Tietokonelaukut

Suositut filtterit
449 tuotetta

Se on kaunis, linjakas, tehokas etkä malta päästä käsiksi sen salaperäiseen uuteen sisältöön – ihailetko sinäkin uusinta kaunotartasi, tehokasta läppäriä, joka tulee kulkemaan mukanasi joka paikkaan. Entä joko olet huolehtinut läppärisi hyvinvoinnista ja turvallisuudesta? Miesten tietokonelaukut suojaavat tyylikkäästi arvokasta läppäriäsi, joten on tärkeää valita laadukas tietokonelaukku.

Bonuksena käytännöllisyyden päälle tietokonelaukkusi voi olla tyylikäs kiinnekohta, joka tuo asuusi joko hienostuneen vivahteen, reipasta retroasennetta tai sporttista käytännöllisyyttä. Läppärille kannattaa ensimmäiseksi ja vähintäänkin hankkia näppärä suojakuori, joka riittää ainakin kotikäytössä olevalle koneelle. Tietokonelaukuissa on oma taskunsa tietokoneelle ja useita taskuja ja lokeroita, joihin sujautat näppärästi kansiot, kännykän ja lompakon.

Tietokonelaukut ovat modernin miehen käsilaukku

Tietokonelaukkujen klassikko on salkku. Salkkumalliset tietokonelaukut sopivat luonnollisesti bisnestyyliin, onhan niiden tyyli bisnesmaailmasta lähtöisin. Virtaviivainen nahkasalkku on todella business chic ja sopii täydellisesti puvun tai suorien housujen ja kauluspaidan kanssa. Valikoimamme luksusmallit täydentävät ylellisellä tyylillään business smart -tyyliäsi, kun kaipaat työpukeutumiseesi arvokkuutta ja maskuliinisen itsevarmaa tyylikkyyttä. Miten olisi musta, harmaa tai tummanruskea kauniisti kiiltävä nahka?

Oletko ihastunut vintage-henkiseen gentlemanni-tyyliin, kuten dapper-henkiseen tyyliin? Vintagea hehkuvat salkut ja lähettilaukut tuovat juuri sopivasti menneiden vuosikymmenten hienostunutta eleganssia tyyliisi. Sovita salkkusi sammareihin tai shortseihin, kauluspaitaan ja rentoon bleiseriin. Liivi, henkselit ja hattu tai lätsä tuovat veijarimaista tyylikkyyttä lookiin.

Kuljetko fillarilla töihin? Reppu tai klassinen, läppämallinen lähettilaukku on käytännöllinen tietokonelaukku aktiiviselle miehelle, jonka arki on täynnä nopeita käännöksiä ja vauhtia. Säädettävän olkahihnan ansiosta laukku on helppo säätää kantajansa pituuden mukaiseksi. Sporttinen ja epämuodollinen työtyyli syntyy slim fit -farkkujen tai suorien housujen ympärille rennosta neuleesta ja tikatusta liivistä tai pikeepaidasta. Joko uskot, että tietokonelaukut voisivat olla kiinteä osa tyylikästä pukeutumistasi?

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista