Suodatin

Miesten uimahousut

40 tuotetta

Tiedät olevasi hyvin pukeutuva mies, haikailetko tyylikästä muotia rannallekin? Se järjestyy kyllä, huippumerkkien ideoimat miesten uimahousut tekevät lähtemättömän vaikutuksen minimaalisella kangasmäärällä.

Miehekkäät uimahousut on tehty istuviksi vesipetoja varten, siksi tyylikkäät uikkarit huomataan ylläsi. Catwalkilla uimahousut on nähty esimerkiksi kevyen ja pitkän maskuliinisen takin seurassa. Voit siis ottaa rannalle mukaan linjakkaan kylpytakin, jonka vedät yllesi uimisen jälkeen! Ellet sitten tahdo kietoutua muhkeaan pyyhkeeseen. Rantaelämään suunnitelluissa sandaaleissa on mukava liikuskella aaltojen äärellä. Vesiurheilukengät ovat paikallaan, jos harrastat jotakin vauhdikasta vesiurheilulajia. Totta kai tarvitset päähäsi hyvännäköisen lippiksen, joka suojaa liialliselta auringolta. Sehän voi olla tehokeinoiltaan yhteneväinen uikkareiden kanssa.

Trendikkäät uimahousut kuuluvat kesämiehen tyyliin

Oletko tullut ajatelleeksi, että uimahousutkin kertovat ajantasaisesta muotitietoisuudesta? Huippubrändien tunnusmerkit tavoittavat kiinnostuneet katseet. Ne on tuotu esille näyttävästi suurilla tai pienillä kirjaimilla kirjoitettuina. Mikä huippusuosikeista iskee sinun tyylitajuusi? Näyttävyyttä lisäävät hienostuneet kuosit ja vauhdikkuutta ilmentävät raidat housujen sivussa. Solmimisnauhat ovat vyötärönauhan säätömekanismeja, mutta samalla myös virkistäviä tehokeinoja.

Älä ujostele väreissä! Miesten uimahousut on väritetty virkistävästi viimeisten trendien mukaan. Pääosin kirkkaassa värimaailmassa on joukossa odottamattomiakin sävyjä. Pirteillä tehoväreillä saat aikaan hyvännäköistä vastapainoa ruskettuneelle iholle. Tätä tehokeinoa on käyttänyt esimerkiksi elokuvanäyttelijä Luke Evans, joka erottuu sinisissä uikkareissaan rannan aalloissa astellessaan. Housuissa on käytetty myös voimakkaita värikontrasteja, jotka tekevät ulkoasusta raikkaan näköisen.

Kun kahlaat veteen, ylläsi voi olla muutakin kuin uimahousut – nimittäin näyttävä koru! Komea kaulakoru erottuu oikein hyvin edukseen pelkkien uimahousujen kanssa. Muistathan tyylikkäät aurinkolasit. Voit sujauttaa ne hyvännäköiseen reppuun tai rantakassiin, vaihtaessasi välillä uimalaseihin. Kassissa säilytät tietysti myös tärkeän juomapullon, jota ilman ei helteessä kannata oleskellakaan.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista