Miesten lyhyet urheiluhousut

Suositut filtterit
1 213 tuotetta

Sporttinen mies ei ehdi kauan shoppailla, mutta treenikamppeiden on oltava kunnossa. Miesten lyhyet urheiluhousut kuuluvat joka tyypin vapaa-ajan vaatteistoon. Siisteillä shortseilla kehtaa mennä sekä treeneihin että kesätreffeille.

Terveyttään ajatteleva mies treenaa vähintään kolmesti viikossa. Salilla, pyöräillen, pallopeleissä, koiran kanssa lenkillä... Lyhyet urheiluhousut sopivat kaikkiin sporttisiin aktiviteetteihin. Oikein valitut housut istuvat hyvin ja joustavat oikeista kohdista. Laadukkaat materiaalit takaavat hengittävyyden, eikä hiki keräänny vaatteen sisäpintaan. Paras urheiluvaate on sellainen, jonka olemassaoloa itse tuskin huomaa – mutta muut kyllä huomaavat!

Lyhyet urheiluhousut pitempäänkin treeniin

Salille ei kehtaa mennä ihan missä tahansa kuteissa. Samalla kun tietoisuus kunnon ja terveyden merkityksestä on kasvanut, yhä useampi tyyppi on tullut katsahtaneeksi peiliin. Ajanmukaiset lyhyet urheiluhousut saavat sinut näyttämään sporttisemmalta ja energisemmältä kuin olet uskonut olevasikaan!

Perinteiset, yksiväriset shortsit suosikkivalmistajan logolla ovat helppo valinta treeneihin. Niiden pariksi kannattaa napata vähän näyttävämpi t-paita tai hihaton funktiopaita kirkkaammassa värissä, jotta kaverit näkevät, kenelle pallo kannattaa syöttää. Enemmän sähäkkyyttä kaipaava kaveri valitsee lyhyet urheiluhousut meri- tai metsäaiheisin kuvioin, joiden kanssa yksivärinenkin t-paita saa uutta ilmettä. Geometriset kuviot ja vinoraidat saavat liikkeesi näyttämään virtaviivaisilta. Kirkkaanväriset polvisukat, vaikkapa ruohonvihreät, sopivat mahtavasti yksivärisiin tai hennosti kuvioituihin, lyhyisiin urheiluhousuihin, ja suojaavat muidenkin kuin futarien sääriä kolhuilta.

Klassiselle tyypille, joka tykkää hölkätä metsäpolulla, pehmeät puuvillatrikoot on luonteva valinta. Vaaleitten shortsien kanssa sopii tummansininen tai viininpunainen huppari, jonka voi kätevästi kietaista vyötäisille, kun tulee kuuma. Rauhallisen pitkän matkan juoksijan päässä lippis on out, mutta hehkeän värinen hikinauha sitäkin trendikkäämpi. Pyörälenkille kannattaa valita napakat, elastiset housut, jotta lahkeet eivät lepata tuulessa. Minireppu selkään ja menoksi!

Yhdistät helposti