Talvesta ja sen rapsakkaan raikkaasta pakkasilmasta on huomattavasti helpompi nauttia, kun omistaa kunnon lapaset. Miesten lapaset ja kintaat palvelevat lojaalisti sellaisen aktiivisen miehen tarpeita, joka ei viihdy neljän seinän sisällä talven kylmimpinäkään päivinä. Laadukkaat kintaat sopivat niin talviurheiluun, retkeilyyn kuin muuhun ulkoiluun.

Sporttisen tyylikkäät lapaset on helppo yhdistää miesten talviseen tyyliin toppatakin ja ulkohousujen kanssa. Eivätkä ne näytä pahalta virtaviivaisen untuvatakin, collegehousujen ja talvisaappaiden kanssa silloinkaan, kun suuntaat treeneistä kotiin ja kaipaat tehokasta lämpöä treenatulle kropallesi.

Miesten laadukkaat lapaset saavat talvisen ulkoilun maistumaan paremmalta

Miesten lapasten valikoima on täynnä tunnettujen urheilumerkkien huippulaadukkaita ja -muodikkaita lapasia, jotka sopivat erinomaisesti lumisten rinteiden kunkuille, jotka panostavat tyylissään vaatteiden mukavuuteen, toiminnallisuuteen ja rentouteen. Vai hengitätkö hienostunutta after skiitä? Virtaviivaiset neulelapaset tai elegantit nahkalapaset voi yhdistää yhtä lailla tunnelmalliseen after ski -tunnelmaan Alppien henkeen.

Onko tiedossa pilkkiretki kavereiden kanssa? Mukaan kannattaa varata kalaonnen ja kärsivällisyyden lisäksi paksut lapaset, jotka suojaavat käsiä kalan nappaamista odotellessa. Pakkanen kiristelee mutta pihatöihin on lähdettävä. Ei hätää, kunnon talvikintaat laadukkaista materiaaleista saavat lumityöt sujumaan. Ylipäätään urheilumerkkien toiminnalliset ja tehokkaat lapaset sopivat retkeilyyn talvisissa maisemissa tai kotipihan lumileikkeihin lasten kanssa. Eikö lumessa peuhaaminen olekin hauskaa, kun on kunnon varusteet?

Tyyliltään miesten lapaset ja kintaat ovat urheilullisen virtaviivaisia. Mustat lapaset ovat klassiseen urheilutyyliin sopivat. Kirkkaat värit tuovat asuun näyttävän yksityiskohdan eli jos et pelkää näyttää laskutaitojasi huomiota herättävällä tavalla, pukeudu päästä varpaisiin kirkkaisiin väreihin ja kuvioihin lumilautamuodin tyyliin. Malli kannattaa valita aina oman käyttötarkoituksen mukaan: pihatöissä tukeva ote on oleellinen ja hiihtosauvoista saa paremmin kiinni, kun valitsee sormikasmallin, kun taas lautaillessa käsiä ei tarvita samaan tapaan.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua