Suodatin

Miesten nilkkusukat

63 tuotetta

Lyhytvartiset nilkkasukat ovat löytäneet tiensä paitsi miesten trendipukeutumiseen myös urheilumuotiin. Niiden etuihin kuuluvat keveys, huomaamattomuus ja puristamattomuus. Kun sukka päättyy samalle tasolle kuin urheilukengän reuna, saa koko sääri nilkkaa myöten nauttia liikunnan vauhdista, ulkoilmasta ja auringosta.

Tyylikkään vähäeleisen ulkomuodon lisäksi urheilukäyttöön tarkoitettujen lyhytvartisten nilkkasukkien puolesta puhuvat niiden tekniset ominaisuudet. Varreton urheilusukka on suunniteltu istuvuudeltaan napakaksi, eikä sen kanssa tarvitse huolehtia rullautuvista sukanvarsista. Laadukkaiden urheilusukkien tapaan voit valita nilkkapituisen sukan joko luonnollisen pehmeästä puuvillasta tai kosteutta siirtävästä teknisestä kuidusta valmistettuna. Sukan väri voi olla urheilukengän sävyihin huomaamattomasti sulautuva, tai halutessasi voit antaa asullesi pientä boostia kirkkaana pilkottavan sukanreunuksen avulla.

Miesten nilkkasukat tuovat ilmavaa tyylikkyyttä urheiluun

Lyhytvartiset nilkkasukat sopivat täydellisesti juoksushortsien ja -lenkkareiden kumppaniksi. Kun sukanvarsi ei ulotu pitkälle sääreen, näyttää ulkoilijan lenkkarityyli huomattavasti skarpimmalta ja kevyemmältä. Varrettomat sukat antavat auringon ruskettaa koko säärtä aina nilkkaan asti, joten ne ovat senkin puolen hyvä valinta kaikkeen lämpimän sään liikuntaan.

Shortsit ovat miesten suosituin housutyyppi kuntosaleilla ja pallopeleissä, joten myös sisäliikuntamuodissa on aina tarvetta lyhytvartisille sukille. Valitsitpa housuiksi sitten pitkät urheilutrikoot, sääriin ulottuvat caprit tai perinteiset urheilushortsit, varrettomat sukat ovat tyylitietoisen kuntoilijan luottovalinta. Pelkistetyn tyylikkäät nilkkasukat myös istuvat modernin kuntoilijan jalkaan huomattavasti paremmin kuin puoleen sääreen ulottuvat froteiset tennissukat.

Kun kaipaat urheilusukiltasi hyvää istuvuutta ja miellyttävää käyttömukavuutta yhdistettynä huomaamattomaan ulkomuotoon, lyhytvartiset nilkkasukat ovat varma valinta niin juoksupoluille kuin kuntosalillekin!

Yhdistät helposti