Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Päällystakit

Miesten untuvatakit

57 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
OPRON LONG - Untuvatakki - black ARCTIC - Untuvatakki - night LONG - Untuvatakki - dark blue Untuvatakki - grape leaf SENNA - Untuvatakki - blue Untuvatakki - medium olive/black/white JJVMANSON - Untuvatakki - dark navy Untuvatakki - red ARCTIC LONG - Untuvatakki - night KOLER - Untuvatakki - olive HIGHLAND - Untuvatakki - olive ARCTIC LONG - Untuvatakki - black DAVIDSON - Untuvatakki - olive night Untuvatakki - dark grey/black/(white) Untuvatakki - dunkelblau Untuvatakki - black/white Untuvatakki - sky captain Untuvatakki - blue LONGLINE CHINOOK - Untuvatakki - black PATROL - Untuvatakki - carbon Untuvatakki - schwarz Untuvatakki - blau KOLER - Untuvatakki - black JEER - Untuvatakki - black TOWER - Untuvatakki - khaki PIUMINO UOMO TESSUTO STAMPATO - Untuvatakki - black/white AUTHENTIC - Untuvatakki - amiral YARIK - Untuvatakki - navy Untuvatakki - woodland green MYSEN - Untuvatakki - amiral Untuvatakki - black OTTAWA - Untuvatakki - navy CIREAD - Untuvatakki - anthrazit

Onko kiikarissa rento, urheilullinen ja äärettömän lämmin talvitakki? Miesten untuvatakit tarjoavat sporttisen muotoilun lisäksi erityisen tehokkaan lämmöneristyksen ja huipputyylikkäitä siluetteja modernille kaupunkilaismiehelle, joka ei karta ulkoilua paukkupakkasillakaan.

Untuvatakit saattavat tuoda mieleen ensimmäisenä Michelin-miestä muistuttavan muhkuraisen siluetin, mutta modernien untuvatakkien siluettia on siistitty virtaviivaisemmaksi. Luonnonmateriaalina untuva on ihanteellinen pakkaspäiviin, sillä se on kevyt, hengittävä ja mukautuu optimaalisesti kehon ja ympäristön lämpötilaan. Untuva ei ole parhaimmillaan kastuessaan, ja ajankohtaiset takit onkin valmistettu vedenkestävistä pintamateriaaleista miellyttävän käyttökokemuksen takaamiseksi.

Miten untuvatakit voi stailata moderniin kaupunkityyliin?

Miesten untuvatakit ovat täynnä kiinnostavia malleja, jotka on helppo sovittaa urbaanin tutkimusmatkailijan talviseen tyyliin. Miesten untuvatakeissa kovinkin pakkanen ja pyry tuntuu eilisen huolelta. Karvahuppuiset ja parkatakkia imitoivat untuvatakit ovat olleet viime vuosien ehdottomia suosikkeja miesten tyylissä, mikä johtuu varmasti niiden sporttisesta mutta siistin elegantista muotoilusta. Niissä on kuitenkin sopivasti talvista asennetta miehiseen makuun. Ne näyttävät yhtä hyvältä niin katutyylissä rentojen relaxed fit -farkkujen ja hupparin kanssa kuin elegantin neuleen ja suorien housujen kanssa taittaessa matkaa toimistolle. Katujen kingi yhdistää niihin ronskit maiharit ja pitkänmallisen suosikkijoukkueensa pipon. Hienostuneempi tyyli syntyy piposta ja nahkahanskoista nauhallisten kävelykenkien kanssa.

Kiiltävät pinnat ovat erittäin suuri trendi untuvatakeissa juuri nyt ja persoonallisen näyttävää tyyliä edustava mies, joka seuraa tiukasti muodin uusimpia aaltoja, valitsee takin jopa värillisenä. Musta takki sopii toimistolle. Sininen, vihreä tai punainen takki on tyylikäs, kun lähdet pyörähtämään kaupungilla ensitreffeillä.

Urheilumerkkien huipputyylikkäät ja sporttiset untuvatakit suojaavat mukavasti, kun edessä on matka treeneistä kotiin. Ne sopivat rentojen collegehupparin ja -housujen kanssa tyylikkäästi. Kietaise vielä värikäs huivi kaulalle ja laskettelupipo päähän pitämään keho lämpimänä treenin jälkeen.

Yhdistele ja sekoita