Urheilu- & Aurinkolasit

Miesten urheiluaurinkolasit

Hinta
83
83
235
235
Mallisto
Uutuudet

43 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
LATCH - Aurinkolasit - red/prizm ruby HOLBROOK - Aurinkolasit - matte dark tortoise brown/prizm tungsten LATCH - Aurinkolasit - grey ink/ruby iridium MAINLINK - Aurinkolasit - matte black/grey HOLBROOK - Aurinkolasit - matte black/positive red iridium CATALYST - Aurinkolasit - prizm daily polarized LATCH SQUARED - Aurinkolasit - warm grey HOLBROOK - Aurinkolasit - matte black/black iridium LOWDOWN - Aurinkolasit - matte solid grey/blue LATCH - Aurinkolasit - matte black/grey LATCH - Aurinkolasit - matte olive ink/emerald iridium DRAKE - Aurinkolasit - shiny black/grey green DRAKE - Aurinkolasit - matte black/grey DOLEN - Aurinkolasit - matte black/grey green COMSTOCK - Aurinkolasit - flecked blue tortoise/blue flash sp COMSTOCK - Aurinkolasit - matte black/grey green polarized/chromapop DOLEN - Aurinkolasit - brown FROGSKIN - Aurinkolasit - prizm daily polarized LATCH - Aurinkolasit - prizm daily polarized

Aurinkolasit ovat etenkin nykypäivänä tärkeät, sillä niillä suojataan silmiä liialliselta UV-säteilyltä, sekä myös lentäviltä hiukkasilta ja muulta roskalta. Aurinkolasien avulla näet miellyttävämmin olosuhteissa, jolloin auringonvalo haittaa näkemistä, mikä urheillessa on epämiellyttävää ja vaarallistakin. Aurinkoisella ilmalla silmiin kohdistuu UV-säteilyä, joka myös heijastuu esimerkiksi hiekasta, jäästä, vedestä ja lumesta silmiin, joten aurinkolasien käyttö on viisasta myös talvisin, kun harrastetaan muun muassa laskettelua, luistelua tai hiihtoa. Aurinkolasit ovat siis tärkeä osa urheilua eivätkä pelkästään trendikäs asuste, kun harrastetaan auringon paisteessa. Zalando tarjoaa nyt kaikille sporttisille miehille valikoimastaan tyylikkäitä aurinkolaseja, jotka suojaavat silmiä urheillessa ja vapaa-aikana täydentävät mukavasti asukokonaisuutta.

Sporttiset aurinkolasit nyt Zalandolta!

Tutustu Zalandon huikeaan aurinkolasien valikoimaan ja valitse omasi monen joukosta. Nämä tuotteet takaavat sekä tyylikkyyden että turvallisuuden urheilusurituksen aikana. Meidän valikoimastamme löydät urheilullisten miesten mallien viimeisimmät trendit, joten hyppää sekaan ja nappaa omasi. Valikoimamme pursuaa tyylikkäitä aurinkolaseja tutuilta tuotemerkeiltä, kuten adidas Performance, Oakley ja Smith Optics, joten korkealaatuisuus on taattu tässä joukossa. Anna siis silmillesi upea lahja ja peitä ne auringon haitalliselta UV-säteilyltä, ja silmäsi voivat hyvin urheillessakin. Valikoimamme koostuu erimuotoisista versioista, jotta sinä saisit mahdollisimman laajan valinnan vapauden ja värivalikoimamme on huikean monipuolinen. Zalandon valikoiman aurinkolaseja löytyy kaikilla sateenkaaren väreillä, sekä myös ylellisillä kullan ja hopean väreillä. Niitä on saatavilla sekä leveillä että kapeilla kehyksillä, ja myös vaihtolinsseillä. Tee valintasi Zalandon huimasta valikoimasta ja saat hyvän suojan silmillesi mitä lajia sitten harrastatkin. Tervetuloa Zalandolle!