Oletko piinkova bisnesmies, joka heittäytyy jalkapallon huumaan vapaa-ajallaan? Tai ehkä pitkä työpäivä rakennushommissa vaihtuu tehotreeniin tenniskentillä. Viikonloppuisin taas kutsuu punttisali. Oli lajisi ja harrastustasosi mikä tahansa aina aloittelijasta ammattilaiseen, tarvitset laadukkaat urheilusukat treenin tehostamiseksi ja takaaksesi hyvän olon jaloillesi myös treenistä palautuessasi.

Urheilussa varusteet ovat merkittävässä roolissa suorituksen maksimoimiseksi. Miesten urheilusukat varmistavat tehokkaan suorituskyvyn lisäksi, että urheilukokemuksesi on miellyttävä, sillä ne on valmistettu hengittävistä, kosteuden tehokkaasti iholta siirtävistä ja erityisen joustavista materiaaleista. Urheilusukat on muotoiltu erilaisten jousto-ompeleiden ja tikkausten avulla äärimmäisen mukaviksi ja jalkaa tukeviksi. Hyvät sukat auttavat ehkäisemään myös hiertymiä ja rakkoja.

Miesten urheilusukat sopivat monipuolisesti eri lajeihin

Miesten urheilusukat ovat ennen kaikkea toiminnalliset. Monessa lajissa ne ovat pakolliset. Jalkapallo vaatii urheilusukat. Jalkapallosukat saavat yltää vähintään polvien alapuolelle, sillä ne tarvitaan pitämään säärisuojat paikoillaan. Ylipolvensukat tarjoavat jalkalihaksille erityistä tukea ja pitävät lihakset lämpiminä. Jalkapallosukat ovat hyvä esimerkki siitä, että urheilusukkien ei tarvitse olla tylsiä, vaan niillä voi tuoda esille omaa persoonallista tyyliään. Neon-väriset ja kuviolliset sukat ovat energiset ja trendikkäät! Humoristisimmat jalkapallosukat kannattaa jättää treeneihin ja peliin valita klassista mustaa ja valkoista tai muuten peliasuun sopivaa väriä.

Viekö lenkkipolku iltaisin mennessään? Olit sitten maratonia varten treenaava huippujuoksija tai silloin tällöin kuntoileva, on tärkeää ottaa käyttöön laadukkaat sukat, sillä juoksussa jaloilta vaaditaan paljon. Juoksusukat voivat olla aina nilkkapituisesta pitkiin sukkiin.

Miesten valkoiset urheilusukat ovat klassinen valinta niin Golf-viheriöille kuin tenniskentille. Urheilusukat ovat olennaiset koripallossa, lentopallossa, salitreenissä, cross fitissä, missä tahansa urheilussa. Erityisesti streetwear-muoti on ottanut miesten urheilusukat osaksi myös arjen tyyliä, ja erikoisilla, kuviollisilla ja värikkäillä sukilla onkin helppo tehdä statement trendikkäiden koriskenkien tai tennarien kanssa.

Yhdistät helposti