Miesten urheiluhousut

2 660 tuotetta

Juoksu ja moni muu urheilu sujuu parhaiten siihen suunnitelluissa vaatteissa. Urheiluvaatteista tärkeimpiä ja näkyvimpiä ovat tietenkin erilaiset housut ja paidat. Miesten urheiluhousut valmistetaan nykyisin yleensä teknisistä kuiduista, jolloin ne pysyvät miellyttävän viileänä ja kuivana, vaikka hiki puskisikin pintaan. Perinteisempi mutta edelleenkin käyttökelpoinen materiaali urheiluhousuille on puuvilla. Puuvillaiset vaatteet sopivat mainiosti esimerkiksi kevyemmän liikunnan harrastamiseen, sillä ne lämmittävät ihoa mukavasti. Vaativissa olosuhteissa harrastettaviin lajeihin on kehitetty omat kuitunsa kuten vettäpitävä ja kevyt Goretex ja sen kilpailijat. Varsinkin ulkolajien harrastaminen saattaa vaatia useiden erilaisten housujen hankkimista vuodenaikojen mukaan. Kesällä voi olla mukava juoksennella shortseissa tai pohjepituisissa housuissa, mutta talven tullen tarvitsee yleensä karaistuneimmankin karpaasin siirtyä pitkälahkeisiin ja vuoritettuihin urheiluhousuihin.

Hyvät miesten urheiluhousut ovat paitsi miellyttävän vilpoisat, myös optimaalisesti kaavoitetut. Kapealinjaiset verryttelyhousut tai trikoot sopivat erinomaisesti aerobisten lajien harrastamiseen. Esimerkiksi juoksussa ja hiihdossa on perinteisesti käytetty varsin vartalonmyötäisiä housuja, jotka lisäävät ilmanvastusta mahdollisimman vähän. Hyvin laajoja liikeratoja sisältäviä lajeja varten tarvitaan puolestaan väljemmät housut. Esimerkiksi jalkapalloshortsit tai joogahousut ovat yleensä melko löysälahkeiset. Myös ihan pienilläkin yksityiskohdilla, kuten taskujen sijainnilla ja lahkeiden kiristysnauhoilla, saattaa olla väliä. Esimerkiksi suuret ja avoimet taskut tai lepattavat lahkeensuut saattavat olla tietyissä lajeissa turvallisuusriski, jos niistä on mahdollista helposti takertua kiinni. Toisinaan myös harrastettavan lajin etiketti voi säädellä pukeutumista. Varsinkin golfin, tenniksen ja ratsastuksen tapakulttuuriin kuuluvat tiukasti etiketin mukaiset vaatteet.

Miesten urheiluhousut sopivat sporttiseen vapaa-aikaan

Miesten urheiluhousuja voi tarvita myös muulloin kuin itse urheilusuorituksen aikana. Pitkälahkeiset miesten urheiluhousut voi vetäistä päälle esimerkiksi verrytellessä tai urheilusuorituksen jälkeen palautumisvaiheen ajaksi. Urheiluhousut on mukava vetää jalkaan myös koiranulkoilutusreissulle ja pihapuuhiin tai miksei vaikka patikkareissulle. Vaikket varsinaisesti urheilua harrastaisikaan, löydät varmasti käyttöä ainakin yhdelle parille perusmallisia verkkareita. Jos taas olet himoliikkuja, olet varmasti todennut, ettei sopivia ja mukavannäköisiä urheiluvaatteita ole koskaan liikaa.

Tutustu myös

Erilaiset urheiluhousut eri lajien vaatimuksiin

Olit sitten kuntourheilija tai vain satunnaisesti kuntosalilla tai lenkkipoluilla vierailija, tarvitset vähintään yhdet urheiluhousut. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia urheiluhousuja lähes kaikkien eri urheilulajien harrastajille. Kesälajeihin tarjoamme valikoiman miesten urheilu- sekä uimashortseja ja viileämmälle säälle kattavan joukon pitkiä urheiluhousuja. Himojuoksijan kannattaa ehdottomasti tutustua juoksutrikoiden valikoimaan, sillä hyvin istuvat vartalonmyötäiset trikoot ovat optimaaliset housut kaikille juoksuradoille. Joustavuus, hyvä istuvuus ja laadukkaat materiaalit ovat tärkeimpiä kriteerejä kaikissa urheiluhousuissa.

Miesten urheiluhousut - laaja valikoima nyt Zalandolla!

Osta nyt uudet urheiluhousut helposti netistä. Mikä ikinä lajisi onkaan, löydät meiltä sopivat housut täydentämään asusi. Trikoot, shortsit, pitkät housut tai uimashortsit - valitse sopivat housut lajisi, sään sekä mieltymystesi mukaan. Uudet vaatteet antavat lisäpotkua suoritukseesi ja saavat sinut myös näyttämään hyvältä. Jos vanhat urheiluhousut kiristävät, näyttävät ikivanhoilta tai istuvat huonosti, on aika päivittää urheiluvaatevalikoimaasi ja tilata itsellesi uudet miesten urheiluhousut. Mikset tutustuisi samalla myös laajaan miesten urheilupaitojen valikoimaan? Toimitamme tilauksesi ilman lähetyskuluja ja saat 30 päivää aikaa tehdä lopullinen ostopäätös. Netistä ostaminen on helppoa ja nopeaa, jolloin sinulle säästyy enemmän aikaa lempiharrastuksillesi!