• Koko
 • Merkki
 • Urheilulaji
 • Hinta
 • Väri
 • Pituus
 • Hihan pituus
 • Kuosi
 • Mallisto
 • Kauluksen malli
 • Teknologia
 • Pintamateriaali
 • Uutuudet
2931 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/35

Trendikkäät miesten urheilupaidat sopivat treeneihin ja vapaa-aikaan!

Miesten urheilupaidat ovat oleellinen osa kaikkien urheilijoiden vaatetusta. Mikä tahansa lajisi onkaan, tarvitset siihen sopivan urheilupaidan. Nyt on aika vaihtaa vanhat ja kuluneet urheilupaidat uusiin trendikkäisiin ja laadukkaisiin paitoihin. Hyvä urheilupaita ei roiku tielläsi suorituksen aikana eikä myöskään kiristä liikaa, vaan mahdollistaa kaikki ne liikkeet, joita sinun on tehtävä. Urheilupaidoissa kannattaa suosia laadukkaita materiaaleja, jotka tuntuvat hyvältä ihoa vasten. Kuntourheilijan tulisi valita hengittävä urheilupaita, joka tuntuu miellyttävältä myös hikoillessa.

Lajiin kuin lajiin sopivat miesten urheilupaidat nyt Zalandolta!

Valikoimaamme kuuluu valtava määrä erilaisia miesten urheilupaitoja. Voit valita lajiisi ja tyyliisi sopivan paidan T-paitojen, pikeepaitojen, pitkähihaisten paitojen ja toppien valikoimasta. T-paidoista voit valita joko perinteisen T-paidan tai voit tuoda asennettasi esiin valitsemalla jonkin hauskoista printtikuvioisista T-paidoista. Kun T-paita ei riitä pitämään sinua lämpimänä, valitse jokin pitkähihaisista paidoistamme. Jalkapalloilijoille, tenniksen pelaajille, juoksijoille ja jopa surffaajille - Zalandon miesten urheilupaitojen valikoima on päätä huimaava! Miksi käyttäisit vain kuluneita ja vanhoja, aikaisemmin arkikäytössä olleita paitoja, kun sinulle on tarjolla tyylikkäitä, täydellisesti lajiisi sopivia paitoja? Hyvältä näyttävä ja tuntuva urheilupaita antaa lisäpotkua tekemiseesi ja toimii piristysruiskeena urheilusuorituksissa. Älä myöskään unohda tutustua valikoimiimme urheiluhousuja ja -shortseja! Muistathan, että toimitamme tilauksesi ilman lähetyskuluja ja voit palauttaa käyttämättömät tuotteet meille takaisin, mikäli et ole niihin täysin tyytyväinen.

Puet mielelläsi menevän näköiset urheilupaidat treeneihin ja kisoihin, mikset sitten toimistoon? Miehekkäiden paitojen ulkoasu houkuttelee vaihtelevuudellaan, eikä niissä ole mikään pakko urheilla ollenkaan. Urheiluvaatteisiin erikoistuneet huippubrändit tekevät merkkipaidoistaan monikäyttöisiä teknisiä luomuksia. Sinun tehtäväksesi jää niiden vaivaton yhdistely muihin vaatteisiin.

Asiallisia kauluspaitoja ei ihan ensikatsomalta edes mieltäisi urheiluvaatteiksi. Vapaa-ajan kauluspaidat käyvät raikkaan tuoksuisen luontopolun lisäksi katujen mittailuun kaupungille. Miehekkään paidan päälle voit heittää kevyesti topatun liivin, jos kirpakka sää sitä vaatii. Ehkä sinäkin tykkäät yhdistää kaulukselliset pikeepaidat hillittyihin kangashousuihin. Pue niitä myös värillisten chinojen kanssa, näin lataat tuoretta ilmettä maskuliiniseen konttorikostyymiin. Pikkutakki lisää korrektia tyyliä asuusi. Onko pakoton pukeutumistyyli suosikkisi? Kuvallisista t-paidoista saat luontevan yläosan väljän istuvuuden farkuille. Niitähän käyttää myös Mark Wahlberg, jonka paitoja tehostavat näyttävät tekstit ja kohtuullisen korskeat kuvat! Liitä tähän tyyliin mukavat lenkkarit tai vaikka paksupohjaiset nilkkurit.

Trendikkäät urheilupaidat universaaleihin käyttötarkoituksiin

Urheilupaitojen yksityiskohdista löytyy virkistävää ilmettä trenditietoisille miehille. Sinun on helppoa valita paitoja sporttisilla vivahteilla, mutta pystyt rakentamaan niistä hillittyjäkin asuja. Taiteelliset kuosit pitävät sinut kuumimpien trendien tasolla. Suunnittelijoiden vahvat viivan vedot ovat saaneet rinnalleen myös pehmeitä, jopa lempeitä näkökulmia. Kiinnostaako kokeilla?

Eikö olekin mahtavaa, miten hurjasti huikeita värejä miehekkäissä urheilupaidoissa on? Käytä niitä hyödyksesi. Erotu, ärsytä ja ihastuta väreillä! Piristy pirteillä sävyillä, saat niistä lisäpotkua liikkumiseen. Tummiin väreihin on helppo lisätä tehoa syvillä ja vahvoilla värisävyillä.

Miesten urheiluvaatteissa yhdistyvät tekninen osaaminen ja viimeisin huippumuoti. Pukeudu tasokkaasti omaan lempilajiisi, olipa se sitten innokas urheilu tai urbaani oleskelu!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua