accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Sykemittarit

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Väri
Koko
Mallisto
Teknologia
21 tuotetta
Polar-sykemittari

Polar on suomalainen innovaatio, joka on perustettu vuonna 1977 ja yritys valmistaa langattomia sykemittareita ja harjoitustietokoneita, sekä harjoitusohjelmia. Tuona samaisena vuonna yritys esitteli myös langattoman sykemittarin, ensimmäisen laatuaan koko maailmassa. Polar työllistää maailmanlaajuisesti 1200 ihmistä ja Polarin tuotteita myydään yli 80 maassa. Treenaamisessa on tärkeää kuunnella kehoaan ja Polarin sykemittarit ovat tässä apuna. Polarin tuotevalikoimasta löytyy treenien avuksi teknologiaa kaikenlaisten liikkujien tarpeisiin. Olitpa sitten kuntoliikkuja tai ammattiurheilija, löytyy Polarin sykemittarivalikoimasta kaikille kunnonkohottajille omia tarpeita parhaiten vastaava sykemittari. Polarin sykemittareiden laajasta valikoimasta löytyy sykemittari niin aloittelijalle, joka haluaa perusmittarin kuntoilun motivoimiseen, sekä huippu-urheilijoiden vaativiin tarpeisiin sykemittarit, jotka tarjoavat kehittyneitä harjoitusohjelmia.


Polar -sykemittarit ovat avain tehokkaaseen harjoitteluun!


Polar -sykemittari auttaa kuuntelemaan kehoasi treenin aikana ja kertoo kuinka treeniä voi tehostaa ja kuinka kehosi reagoi erilaisiin treenitapoihin ja tyyleihin ja opastaa sinua treenaamaan oikein - kehoasi kuunnellen. Polarin miesten sykemittareita on kattava valikoima kuntoilijoiden ja urheilijoiden erilaisiin tarpeisiin ja eri urheilu- ja harrastelajeihin. Polar -sykemittareiden joukosta jokainen kuntoilija, juoksija ja pyöräilijä löytää omansa. Sykemittareita on monia eri malleja ja värejä ja ne mittaavat mm. keskimääräisen maksimisykkeen ja niissä on perustoimintoja kuten lisäksi taustavalaistu näyttö, päivämäärä ja kellonaika, ajanottotoiminto ja näppäinlukitus. Eri malleja ja toimintoja on useita erilaisten kuntoilijoiden tarpeisiin. Mallista riippuen Polarin miesten sykemittareissa on toimintoja, jotka antavat juoksijoille, pyöräilijöille ja kuntoliikkujille tietoa mm. harjoituksen vaikutuksesta, määrittävät henkilökohtaiset sykerajat, tehostavat suoritusta erilaisilla harjoitusohjelmilla, luovat henkilökohtaisia harjoitusohjelmia omien toiveiden pohjalta, asettavat viikkotavoitteita ja antavat palautetta harjoituksista. Polar -sykemittari antaa treenaamiseen motivaatioita ja auttaa treenaamaan oikein.


Polar -sykemittari on paras treenikaverisi!


Juokseminen kauniissa ja kuulaassa syyssäässä tai lempeänä kesäisenä iltana on monelle parasta, mitä olla saattaa. Toiset juoksevat mielellään kaverin kanssa ja toiset treenaavat mieluummin yksin. Kuuluitpa kumpaan joukkoon tahansa on Polar -sykemittari mitä parhain treenikumppani. Polarin miesten sykemittari auttaa sinua treeniesi alkumetreillä ja tukee sinua harjoittelun edetessä. Polarin arvostettu ja kehittynyt teknologia on apunasi kuntoilussa alusta loppuun. Zalandolla on kattava valikoima Polarin miesten sykemittareita ja jokaisen kuntoilijan, aktiiviliikkujan, urheilun harrastajan ja liikunnan ammattilaisen tarpeisiin löytyy omansa. Polarin laadukkaasta urheilutarvikevalikoimasta löydät myös sykemittareiden tarpeelliset lisävarusteet.