Suodatin

Miesten urheilureput

342 tuotetta

Kun kannettavanasi on muutakin kuin lompakko ja kännykkä, suuntaa katseesi miesten urheilureppujen maailmaan ja valitse mieleisesi malli. Käyttötarkoitus sanelee sen, millainen reppumalli sinulle parhaiten soveltuu, mutta tyylikkyyttäkään ei tietenkään kannata unohtaa. Aktiiviselle, paljon paikasta toiseen liikkuvalle miehelle reppu on ideaali valinta. Taitatko työmatkan mieluiten pyörän selässä? Silloin kannattaa valita käytännöllinen päiväreppu, johon saat mahtumaan muun muassa pikkutavarat ja vaihtovaatteet. Klassiseen bisnespukeutumiseenkin sopii repun kantaminen. Ota vain mallia Amsterdamin pyörävilinästä ja huomaat, kuinka tyylikkäät bisnesmiehet suhahtavat ohi klassisen mallinen retroreppu selässään.

Miesten urheilureput joka menoon eri tyyleissä!

Jos matkustelet paljon ja suosit etenkin omatoimimatkailua, on sporttinen rinkka silloin paras valinta. Bussista lentokoneen lähtöselvitykseen juokseminen sujuu vaivattomasti, kun kädet pysyvät vapaina, ja tämä onnistuu parhaiten juuri rinkkaa käyttämällä. Rinkka on alun perin suunniteltu retkeilyyn ja vaellukseen, ja siinä se onkin lyömätön vaihtoehto. Isonkin tavaramäärän kantaminen onnistuu suhteellisen helposti ergonomisen ja oikein pakatun rinkan avulla. Rinkat sisältävät paljon teknisiä ominaisuuksia, jotka helpottavat tavaroiden sijoittelua ja löytymistä pitkilläkin vaelluksilla. Erilaiset miesten urheilureput tarjoavat nimenomaan käytännöllisyyttä ja mukavuutta tavaroiden kantamisessa. Todella aktiiviselle liikkujalle, esimerkiksi maastopyöräilyyn tai juoksuun, tarjoaa juomareppu täydellisen tavan kantaa liikunnan aikana tarvittava juotava mukana.

Upeissa miesten urheilurepuissa on paljon eri tyylisiä vaihtoehtoja, joten repun sovittaminen omaan tyyliisi sujuu helposti. Klassiset päiväreput on usein somistettu nahkaisilla yksityiskohdilla, ja nämä klassikkomallit sopivatkin hyvin myös muodolliseen pukeutumiseen. Sporttisemmat päiväreput tarjoavat kirkkaita värejä sekä pyöreämpää muotoilua. Minimalistia miellyttää suoralinjainen ja pelkistetty reppu hillityn värisenä. Sporttireppu on täydellinen valinta vaikkapa salille suunnatessa, mutta myös missä tahansa muussa vapaa-ajan liikkumisessa. Urheilulliset päiväreput ovat myös omiaan laskettelurinteessä, kun tarvitset mukaasi koko päivän eväät ja varavaatteet. Hulluttelevan ja värikkään sporttityylin suosija ilahtuu reippaan värisistä vaihtoehdoista.

Tutustu myös

Miesten urheilureput ovat oleellinen osa erilaisia urheiluharrastuksia. Valitse sopiva reppu käyttötarkoituksen ja -ajan mukaan. Päiväreput sopivat hyvin treenivaatteiden kantamiseen salillle mennessäsi tai eväiden ja urheilutarvikkeiden kantamiseen korkeintaan päivän mittaisilla kävelyretkillä. Kun lähdet yön yli tai jopa viikkoja kestävälle vaellukselle, tarvitset ehdottomasti siihen sopivan retki- tai vaellusrepun, johon mahtuu yllättävänkin paljon varusteita. Hyvässä rinkassa lastin paino jakautuu tasaisesti koko selän alueelle rasittamatta siten liikaa pelkästään hartioita. Pyöräilyssä tai muussa kestävyysurheilussa oivallinen lisävaruste on juomareppu, johon mahtuu yleensä noin 1-3 litraa haluamaasi juotavaa, eikä sinun tarvitse pysähtyä erikseen kaivamaan juomapulloa esiin tai kantaa sitä kädessäsi urheillessasi.

Laadukkaat miesten reput - selkäsi parhaaksi!

Lajissa kuin lajissa, liikapaino selässä ei tunnu mukavalta ja siksi onkin tärkeää, että urheilussa käytettävä reppu itsessään on kevyt ja tarjoaa mahdollisimman hyvän painon jakautumisen selän alueella. Hyvän urheilurepun ansiosta voit myös tulevaisuudessa säästyä erilaisilta selkä- ja hartiakivuilta. Zalando tarjoaa sinulle valtavan valikoiman erilaisia urheiluun sopivia reppuja ja rinkkoja parhaimmilta valmistajilta. Valikoimamme repuissa yhdistyvät trendikäs design, mukavuus sekä käytännöllisyys. Muista myös laaja valikoimamme trendikkäitä urheilukasseja, joissa kuljetat kätevästi treenivaatteet sekä varusteet. Kun tilaat tuotteita meiltä, saat ilmaisen toimituksen ja 30 päivän palautusajan, jonka aikana voit palauttaa käyttämättömät tuotteet meille takaisin.