtenä hyökynä ja tuovat mukanaan tuulahduksen havaijipaitahenkeä myös jalkineisiin. Tyylikkäät kukat, hillityn vihreät saniaiset ja trooppiset painatukset saavat aikaan hyvää mieltä! Osuvasti kukkatrendiä toteuttaa kulttimaineen saavuuttanut Vans skeittitennareillaan.

Yhdistele ja sekoita

Sukella tennareiden sekaan

Tennarit ovat nykyisin kaikenikäisten miesten raikkaan ja tyylikkään asun elementti. Se näkyy valinnanvarassakin - se suorastaan huimaa! Nuorison tyylin ytimessä ovat näyttävät korkeavartiset tennarit, erilaiset skeittitennarit ja juoksukengistä muotokielensä perineet, värikkäät jalkineet. Muodin edelläkävijät puolestaan yhdistävät klassisiin asukokonaisuuksiin reippaat tenniskengät – mikäpä sen parempi tapa nuorentaa ja raikastaa muutoin hillittyä asua! Tennareiden ei kuitenkaan tarvitse olla asukokonaisuuden huomioita herättävin elementti. Sen sijaan asuun voi luoda hienostuneen viittaukseen katumuotiin eleganteilla, hillityn värisillä tennareilla. Aikuiseen tyyliin sopivat myös virtaviivaiset, matalat tennarit. Tennareiden ja erilaisten asujen rohkeat yhdistelmät ovat avain muodikkaaseen, taatusti säväyttävään tyyliin. Älä siis säästä tennareita ainoastaan farkkujen kanssa käytettäväksi, vaan kokeile niitä ainakin chinojen, jos et sitten suorien housujen kanssa! Uusien tennareiden ostaminen on monille kevään merkki. Mutta kun niiden makuun pääsee, tennareita tekee mieli käyttää ympäri vuoden. Sekään ei ole ongelma: talveksi hankitaan korkeavartiset, lämpimät tennarit. Kesällä taas kuljetaan aurinkoiset kangastossut jalassa! Vaihtelua syntyy mallin lisäksi erilaisista kuoseista, ja monet brändit tuottavatkin uusia kausia varten makeita uutuuksia. Niiden rinnalla sijaa on aina legendaarisille tennarimuodin klassikoille, joita voi käyttää vuosikymmenestä toiseen.

Nauti tennareiden ja erilaisten asukokonaisuuksien yhdistelystä

Tennarit ovat oiva tapa luoda pientä twistiä arkiseen asuun. Yhdistä hillityn väriset chinot ja kauluspaita klassisiin tennareihin, ja tyrmäävä arkiasu on syntynyt! Kokeile myös esimerkiksi klassista trenssiä, kapeita farkkuja ja neulepaitaa huolella valittujen, rohkean väristen tennareiden seurana. Klassinen tyyli kohtaa urbaanin rohkeuden - ja käännät taatusti katseet. Onpa virtaviivaisia tennareita nähty puvunkin seurana. Tennarit ovat myös urbaanien asujen koodiston ytimessä. Ne kielivät kiinnostuksen kohteista ja urbaanin muodin tuntemuksesta. Värikkäät skeittikengät nostavat muuten tavallisen farkkujen ja t-paidan yhdistelmän uusiin ulottuvuuksiin, näyttävät varrelliset mallit puolestaan ovat esimerkiksi räppiä rakastavien mieleen. Matalat valkoiset tenniskengät taas ovat tummista farkuista ja lyhythihaisesta kauluspaidasta koostetun asun raikas yksityiskohta. Tärkeintä on kuitenkin valita ne omaa silmää eniten hivelevät tennarit – tai useammat!