Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Urheilu- & Aurinkolasit

Laskettelu- & Lumilautailulasit

63 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
COMANCHE - Laskettelulasit - black CEVRON - Laskettelulasit - pola white FENOM - Laskettelulasit - estate blue CORNEA - Laskettelulasit - uranium black RETINA - Laskettelulasit - butylene blue 300 LGL - Laskettelulasit - white mat 300 LGL - Laskettelulasit - black DOWNHILL 2000 FM - Laskettelulasit - coal orange mat RETINA - Laskettelulasit - uranium black AFRAME 2.0 - Laskettelulasit - prizm sapphire iridium SPICE MM - Laskettelulasit - white FREESPIRIT 2.0 - Laskettelulasit - white RETINA - Laskettelulasit - ethylene pink blue FOVEA CLARITY - Laskettelulasit - uranium black/spektris orange CHALLENGE 2.0. HM - Laskettelulasit - nayy LINE MINER - Laskettelulasit - prizm snow black iridium FLIGHT DECK - Laskettelulasit - prizm torch iridium FLIGHT DECK - Laskettelulasit - black ORB CLARITY - Laskettelulasit - hydrogen white/spektris gold RETINA - Laskettelulasit - hydrogen white/bronze silver SQUAD - Laskettelulasit - whiteout LOBES - Laskettelulasit - uranium black O2 XL - Laskettelulasit - white AFRAME 2.0 - Laskettelulasit - snow sapphire iridium SQUAD - Laskettelulasit - fire split CEVRON - Laskettelulasit - black FOVEA - Laskettelulasit - uranium black gold mirror Laskettelulasit - black CORNEA - Laskettelulasit - butterline blue ESTETICA - Laskettelulasit - black matt AFRAME 2.0 - Laskettelulasit - prizm hi pink BIG 40 FM - Laskettelulasit - blue DRIFT - Laskettelulasit - mineral PHEOS QL - Laskettelulasit - black matt G.GL 300 - Laskettelulasit - black BONFIRE 2.0 - Laskettelulasit - black G.GL 300 - Laskettelulasit - dark grey LOBES - Laskettelulasit - buttylene blue/persimmon red FOVEA - Laskettelulasit - hexane yellow

Talvi on upea vuodenaika varsinkin silloin kun lunta on reilusti maassa ja pieni peruspakkanen pitää lumen paikallaan ja aurinko porottaa täydeltä terältä. Täydellinen päivä pakata tavarat ja lähteä päiväksi rinteille. Laskettelu ja lumilautailu ovat hauskoja ja haastavia harrastuksia ja nämä harrastukset vaativat hieman varusteita, jotta harrastus olisi turvallista. Joissain laskettelukeskuksissa voi vuokrata varusteita, kuten suksia, kenkiä, sauvoja ja kypäriä. Myös lumilautoja voi vuokrata rinteillä. Näiden asioiden lisäksi puetaan tietysti käsineet ja kypärä, mutta eräs asia on myös erittäin tärkeä ja se on silmien suojaaminen. Silmät on hyvä suojata laadukkailla laskettelulaseilla, jolloin silmäsi välttyvät lumelta ja haitalliselta UV-säteilyltä. Zalandolla onkin mahtava valikoima trendikkäitä laskettelu- ja lumilautailulaseja, joten selaa valikoimaamme ja napsauta itsellesi upeat suojalasit.

Hanki laskettelulasit, joissa on asennetta!

Tutustu huimaan laskettelu- ja lumilautailulasien valikoimaamme ja valitse omasi, sillä näin hulppeasta valikoimasta löytää jokainen mieleisensä. Valikoimamme suojalasit ovat korkeaa laatua johtavien tuotemerkkien valmistamia, kuten esimerkiksi Giro, Oakley ja Smith Optics. Tuotteet ovat UV-suojattuja ja joissakin malleissa on pinnoitetut linssit. Laskettelu- ja lumilautailulasiemme värivalikoima on hulvattoman raikas, ja jokainen löytää varmasti oman suosikkivärinsä, joten valitse omasi pian ja lähde vauhdilla rinteille kokeilemaan uusia lasejasi. Voit myös uudistaa vaatevarastoasi ja selata Zalandon laajaa miesten vaatevalikoimaa. Meiltä löydät kaikki vaatteet aina alusasuista ulkoiluvaatteisiin, sekä asusteisiin, joita valikoimassamme on upea määrä. Älä siis unohda hankkia tyylikkäitä ja erittäin käytännöllisiä laskettelulaseja, sekä muuta hyödyllistä laajasta valikoimastamme. Tutustu valikoimaamme ja tee löytöjä!