Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Takit & Liivit

Miesten tuulitakit

34 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
Välikausitakki - orion blue Välikausitakki - grape leaf Tuulitakki - jet black Välikausitakki - jet black TAN PISTE - Tuulitakki - black Tuulitakki - black wave ELITE BARRIER - Tuulitakki - blue depths/bel air blue VLAANDEREN - Sadetakki - black/safety yellow ELITE BARRIER - Tuulitakki - black POWDER LITE - Välikausitakki - hot pepper

Miesten tuulitakit ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä - valitse mieleisesi ja tarkenet tuulessa ja tuiskussa. Monipuolinen ja lajiin kuin lajiin sopiva tuulitakki palvelee niin harrastuksissa kuin arjessakin. Inspiroidu laajasta valikoimasta ja pukeudu mukavasti!

Oikeilla varusteilla ja välineillä urheilu on hauskempaa, sillä silloin saat harrastuksestasi eniten irti. Miesten tuulitakit sopivat niin arkiseen hyötyliikuntaan, lenkkipolulle, lasketteluun kuin purjehdukseenkin. Tuulitakki onkin mitä parhain vaihtoehto täydentämään monipuolista urheiluvaatevalikoimaasi, sillä se sopii käytettäväksi ympäri vuoden. Oikeanlainen takki tukee sinua urheilusuorituksessasi, antaen sinulle maksimaalisen hyödyn. Joustavuus, hengittävyys ja tuulenpitävyys varmistavat sinulle mukavat olosuhteet, kun syke nousee ja hiki virtaa. Myös värillä on väliä! Sähäkkäät neonvärit toimivat mukana piristeenä aamun vasta valjetessa, ja antavatkin toivottua lisäenergiaa urheiluun.

Kahisevaa tyylikkyyttä miesten tuulitakeilla

Joko sinulla on laadukas tuulitakki? Nykyään tuulitakit eivät ole vain säkki vartalon ympärillä ja pakollinen pahe, vaan jokaisen tyylitietoisen varma valinta. Vaikka omistaisitkin jo yhden, on vaatekaapissa hyvä olla muutamakin kappale eri vuodenaikoihin. Tuulitakki on monikäyttöinen ja palvelee käyttäjäänsä parhaiten, kun ilmat viilenevät ja lämpötilat vaihtelevat päivän aikana. Takin ihanteellinen materiaali antaa tarvittavaa lämpöä ja suojaa viileää tuulta vastaan. Miesten tuulitakkien laajasta valikoimasta löydät varmasti mieleisesi tuotteet, jokaiseen tilanteeseen. Hyödynnä tuulitakin tyylikkyys myös vapaa-aikana, sillä voit yhdistää sen pillifarkkujen ja tennareiden seuraksi. Lisää takin alle tyylikäs huppari ja rento kaupunkilook on valmis! Tuulitakkiin sopivat myös asusteet, joten satsaa tyylikkääseen reppuun, huiviin ja lakkiin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua