Toimivin ja miellyttävin sukan pituus riippuu paitsi omista makumieltymyksistäsi myös kengistä, käyttötilanteesta ja muusta pukeutumisestasi. Pitkävartiset, polven alle ulottuvat sukat ovat näyttävä keino tuoda lisäväriä pukeutumiseen, lisätehoa urheiluun tai käytännöllistä mukavuutta pitkävartisten kenkien kanssa. Laajasta valikoimastamme löydät miesten polvisukat niin väriloistoa rakastaville keikareille, klassista tyylikkyyttä etsiville juhlapukeutujille kuin aktiivisille urheilijoille ja metsänkävijöillekin.

Miesten polvisukat – laatua ja mukavuutta arkeen, juhlaan ja urheiluun

Rakastatko värikkäitä yksityiskohtia, erilaisilla kontrasteilla leikkimistä sekä shortseja tai lyhytlahkeisia housuja? Miesten polvisukat ovat varma keino piristää asukokonaisuutta helposti ja tehokkaasti. Pue esimerkiksi neutraalin sävyisten kauluspaidan ja kangasshortsien kanssa räväkän punaiset tai kirkkaan siniset polvisukat ja viimeistele tyyli makusi mukaan vaikkapa klassisen tyylikkäillä ruskeilla nahkakengillä tai streetwear-asennetta henkivillä värikkäillä tennareilla. Tai anna kirkkaiden polvisukkiesi loistaa rullalle käärittyjen chino-housujen ja lempikenkiesi kanssa.

Polvisukat voivat olla paikallaan myös monessa tilanteessa, jolloin et tavoittele sukkien avulla näyttävyyttä vaan ennemminkin huomaamattoman hillittyä ilmettä. Kun puet tumman puvun alle mustat polvisukat, voit olla varma, ettei lahkeen alta vilkkuva iho tee säröä juhlatyyliisi. Kun etsit pelkistettyjä sukkia lämmittämään nilkkoja nilkkapituisten housujen kanssa, kenkien sävyyn sopivat polvisukat ovat toimiva ja tyylikäs ratkaisu. Kun taas kaipaat talvikeleillä pitkävartisten maihareiden, nilkkureiden tai saappaiden alle sukkia, jotka eivät valu tai hierrä nilkasta, villaa sisältävät miesten polvisukat ovat pehmeä ja lämmin valinta.

Polvisukat ovat hyödyksi myös monessa urheilulajissa, joissa on tarve tiukasti korkealla pysyville sukille – esimerkiksi monet juoksijat ja retkeilijät luottavat polvisukkien voimaan. Jalkaa puristavat kompressiosukat ovat viime aikoina nousseet urheilumaailmassa suureksi hitiksi, joiden avulla treeniin haetaan lisää tehoa ja parempaa palautumisnopeutta. Turvotusta estävien lentosukkien teho perustuu niin ikään napakkaan kompressioon.

Yhdistele ja sekoita