Suodatin

Miesten sormikkaat

122 tuotetta

Oletko hiihtoon hurahtanut mies? Tai ehkä hokkarit veivät sinut mennessään, kun kävit tapailemassa nuoruusaikojen luistelutaitoja lasten kanssa. Työmatkat kuljet mieluiten reippailemalla pyörän selässä ja aamut aloitat toisinaan virkistävällä aamulenkillä rapsakassa pikkupakkasessa. Jos mikään näistä kuvaa itseäsi tai kaipaat muuten vain ulkoiluun uusia varusteita, niin miesten urheilusormikkaat saattavat olla seuraava huippusijoituksesi!

Miesten urheilusormikkaat sisältävät arvostettujen urheilumerkkien huippulaadukkaita hanskoja, jotka on suunniteltu aktiivisen miehen elämäntyyliin. Sormikkaat tarjoavat joustoa, pitoa, suojaa ja hengittävyyttä. On paljon urheilulajeja, jotka vaativat sormikkaat, jotta urheilusuoritus olisi mahdollisimman miellyttävä, tehokas ja ylipäätään mahdollinen. Löydät valikoimasta esimerkiksi tyylikkäät jalkapallohanskat maalivahdeille tehokkaseen treeniin ja menestyksekkääseen peliin.

Miesten laadukkaat sormikkaat tuovat urheiluhetkiisi uutta puhtia!

Moni talvinen laji vaatii erityisesti lajin luonteeseen suunnitellut sormikkaat. Hiihdossa hyvät varusteet vaikuttavat merkittävästi urheilusuorituksen onnistumiseen – ja ennen kaikkea urheilukokemukseen. Hiihtoon suunnitellut sormikkaat suojaavat käsiä tuulelta ja pitävät huolen siitä, että ote pitää sauvoista.

Nautitko aamulenkeistä kipristelevässä pakkasessa? Erityisesti juoksuun suunnitellut sormikkaat ovat joustavia ja hengittäviä. Juoksuhanskat on varustettu heijastavilla pinnoilla, joten lenkkeily pimeälläkin on turvallisempaa. Ennen kaikkea juoksusormikkaat ovat tyylikkäitä. Musta on dominoiva väri urheilusormikkaissa, mutta niihin on ripoteltu tehokkaita energiavärejä, jotka takaavat tyylikkään lopputuloksen muiden treenivaatteiden rinnalla.

Lasketteluun sopivat paksummat toppahanskat, joissa on käytetty jo enemmän väriä. Kaikki miesten urheiluhanskat ovat huolellisen tuotekehittelytyön tulosta, ja niiden suunnittelussa on käytetty ammattiurheilijoiden asiantuntemusta ja kokemuksia. Laadukkaat kiinnitysmenetelmät takaavat, että sormikkaat pysyvät käsissä kovassakin vauhdissa. Ohuemmat urheiluhanskat, kuten juoksuhanskat, voi sovittaa rohkeasti myös miesten vapaa-aikaan tai työtyyliin, kun valitsee mustan, yksivärisen ja minimalistisen mallin. Toppahanskat ovat erityisesti pihatöissä ja ulkohommissa häärivän monitoimimiehen tai lasten kassan lumilinnaa rakentavan isän luottohanskat.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista