Suodatin

Miesten pitkät alushousut

22 tuotetta

Onko sinun suosikkilajisi laskettelu, juoksu, pyöräily vai retkeily, vai oletko kenties kyltymätön aktiiviliikkuja, jonka elämä täyttyy eri urheilulajeista? Pitkät urheilualushousut tulevat tarpeeseen niin talvilajeissa kuin lämpimän sään treenissäkin. Laadukkaat tekniset urheilualushousut pitävät alavartalon lämpötilan optimaalisena ja tarjoavat siten parhaat mahdolliset olosuhteet tehokkaisiin suorituksiin ja liikunnan iloon.

Teknisten urheilualusvaatteiden tärkein tehtävä on siirtää hiki ja kosteus pois ihon pinnalta, jolloin liikkujan ei tarvitse kärsiä hien kastelemista vaatteista tai kylmän kosteuden aiheuttamasta vilusta. Kosteudensiirron ja mahdollisen lämmön lisäksi pitkät urheilualushousut myös suojaavat jalkojen ihoa hiertymiltä ja tuntuvat ihanan sileiltä ja pehmeiltä paljasta ihoa vasten.

Miesten pitkät urheilualushousut retkille, rinteeseen ja reippaille lenkeille

Pitkät alushousut voidaan jakaa kahteen päätyyppiin niiden materiaalin perusteella: teknisistä kuiduista valmistetut mallit on tarkoitettu pitämään iho viileän raikkaana, kun taas paksummat, villaa tai merinovillaa sisältävät alushousut tarjoavat jaloille kuivan olon lisäksi myös lämpöä.

Lämmittävät mallit ovat paras valinta esimerkiksi talvisille vaelluksille, pilkkiretkelle ja kovien pakkasten yleisliikuntaan, ja niiden päälle kannattaa olosuhteiden mukaan pukea esimerkiksi ohut välikerros sekä toppahousut tai vedenpitävät retkeilyhousut. Kevyemmät tekniset mallit tuovat puolestaan ilmavan kuivaa oloa lämpimille keleille, kovaan hikiliikuntaan sekä olosuhteisiin, joissa lämpötila vaihtelee runsaasti.

Vaikka urheilualushousuja käytetään pääasiassa muiden vaatteiden alla, on niiden suunnittelussa kiinnitetty huomiota myös tyylikkääseen ulkomuotoon. Ajattoman mustan ja sporttisten perussävyjen ohella voitkin valita suosikkisi kirkkaiden värien ja näyttävien kuviointien kavalkadista. Voit myös mainiosti pukea pitkät urheilualushousut esimerkiksi lyhyiden juoksushortsien alle, jolloin ne tuovat lenkille paitsi miellyttävää oloa myös tyylillistä terää.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista