Kuka olisi uskonut, että jonain päivänä urheilumaailman kuumimpiin hypetyksiin kuuluvat kirkuvan väriset polvisukat. Nyt on sekin nähty, sillä kompressiosukat ovat yksi tämän hetken vallitsevista urheilutrendeistä. Nämä napakat mutta joustavat sporttisukat ovat vakuuttaneet lukuisat aktiiviliikkujat urheilusuorituksia ja palautumista edistävillä ominaisuuksillaan.

Polvisukat jalkojesi hyvinvointiin

Urheiluun tarkoitetut polvisukat eivät vain näytä tyylikkäältä, vaan niiden jokaisella eri osiin jaetulla kudoksella on oma merkityksensä liikkumisesi tehostamisessa ja tukemisessa. Sukkien rakenne on tarkkaan harkittu ja suunniteltu puristamaan juuri oikealla intensiteetillä jalan eri kohdissa. Pohjelihaksessa kompression uskotaan tehostavan verenkierron laskimopaluuta sopivan paineen avulla. Tämä paine saa askeleesi tuntumaan aina vakaalta ja varmalta. Jalkapöydän ja -pohjan rakenne myötäilee jalan muotoa ja sukan tiivis yläreuna on koko sukan tapaan ihanan kevyt, koska sen ei tarvitse yksinään kannatella sukan reunaa. Koko sukka sulautuu tiiviisti osaksi jalkaasi ja tekee töitä jalkasi terveyden ylläpitämiseksi koko lenkin tai pelin ajan.

Polvisukat tuovat omaa vauhdikasta fiilistä sporttilookiisi. Varsinkin kirkkaat neonvärit ovat monen aamu- tai iltahämärissä lenkkeilevän mieleen. Sen lisäksi, että ne ovat näyttävät, ymmärtävät fiksuimmat juoksijat, että liikenteessä on myös näyttävä, jos haluaa liikkua turvallisesti. Hillitymmistä tyyleistä pitävä mies voi turvautua yksivärisiin sukkiin, jotka ovat samaa sävyä muun lenkkeily- tai peliasun kanssa.

Sporttiset polvisukat sujahtavat näppärästi lenkkitossujesi sisään. Niiden ideaalisti hengittävä materiaali on pehmeää ja liukasta sekä sisään- että ulospäin. Polvisukkien pohja on muuta silkkisen tuntuista pintaa karheampi, mikä estää jalan jatkuvan liikkumisen lenkkarin sisällä. Kompressiosukan miellyttävän tuntuman vuoksi haluat pitää niitä treenien ulkopuolellakin, mikä on hyvä idea, varsinkin treenin jälkeen, koska nämä polvisukat edistävät palautumista ehkä jopa tehokkaammin kuin itse treenin aikaista suoritusta.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua