Sykemittarit ovat useimmilla kuntoliikkujilla motivaation kasvattajia. Niillä saa tietoa omasta liikunnasta ja aktiivisuudesta. Tietoa saa monenlaisista mittareista, mutta mittarien kontolle ei kannata täysin liikkumistaan jättää. Kolmen P:n sääntö on edelleen voimassa: Pitää Pystyä Puhumaan! Syke kertoo siitä, kuinka paljon sydän tekee töitä, eli kuinka paljon verta pumpataan keuhkojen kautta kehoon, elimistöön ja lihaksiin. Syke kertoo siis suoraan, millä teholla ihminen kuormittaa itseään, ja kun liikkujalle kertyy kokemusta omista syketasoista ja mahdollisesti maksimisykkeestä, hän pystyy paremmin arvioimaan oikean kuormitustasonsa. Maksimisykkeesi voit haarukoida juoksemalla reilun minuutin ylämäkeen muutaman kerran kiihtyvästi: kovaa, kovempaa ja ”täysillä”. Viimeisen pätkän jälkeen tiedät maksimisykkeesi suuntaa antavalla tarkkuudella. Suurin osa miehistä hyötyy eniten aerobisesta liikunnasta, joka kehittää peruskestävyyttä: aerobinen sykealue on noin 60 prosenttia omasta maksimisykkeestä ja siitä alaspäin.

Vain sykemittarilla kuntoilija saa sykkeensä selville.

Energian mittauksessa käytetään liikunnassa yhä joulejen sijaan kilokaloreita. Perusaskelmittarit ja sykemittarit kertovat kalorit, jos liikkuja on syöttänyt laitteeseen painonsa. Jos haluat laihduttaa sykemittarin avulla niin muista, että se mistä se energia otetaan, merkitsee paljon. Saatko energiasi pääosin rasvasta ja hiilihydraateista vai kokonaan hiilihydraateista? On hyvä tietää, että rauhallisimmilla vauhdeilla rasvaa palaa suhteessa eniten. Kovalla kuormituksella kuluu enemmän kaloreita kuin hitaammalla vauhdilla. Mutta hitaammalla vauhdilla suoritusta pystyy jatkamaan pidempään, ja kokonaiskulutus saattaa siksi nousta suuremmaksi!

Sykemittari on henkilökohtainen sparraaja

Kun liikunnan aloittelija muuttuu säännölliseksi harrastajaksi, sykemittarin hankinta voi olla fiksua. Numerot kertovat, kuinka paljon ja millä teholla on liikuttu ja kuinka kunto kehittyy. Tieto motivoi varsinkin aloittelevia kuntoliikkujia. Mittarien kalorilukemat ovat vertailukelpoisia, jos verrataan saman ihmisen eri harjoituksia keskenään. Mutta laitteiden mittaustavoissa ja tarkkuudessa on eroja. Seuraa siis vain oman mittarisi lukemia. Älä vertaile kaverin mittarilukemia omiisi. Jokaisen fyysinen kunto kehittyy omaan tahtiinsa. Luota vain omaan mittariisi ja omaan sitkeyteesi. Zalandon mallistonsa miesten sykemittarit valmistaa Nike Performance ja Polar. Nämä ovat mittareiden ja liikunnan alan osaamisen huippumerkkejä. Zalandon sykemittareilla treenaaminen on innostavaa!

Yhdistele ja sekoita

Polar on suomalainen innovaatio, joka on perustettu vuonna 1977 ja yritys valmistaa langattomia sykemittareita ja harjoitustietokoneita, sekä harjoitusohjelmia. Tuona samaisena vuonna yritys esitteli myös langattoman sykemittarin, ensimmäisen laatuaan koko maailmassa. Polar työllistää maailmanlaajuisesti 1200 ihmistä ja Polarin tuotteita myydään yli 80 maassa. Treenaamisessa on tärkeää kuunnella kehoaan ja Polarin sykemittarit ovat tässä apuna. Polarin tuotevalikoimasta löytyy treenien avuksi teknologiaa kaikenlaisten liikkujien tarpeisiin. Olitpa sitten kuntoliikkuja tai ammattiurheilija, löytyy Polarin sykemittarivalikoimasta kaikille kunnonkohottajille omia tarpeita parhaiten vastaava sykemittari. Polarin sykemittareiden laajasta valikoimasta löytyy sykemittari niin aloittelijalle, joka haluaa perusmittarin kuntoilun motivoimiseen, sekä huippu-urheilijoiden vaativiin tarpeisiin sykemittarit, jotka tarjoavat kehittyneitä harjoitusohjelmia.

Polar -sykemittarit ovat avain tehokkaaseen harjoitteluun!

Polar -sykemittari auttaa kuuntelemaan kehoasi treenin aikana ja kertoo kuinka treeniä voi tehostaa ja kuinka kehosi reagoi erilaisiin treenitapoihin ja tyyleihin ja opastaa sinua treenaamaan oikein - kehoasi kuunnellen. Polarin miesten sykemittareita on kattava valikoima kuntoilijoiden ja urheilijoiden erilaisiin tarpeisiin ja eri urheilu- ja harrastelajeihin. Polar -sykemittareiden joukosta jokainen kuntoilija, juoksija ja pyöräilijä löytää omansa. Sykemittareita on monia eri malleja ja värejä ja ne mittaavat mm. keskimääräisen maksimisykkeen ja niissä on perustoimintoja kuten lisäksi taustavalaistu näyttö, päivämäärä ja kellonaika, ajanottotoiminto ja näppäinlukitus. Eri malleja ja toimintoja on useita erilaisten kuntoilijoiden tarpeisiin. Mallista riippuen Polarin miesten sykemittareissa on toimintoja, jotka antavat juoksijoille, pyöräilijöille ja kuntoliikkujille tietoa mm. harjoituksen vaikutuksesta, määrittävät henkilökohtaiset sykerajat, tehostavat suoritusta erilaisilla harjoitusohjelmilla, luovat henkilökohtaisia harjoitusohjelmia omien toiveiden pohjalta, asettavat viikkotavoitteita ja antavat palautetta harjoituksista. Polar -sykemittari antaa treenaamiseen motivaatioita ja auttaa treenaamaan oikein.

Polar -sykemittari on paras treenikaverisi!

Juokseminen kauniissa ja kuulaassa syyssäässä tai lempeänä kesäisenä iltana on monelle parasta, mitä olla saattaa. Toiset juoksevat mielellään kaverin kanssa ja toiset treenaavat mieluummin yksin. Kuuluitpa kumpaan joukkoon tahansa on Polar -sykemittari mitä parhain treenikumppani. Polarin miesten sykemittari auttaa sinua treeniesi alkumetreillä ja tukee sinua harjoittelun edetessä. Polarin arvostettu ja kehittynyt teknologia on apunasi kuntoilussa alusta loppuun. Zalandolla on kattava valikoima Polarin miesten sykemittareita ja jokaisen kuntoilijan, aktiiviliikkujan, urheilun harrastajan ja liikunnan ammattilaisen tarpeisiin löytyy omansa. Polarin laadukkaasta urheilutarvikevalikoimasta löydät myös sykemittareiden tarpeelliset lisävarusteet.