Miesten urheilulaukut

Suositut filtterit
235 tuotetta

Urheilulaukut ovat lähes välttämättömiä monessa lajissa, mutta tarjoavat lisämukavuutta kaikkeen harrastamiseen. On tärkeää, että mahdollisesti arvokkaatkin varusteet pysyvät kuosissaan ja ovat suojassa. Kassin on oltava varusteille sopivan mallinen sekä riittävän iso. Sen rakenteen olisi oltava myös sellainen, että tavarat löytyvät nopeasti. Monissa lajeissa, kuten jääkiekko, golf tai monet mailapelit, riittävän isot ja oikean malliset laukut ovat tarpeen. Jääkiekossa tarvitaan paljon isoja ja tilaa vieviä varusteita, jotka on saatava kulkemaan helposti treenistä ja pukuhuoneesta toiseen. Golfmailat taas ovat arvokkaita ja vaativat laukulta paljon, jotta kuljettaminen itse pelissä ja pelimatkoilla olisi mahdollisimman sujuvaa. Golfissa ajatellaan usein myös tyylikkyyttä, golflaukun onkin oltava myös ulkonäöltään pelaajalle sopiva. Myös tennis ja muut mailapelit vaativat kätevän kuljetusvälineen, jotta arvokkaat mailat ja pallot kulkevat mukana.

Zalandolta löytyy urheilulaukkuja lajiin kuin lajiin

Urheilulaukkuja valmistettiin ensin tiettyä lajia ajatellen. Esimerkiksi ratsastajalla mukana kulkevat usein kypärä ja saappaat, jotka vaativat kassilta tiettyä kokoa ja muotoa. Jääkiekkokassista puhuttaessa monelle tulee mieleen valtavat, lähes kantajansa kokoiset laukut. Niihin mahtuvat kaikki pelissä vaativat varusteet, mailaa lukuun ottamatta. Nykyään useimpia urheilulaukkuja voi käyttää myös yleisesti, lajissa kuin lajissa. Niissä on usein monia käteviä yksityiskohtia, jotka helpottavat tavaroiden löytymistä ja säilytystä. Sopivaa kassia valittaessa on ajateltava esimerkiksi tavaran määrää ja painoa. Isossa ja painavassa kassissa on oltava riittävän vahva ja leveä kantohihna, jolloin sen kantaminen on helppoa ja mukavaa. Urheilulaukku on usein myös kovassa käytössä - vetoketjujen kestävyyteen ja avaamisen ja sulkemisen helppouteen on myös syytä kiinnittää huomiota.

Urheilulaukussa on tärkeää oikea koko, malli ja ulkonäkö

Zalandolta löydät urheilulaukut lajiin kuin lajiin. Valikoimassa löytyy runsaasti vaihtoehtoja sisäpeleissä käytettäväksi tai ulkoharrastuksiin sopivia laukkuja. Tarjolla on myös erikoislaukkuja, esimerkkinä golflaukut tai uintikassit. Urheilulaukkuja voit valita lajin, värin, merkin ja hintaluokan mukaan. Laukkuja on Zalandon valikoimassa monen mallisia ja kokoisia. Selkärepuista löytyy monia ominaisuuksia, jotka helpottavat kantamista. Esimerkiksi leveät kantoremmit, lantio- ja rintaremmit takaavat osaltaan sen, että raskaskaan kantamus ei rasita pelkästään kantajan hartioita. Myös ulkonäköön ja materiaaliin on kiinnitetty huomiota. Monelle laukku on osa tyylikästä kokonaisuutta. Sen voidaan haluta myös erottuvan joukosta, jolloin oma laukku on helppo löytää täydestäkin pukuhuoneesta. Zalandon valikoimasta löydät trendikkäimmät laukut, olitpa sitten aktiiviurheilija tai innokas harrastaja.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Urheilulaukuilla mukavuutta aktiiviseen urheiluun ja harrastamiseen

Miesten urheilulaukuissa kuljetat kätevästi treenivaatteet sekä -varusteet joko kuntosalille, pelikentille tai pidemmillekin matkoille. Laukut on suunniteltu nimenomaan urheiluvarusteita varten ja niistä löytyy sopiva paikka niin kengille, vaatteille kuin juomapullollekin. Pidemmälle urheilumatkalle valitse jokin matkalaukuistamme ja päivittäiseen käyttöön taas laadukas urheilukassi. Olemme myös keränneet yhteen kaikki urheilulliset olkalaukut. Voit tutustua myös urheilullista designia edustaviin lompakkoihin sekä toilettilaukkuihin. Löydät myös laajasta valikoimastamme omat laukkunsa golf- ja tennismailoillesi.

Miesten urheilulaukut - kaikki kätevästi mukana!

Miesten urheilulaukut on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne suojaavat varusteitasi myös eri sääolosuhteilta. Kankaat ovat myös kulutusta kestäviä eivätkä siten helposti repeydy. Olemme luonnollisesti valinneet miesten urheilulaukkujen valikoimaamme vain laadusta tunnettujen valmistajien tuotteita. Miesten urheilulaukuissa yhdistyy käytännöllisyys sekä trendikkyys. Jos kuitenkin suosit enemmän reppuja, voit tutustua kattavaan miesten urheilureppujen valikoimaamme. Kun tilaat uuden, tilavan treenikassin, johon saat helposti mahtumaan kaikki urheiluvarusteesi, kuten pallon tai urheilupyyhkeen, saat ilmaisen toimituksen ja 30 päivän palautusajan.