Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Reput

Retkeilyreput

58 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
TRAIL 20 - Retkeilyreppu - bright red PARROT 29 - Retkeilyreppu - black WIZARD 24+4 - Retkeilyreppu - indian red BOREALIS CLASSIC - Retkeilyreppu - dark grey CREON TOUR 28L - Retkeilyreppu - dark cruise LITHIUM SPEED 15 - Retkeilyreppu - black BOREALIS CLASSIC - Retkeilyreppu - the north face black/camo WIZARD 18+4 - Retkeilyreppu - blue sapphire MAGNUM 16L - Retkeilyreppu - black BASE CAMP CITER 40l - Retkeilyreppu - black ADVANCED SKIN 5 SET - Retkeilyreppu - black NIRVANA ROCKER 20 L - Retkeilyreppu - black NIRVANA ROCKER 20 L - Retkeilyreppu - dark cyan BLACK HOLE 30l - Retkeilyreppu - golden jungle TOKYO - Retkeilyreppu - morel LITHIUM SPEED 15 - Retkeilyreppu - dark chill VIDE MEDIUM - Retkeilyreppu - blue ink TRT 32 PACK - Retkeilyreppu - woodland green SPARROW PACK 22 - Retkeilyreppu - black WIZARD 30+4L - Retkeilyreppu - indian red HOOPS ELITE MAX AIR TEAM - Retkeilyreppu - black/black/white MYSTIK 25 - Retkeilyreppu - castelrock MAGNUM 16L - Retkeilyreppu - torch CREON TOUR 28L - Retkeilyreppu - black NIRVANA FLIP 18L - Retkeilyreppu - marine-sprout CREEK 20L - Retkeilyreppu - black CREEK 35 - Retkeilyreppu - black WIZARD 18+4 - Retkeilyreppu - indian red MOAB JAM 24 - Retkeilyreppu - woodland green MOAB JAM 24 - Retkeilyreppu - black VIDE MEDIUM - Retkeilyreppu - true black WIZARD 30+4L - Retkeilyreppu - black UBIC 20 - Retkeilyreppu - black QUASAR 28 - Retkeilyreppu - black

Retkeilyreput ovat tehty muillekin kuin vain kovan luokan vaeltajille ja erämaan kävijöille. Retkeilyreppu antaa normaalia, niin sanottua koulureppua, enemmän tukea selälle ja se on usein myös tilavampi. Joskus retkeilyreppu voi jopa säästää tilaa. Kun pakkaat viikonloppumatkalle tarvittavat tavarat retkeilyreppuun et tarvitse ylimääräisiä pussukoita mukaan. Voit hyvin käyttää sitä myös matkallasi turvallisena päiväreppuna, koska monet retkeilyreput saa helposti hihnoista kiristettyä pienemmiksi. Retkeilyrepun valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota repun olkaimiin sekä rinta- ja lantiovöihin. Kunnollinen kiinnitys takaa hyvän istuvuuden ja vähentää selän rasitusta. Tarkkana kannattaa olla myös repun käytännöllisyyden kanssa, esimerkiksi paljonko repussa on sivutaskuja ja voiko siihen helposti sitoa kiinni vaikka makuupussin. Osaa retkeilyrepuista voi valinnan mukaan kantaa joko selässä tai olalla - valinta on sinun. Retkeilyreput ovat tilavia ja niiden tilavuus lasketaan litroissa. On käyttäjästä kiinni, kuinka suurelle tilavuudelle on tarvetta. Joistakin retkeilyrepuista voit löytää oman taskun kannettavalle tietokoneelle kun taas toisissa on kiinnike jäähakulle.

Retkeilyreput istuvat kaikkien selkään.

Vertailemalla erityyppisiä retkeilyreppuja löydät varmasti omaan tarkoitukseesi sopivan. Zalandon sivuilla vertailu ja tilaus on helppoa! Useat retkeilyreput tulevat muodikkaasti eri väreissä, joten katso ja löydä oma suosikkisi. Retkeilyreput ovat tehty moneen vartaloon sopiviksi. Laajojen kiristysvöiden ja pehmitettyjen kantohihnojen vuoksi retkeilyreppu sopii kaikille vartalotyypeille, niin naisille kuin miehillekin. Kunnollinen tuki repussa vähentää selän kuormitusta ja pysyt itsekkin ryhdikkäämmässä asennossa. Mieti siis millaiseen käyttöön retkeilyreppu sopisi parhaiten sinun elämässäsi. Oletko kova liikkumaan luonnossa esimerkiksi vaeltaen tai hiihtäen? Tai ehkä pidät pitkistä pyöräretkistä kesäisin ja olisi hyvä saada eväät tukevaan reppuun. Jokainen perheellinen tietää, että tilaa ei ikinä ole liikaa kun pienellekin matkalle täytyy lähteä lapsien kanssa. Retkeilyreput ovatkin ihanteellisia perheille. Niihin mahtuu hyvin eväiden lisäksi vaippoja, vaihtovaatteita sekä ensiapupakkaus. Retkeilyreput ovat tehty kestämään kulutusta ja eri sääoloja. Älä siis lähde kotiasi pidemmälle ilman kunnollista retkeilyreppua.

Tutustu myös