Miesten lyhyet urheiluhousut

Suositut filtterit
1 869 tuotetta

Miesten lyhyet urheiluhousut kirittävät parempiin suorituksiin

Urheilu on hyvä tapa edistää terveyttä ja vähentää esimerkiksi stressiä. Se voi olla myös loistava tapa viettää aikaa ja pitää hauskaa. Urheilusta tulee entistä hauskempaa, kun valitsee päälleen oikeat varusteet. Mukavilla varusteilla jaksat urheilla paremmin ja voit mahdollisesti saavuttaa tavoitteita nopeammin. Zalandolla on todella laaja valikoima eri merkkejä ja näiltä merkeiltä useita erimallisia urheilushortseja. Sen lisäksi, että shortsien materiaalit ovat tarkkaan mietityt ja sopivat juuri urheiluun, on ne myös suunniteltu mukavan näköisiksi. Perinteisten mustien ja harmaiden shortsien lisäksi valikoimassa on myös useita värikkäämpiä vaihtoehtoja. Esimerkiksi kirkkaanpunaiset tai valkoiset urheilushortsit ovat säväyttävä valinta. Rohkeille pukeutujille on tarjolla myös muita kirkkaita värejä ja kuvioita. Erilaisten värien lisäksi voit valita valikoimasta shortseja erilaisilla materiaaleilla. Voit valita mukavat ja pehmeät collegeshortsit tai kevyemmistä materiaaleista valmistetut shortsit.

Kestävän kehityksen mukaan tuotetut miesten lyhyet urheiluhousut

Jos haluamme, että maapallomme pysyy puhtaana ja hyvinvoivana pitkään myös tulevaisuudessa, meidän on hyvä kiinnittää huomioita tuotteisiin joita ostamme. Ostamalla kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettuja tuotteita teemme palveluksen ympäristölle ja tulevaisuudelle. Tämän vuoksi myös Zalandon valikoimassa on valtava määrä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valmistettuja urheilushortseja. Materiaaleissa ja väreissä on myös runsaasti valinnan varaa, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain sopivaa. Yksi hyvä tapa säästää luontoa on valmistaa vaatteita kierrätysmateriaaleista. Valikoimassa on shortseja, joihin käytetyistä raaka-aineista 50–70 prosenttia on kierrätettyä. Tämän lisäksi löytyy urheilushortseja joiden materiaalit on jopa 70–100-prosenttisesti kierrätettyä. Tämä todennetaan kolmansien osapuolien kierrätysstandardien avulla tai merkin oman kierrätysohjelman mukaan.

Kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistetut tuotteet tunnistaa Zalandolla helposti pienestä vihreästä kestävä kehitys -merkinnästä. Näiden kriteerien mukaan valmistettujen tuotteiden valinta on vaivaton, mutta sen vaikutus ympäristölle on suuri. Tuotteiden ympäristövaikutus on pienempi ja niiden valmistuksessa säästyi energiaa ja materiaaleja. Koska materiaalin käyttöikä pidentyy, tämän ansiosta, syntyy myös vähemmän jätettä. Nyt on mahdollista siis tehdä samalla hyviä valintoja ympäristön hyvinvoinnin kannalta ja löytää laadukkaat ja toimivat urheilushortsit.

Miesten lyhyet urheilushortsit teknisillä ominaisuuksilla

Urheilushortseissa on erityisen hyvä kiinnittää huomioita niiden materiaaleihin. Urheiluvaatteiden materiaalin on hyvä hengittää ja kuivua nopeasti, koska urheillessa tulee usein hikoiltua. Nämä ominaisuudet lisäävät huomattavasti vaatteiden käyttömukavuutta. Zalandon valikoimasta löydät urheilushortseja, joiden materiaalit ovat valittu juuri nämä ominaisuudet huomioiden. Urheilushortsit kannattaa valita sen mukaan, mitä lajia harrastat. Koripallon pelaamiseen ja juoksemiseen saatetaan tarvita varusteilta erilaisia ominaisuuksia. Juostessa on hyvä, että shortsit ovat tietenkin mukavat, mutta samalla tarpeeksi napakat päällä. Koripalloa pelatessa puolestaan käytetään yleensä aavistuksen pidempiä ja löysempiä shortseja. Valikoimassa on myös esimerkiksi golffiin tai pyöräilyynhyvin soveltuvia shortseja. Jokaisessa lajissa on sille tyypillisiä ominaisuuksia, jotka kannattaa huomioida valittaessa itselleen parhaiten sopivat urheilushortsit.