Pitkähihaiset urheilupaidat muodostavat urheilijan ja aktiiviliikkujan sporttipuvuston rungon. Varsinkin ohuet, ihonmyötäiset paidat ovat korvaamattomia hupparin tai juoksutakin alla. Ne peittävät ylävartalon kauttaaltaan ja siirtävät kosteuden pois iholta, mikä tekee treenistä huomattavasti miellyttävämpää.

Pitkähihaiset urheilupaidat kylmän viileisiin urheilusuorituksiin

Koleiden aamujen lenkkivaatetukseen on hyvä lisätä pitkähihainen urheilupaita, joka ei ole kovin paksu mutta sitäkin vaikuttavampi. Ihoa vasten painautuva tekninen paita on ohuen ohutta hengittävää materiaalia, joka tuntuu mukavalta ja haihduttaa tehokkaasti kosteutta kovatempoisenkin treenin aikana. Tiiviisti vartaloon sulautuva paita tuo kivasti esiin sporttisen elämäntyylisi tulokset. Jos et ole ihan vielä tavoitteessasi, heitä teknisen paidan päälle toinen hiukan rennompi urheilupaita.

Pitkähihaiset urheilupaidat ovat sporttisen kerrospukeutumisen lähtökohta ja niitä on tositarkoituksella urheilevan vaatekaapissa yhtä paljon kuin pyykkikorissakin. Onneksi nopeasti kuivuva urheilupaita on lähes välittömästi pesun jälkeen taas valmis käyttöön. Urheilupaita ei ole vain teknisesti huippuluokkainen vaate vaan voimavaate, jonka tyylejä varioimalla saat jatkuvasti lisämotivaatiota treeneihisi. Varsinkin vahvat värit ja räväkät printit tuovat suoritukseesi piinkovaa asennetta. Älä siis kainostele vaan ilmaise itseäsi rohkeasti ja näytä mihin pystyt!

Sporttinen on jo lähestulkoon synonyymi muodikkaalle, joten voit melko vapaasti sovittaa pitkähihaiset urheilupaidat muuhun tyyliisi. Räiskyvät kuosit ovat aina olleet merkki urheilullisuudesta, mutta säyseämmätkin sävyt ja elegantimmat ilmeet ovat sallittuja. Näistä kaikkein hillityimpiä voit käyttää jopa osana työpukeutumistasi, jolloin pidät olon mukavana hien pintaan nostavissa, tiukoissakin palavereissa. Väljät miesten urheilupaidat käyvät mainiosti myös rennompaan vapaa-aikaan ja treenien välisiin lepopäiviin.

Yhdistät helposti