84 tuotetta

Haaveiletko muodikkaasta takista, joka antaisi sporttisen vivahteen tyyliisi? Saatat haluta miesten fleecetakit urheiluun ja kuntoiluun, mutta ne käyvät loistavasti myös ajantasaisen kaupunkityylin maustamiseen!

Mihin kaikkeen yhdistäisit komean fleecejakkusi? Pehmeä ja tyylikäs luottotakki istuu miehekkäiden farkkujen seuraan. Esimerkiksi Tom Hardy on bongattu katunäkymästä fleecejakussa ja makeissa farkuissa. Hänen hupullisen takkinsa alta pilkistää simppeli ja rento paita. Haluaisitko enemmän elävyyttä tämänkaltaiseen asuun? Voisihan oma paitasi olla vaikka leveäraitainen t-paita! Jos tahdot miesten fleecetakit urheiluun, housuiksi käyvät vaikka villillä kuosilla koristellut verkkarit. Hillityn tyylin mies saattaisi valita sporttisen takin pariksi suoralinjaiset kangashousut vajaamittaisilla lahkeilla. Osuiko idea sinunkin makuusi?

Miesten fleecetakit urheiluun ja urbaaniin vapaa-aikaan

Maskuliinisissa fleecejakuissa on väljää ja vartalonmyötäistä istuvuutta. Rohkeat tikkaukset ja tehostesaumat lisäävät niiden näyttävyyttä. Haluaisitko takkiisi näppärät hihataskut tai rintataskut? Pystysuuntaan sijoitetut taskut ja vetoketjut antavat asulle urheilullisuuden lisäksi pidentävän illuusion. Miesten fleecejakut ovat saaneet myös muodikkaiksi meleerattuja pintoja, jotka luovat city-tyyliisi ripauksen urheilullista charmia. Sehän saattaisi purra esimerkiksi vapaamuotoisissa palavereissakin!

Fleecejakkujen miehekkäät värit ovat pääosin vahvoja ja hillittyjä. Kirkkaita värejä on kuitenkin käytetty tyylikkäinä kontrasteina. Niillä on lupa leikitellä omaperäisten asusteiden kassa! Totta kai voit käyttää niitä myös korostamaan muiden vaatteiden yhtenäistä väritystä.

Pue miesten fleecetakit urheiluun ja ulkoiluun urheilukenkien kanssa. Löydät niille lisätehoa esimerkiksi juoksukenkien verkkoneuloksista. Hae räväkkyyttä myös jalkineiden huipputrendikkäistä kuoseista ja idearikkaista tekstuureista! Ehkä huolehdit kunnostasi polkemalla pyörälläsi kaupungin läpi toimistolle. Nappaatko takkisi tehosteista virkistävät väri-ideat upeisiin mokkasiineihin tai loafereihin? Tehosta kokonaisuutta myös persoonallisilla lippiksillä tai hatuilla. Aurinkoisen aamun työmatka sujuu parhaiten musiikin tahdissa. Kuulokkeet ja trendikkäät aurinkolasitkin on mahdollista valita takkeihin sopivissa muotiväreissä!

Yhdistät helposti