Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.

Mikä onkaan hauskempaa kuin lähteä retkelle luontoon tietäen, että mukana ovat kaikki tarvittavat varusteet onnistuneeseen retkeen. Retkeily on hauskaa asiallisilla tarvikkeilla, kuten teltalla, eväillä, asianmukaisilla vaatteilla ja tietenkin laadukkaalla makuupussilla. Ajan viettäminen luonnossa on rentouttavaa ja terveellistä, ja tarpominen luonnossa kohottaa myös mukavasti kuntoa. Välillä voi poiketa kalastamaan ja torkkua rennosti puun juurella odottaen, että nappaa. Yön voi viettää joko teltassa tai taivasalla riippuen tietysti ilmasta, mutta Zalandon valikoiman makuupusseilla voit huoleti nukkua vain taivas kattona, sillä meidän valikoimamme makuupusseja voidaan käyttää aina alhaisiin plusasteisiin tai pikkupakkasille saakka, joten saat mukavat unet vaikka ulkosalla. Tutustu siis mahtavaan miesten makuupussien valikoimaan ja lähde retkelle perheen tai kavereiden kanssa.

Nyt samoilemaan Zalandon valikoiman makuupusseilla!

Tutustu meidän huikeaan miesten makuupussivalikoimaan ja valitse omasi. Näissä makuupusseissa eivät varpaat palele, sillä nämä tuotteet on suunniteltu pitämään vilu ja viima ulkopuolella. Valikoimamme makuupussit löytyvät tyylikkään sinisenä, punaisena ja beigenä, joten ne sulautuvat mukavasti luonnon helmaan. Zalandon valikoiman makuupussit ovat johtavien tuotemerkkien valmistamia, joista voidaan mainita esimerkiksi tunnettu Jack Wolfskin, joka valmistaa korkealaatuisia ulkoiluvaatteita- ja tarvikkeita. Kaikki nämä laadukkaat makuupussit saadaan pakattua erittäin pieneen tilaan, mikä on todella käytännöllistä. Hanki siis kestävä ja korkealaatuinen makuupussi meidän laajasta valikoimastamme. Samalla voit tutustua muuhun retkeily- ja ulkoilutarvikevalikoimaamme ja päivittää hieman entisiä varusteita, kuten ulkoiluvaatteita ja laukkuja, joilla lähdet reissuun. Meiltä löytyy käteviä reppuja ja rinkkoja, joihin mahtuu yllättävän paljon tarvikkeita, sekä paljon muuta tarpeellista, jotta retkestäsi tulisi onnistunut.