Onko kiikarissa rento, urheilullinen ja äärettömän lämmin talvitakki? Miesten untuvatakit tarjoavat sporttisen muotoilun lisäksi erityisen tehokkaan lämmöneristyksen ja huipputyylikkäitä siluetteja modernille kaupunkilaismiehelle, joka ei karta ulkoilua paukkupakkasillakaan.

Untuvatakit saattavat tuoda mieleen ensimmäisenä Michelin-miestä muistuttavan muhkuraisen siluetin, mutta modernien untuvatakkien siluettia on siistitty virtaviivaisemmaksi. Luonnonmateriaalina untuva on ihanteellinen pakkaspäiviin, sillä se on kevyt, hengittävä ja mukautuu optimaalisesti kehon ja ympäristön lämpötilaan. Untuva ei ole parhaimmillaan kastuessaan, ja ajankohtaiset takit onkin valmistettu vedenkestävistä pintamateriaaleista miellyttävän käyttökokemuksen takaamiseksi.

Miten untuvatakit voi stailata moderniin kaupunkityyliin?

Miesten untuvatakit ovat täynnä kiinnostavia malleja, jotka on helppo sovittaa urbaanin tutkimusmatkailijan talviseen tyyliin. Miesten untuvatakeissa kovinkin pakkanen ja pyry tuntuu eilisen huolelta. Karvahuppuiset ja parkatakkia imitoivat untuvatakit ovat olleet viime vuosien ehdottomia suosikkeja miesten tyylissä, mikä johtuu varmasti niiden sporttisesta mutta siistin elegantista muotoilusta. Niissä on kuitenkin sopivasti talvista asennetta miehiseen makuun. Ne näyttävät yhtä hyvältä niin katutyylissä rentojen relaxed fit -farkkujen ja hupparin kanssa kuin elegantin neuleen ja suorien housujen kanssa taittaessa matkaa toimistolle. Katujen kingi yhdistää niihin ronskit maiharit ja pitkänmallisen suosikkijoukkueensa pipon. Hienostuneempi tyyli syntyy piposta ja nahkahanskoista nauhallisten kävelykenkien kanssa.

Kiiltävät pinnat ovat erittäin suuri trendi untuvatakeissa juuri nyt ja persoonallisen näyttävää tyyliä edustava mies, joka seuraa tiukasti muodin uusimpia aaltoja, valitsee takin jopa värillisenä. Musta takki sopii toimistolle. Sininen, vihreä tai punainen takki on tyylikäs, kun lähdet pyörähtämään kaupungilla ensitreffeillä.

Urheilumerkkien huipputyylikkäät ja sporttiset untuvatakit suojaavat mukavasti, kun edessä on matka treeneistä kotiin. Ne sopivat rentojen collegehupparin ja -housujen kanssa tyylikkäästi. Kietaise vielä värikäs huivi kaulalle ja laskettelupipo päähän pitämään keho lämpimänä treenin jälkeen.

Yhdistele ja sekoita