Housut

Miesten pitkät urheiluhousut

Hinta
19
19
600
600
Käyttövinkki

664 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/8
NEOTECH - Verryttelyhousut - light grey JOHNNY - Talvihousut - turquoise Talvihousut - black out Verryttelyhousut - dark grey melange EDGE - Talvihousut - black RIPA - Talvihousut - black Verryttelyhousut - schwarz CHILL OUT BIB - Talvihousut - acid lime Verryttelyhousut - black ASCENSION CASUALS - Verryttelyhousut - medium gray heather TAGAMOS - Talvihousut - schwarz ESSENTIAL - Verryttelyhousut - black/white Verryttelyhousut - medium gray heather Verryttelyhousut - black/dark grey Verryttelyhousut - grau EVOSTRIPE ULTIMATE - Verryttelyhousut - cotton black Verryttelyhousut - cotton black SALOPETTE - Talvihousut - nero ACADEMY - Verryttelyhousut - black/black/university red ESSENTIAL LIN - Verryttelyhousut - mid grey heather/core navy NEOTECH - Verryttelyhousut - dark grey ESSENTIALS - Verryttelyhousut - black/white EXPLORATION - Kangashousut - black Verryttelyhousut - black REBEL - Verryttelyhousut - olive night TRAVIS - Talvihousut - blue MAN SKI - Talvihousut - argento melange EVOTRG PANT - Verryttelyhousut - new navy/blue depths/atomic blue TAGAMOS - Talvihousut - orange CERTIFY II - Talvihousut - smokey grey Verryttelyhousut - cool grey/black/hyper crimson ACADEMY - Verryttelyhousut - black THREADBORNE STACKED - Verryttelyhousut - white DRY TAPERED LOGO - Verryttelyhousut - black/cool grey Talvihousut - otter EVOTRG TECH PANT - Verryttelyhousut - new navy/blue depths/atomic blue SILVER RIDGE - Kangashousut - dark grey Verryttelyhousut - black Pelipaita - black/bogold REFUGE - Talvihousut - dark cerulean EVOSTRIPE ULTIMATE - Verryttelyhousut - olive night Verryttelyhousut - black/anthracite/dark grey NOTION - Kangashousut - nickel Verryttelyhousut - puma black STRAIGHT HEM - Verryttelyhousut - black SIMPLISTIC - Talvihousut - black beauty TECH TRACKSTER - Verryttelyhousut - medium gray heather Verryttelyhousut - carbon heather/black NOXOS - Talvihousut - coral red HAMMER - Talvihousut - basketball TIRO - Verryttelyhousut - black/white THREADBORNE TERRY JOGGER - Verryttelyhousut - black Talvihousut - dark navy blue Verryttelyhousut - nny THREADBORNE - Verryttelyhousut - black Kangashousut - black FOUND BIB - Talvihousut - black OUT & BACK - Verryttelyhousut - black DARE TAILORED - Talvihousut - french blue PANT - Verryttelyhousut - black

Miehille on kehitetty runsas valikoima pitkiä housuja erityyppisiin aktiviteetteihin ja harrastuksiin. Talvella tarvitaan kunnolliset varusteet, joiden avulla ulkoilu on mukavaa myös pakkasella ja viimalla. Esimerkiksi lasketteluun ja lumilautailuun on saatavilla laaja valikoima vettä hylkiviä ja kylmyydeltä suojaavia housuja. Kun talvella lähtee lumitöihin tai sauvakävelemään, on tärkeää, että housujen alle mahtuvat myös pitkät kalsarit. Saliharjoittelu tai sisäpelit vaativat taas joustavat ja kevyet pitkät housut. Murtomaahiihtäjille on kehitetty hyvin istuvia, tuultapitäviä ja hengittäviä housuja, jotka sopivat myös vauhdikkaaseen talvijuoksuun. Housujen vyötärö on yleensä säädettävissä tarrojen, vyön tai kiristysnauhan avulla. Rinnehousuissa on myös henkselit. Golfiin ja purjehdukseen on luonnollisesti myös suunniteltu omat, lajikohtaiset housut. Golf-etikettiin kuuluu tietynlainen pukeutuminen, eikä radalla voi esiintyä esimerkiksi verryttelyhousuissa. Vaatevalmistajat ovat huomioineet myös retkeilijät, kiipeilijät ja vaeltajat. Heille on runsas valikoima joustavia ja kulutusta kestäviä housuja, missä on runsaasti erilaisia taskuja.

Hanki uudet urheiluhousut monipuoliseen liikuntaan

Olipa lajisi sitten lumilautailu, erävaellus tai murtomaahiihto, löydät uudet, lajiisi sopivat housut Zalandon laajasta valikoimasta. Housumallistossamme on edustettu kattavasti niin ulko- kuin sisälajit. Pitkät housut kuuluvat jokaisen kansainvälisen urheiluvaatevalmistajan mallistoihin kesällä ja talvella. Ne ovat osa meidän jokaisen peruspukeutumista vapaa-ajalla. Jos sinulla on jo tiedossa valmistaja ja merkki, jonka vaatteista pidät, voit kätevästi etsiä uusia housuja rajaamalla hakua esimerkiksi merkin mukaan. Näin ostosten tekeminen nopeutuu ja helpottuu. Urheiluhousujen materiaalit ovat pitkän tutkimus- ja tuotekehitystyön tulosta. Valmistajat ovat pyrkineet saavuttamaan parhaan mahdollisen tuen suoritukselle sekä käytettävyyden erilaisissa olosuhteissa. Tästä syystä myös valikoimamme housujen valmistusmateriaalit ovat ensi luokkaisia. Lisäksi viimeistellyt yksityiskohdat, kuten saumojen teippaukset tai tuuletusvetoketjut housujen sivuissa, ovat tuiki tarpeellisia. Voit tutustua housuihin lähemmin, kun klikkaat niiden tuotekuvauksen auki. Näet samalla miten housut istuvat mallin päällä. Ostosten tekeminen Zalandosta on helppoa ja nopeaa. Kokeile itse ja hanki uudet pitkät housut ulkoiluun ja liikuntaan.

Hyödynnä ilmaiset palvelumme

Zalando tarjoaa sinulle aina ilmaisen toimituksen!

Suomenkieliset asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään numerossa 0800 912 709 ja osoitteessa service@zalando.fi.

Hyödynnä 30 päivän palautusoikeus ja voit palauttaa tuotteet ilmaiseksi.

Tutustu myös

Hupparit

T-paidat

Tennarit

Farkut

Boyfriend-farkut