Merkki
Urheilulaji
Hinta
Väri
Kuosi
Mallisto
28 tuotetta
Lajittelu :
Sivu 1/1

Tunnetko muodin janoa myös urheillessa? Huipputrendikkäät miesten juomapullot käyvät aktiivisen muotifriikin nesteytyksestä huolehtimiseen. Niistä on iloa miesten joukkuepeleissä ja vaativassa yksilöurheilussa. Täyttäisitkö teräksisen pullosi kylmällä vai kuumalla juomalla? Jos lähdet maastoon vaeltamaan, pukeudut varmaan trendikkäisiin ja asianmukaisiin ulkoiluvaatteisiin. Ehkä tarvitset silti toisinaan tilkan lämmittävää juomaa täydellistä ulkoilukokemusta varten. Näppärät nestepullot toimivat loistavasti myös kotioloissa ja työpaikan hektisessä arjessa.

Juomapullot kuuluvat sporttisen liikkujan perusvarustukseen

Etsitkö kauniiseen urheiluasuusi sopivia pulloja, joissa on mukava kuljettaa virkistävää juotavaa joogatreeneihin? Miesten juomapullot on suunniteltu käytännöllisiksi. Ne ovat samalla modernin näköinen lisä sporttiseen urheilutyyliin. Pidätkö mahdollisimman kevyestä pullosta, joka kulkee mukanasi juostessakin? Ehkä juoksuasuusi sopisi näppärä nestepullo, jonka voit kiinnittää vyötärölle juoksutrikoiden ja urheilupaidan päälle. Käytätkö huipputrendikästä urheilukassia miehen salivarusteiden tai piikkareiden kuljettamiseen? Löydät pirteän näköisistä juomapulloista lisää hienoja kohokohtia ajantasaiseen sporttityyliisi. Voit tarvita juomapulloja ahkeroidessasi puutarhassa tai viettäessäsi leppoisaa rantaelämää upeissa uimahousissa. Tahtoisitko toisinaan kulauksen kylmää tuoremehua myös toimistossa? Hyvännäköistä teräspulloa voi aivan hyvin sovitella jopa trendikkäisiin toimistovaatteisiin. Käyhän se tietysti yhteen myös samaa värimaailmaa myötäilevän shopping bagin kanssa!

Trendikkäät juomapullot näyttävät hyvältä

Oletko vakaasti päättänyt juoda enemmän? Ellet muista juoda tarpeeksi vettä päivittäin, kuljeta tyylikästä juomapulloa aina mukanasi! Joidenkin juomapullojen läpinäkyvyys auttaa seuraamaan nesteen kulutusta ja määrää. Pitääkö suosikkipullosi olla yksivärinen ja pelkistetty vai kivasti kuvioitu? Muodikkaissa juomapulloissa on pirteänä hehkuvia trendivärejä. Leikittele niillä mielesi mukaan! Voit sävytellä niitä esimerkiksi miesten aktiivisuusrannekkeeseen. Saatat ihailla myös juomapullojen tummaa tyylikkyyttä tai klassista teräksisenä kiiltävää tyyliä. Siemailetko silloin tällöin pienen määrän vettä kuntosalisuorituksen tai kenttälajien aikana? Käteen istuvaksi muotoiltu nestepullo on silloin mainio ratkaisu. Jos käytät vesipulloa työpaikalla, sinua saattaa viehättää myös simppeli ja minimalistinen muotoilu. Upeissa juomapulloissa on valittavana myös hienosti kiiltävää tai mattamaisen näköistä pintaa!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista