13 tuotetta

Harrastatko urbaania ulkoilua tai leppoisaa luonnossa samoilua? Miesten talvisaappaat antavat trendikkyyttä molempiin liikuntamuotoihin. Niissä on sporttista ilmettä katutyyleihin ja teknisiä innovaatioita talvisiin liikuntaharrastuksiin.

Suhtaudu vakavasti viilenevien ilmojen pukeutumishaasteisiin! Haaveiletko jo tietokoneesi takana vauhdikkaasta huskysafarista lumivalkoisten nietosten keskellä? Jos tahdot yllesi urheilullisen talvitakin ja talvihousut, reilun tyylin talvisaappaat täydentävät ajantasaisen ulkoilutyylisi. Haluaisitko talvijalkineesi tyylikkäästi nyöritettyinä? Sellaisethan on nähty myös Daniel Graigin tähdittämällä James Bondilla! Ei coolisti pukeutunut citymieskään kohmeisia varpaita kaipaa – voit yhdistellä matalavartisia talvisaappaita vaikkapa viimeisen muodin mukaisiin merkkifarkkuihin. Olisiko farkkuvalintasi vaihteeksi tapered leg alaspäin kapenevine lahkeineen? Saattaisit haluta asuusi vielä meleeratun neuleen, jossa on rentoa ilmettä korostava huppu. Voit säätää katutyyliäsi myös takilla – pitäisitkö nostalgiaa henkivästä hupullisesta anorakista?

Talvisaappaat lämmittävät hyvännäköistä asukokonaisuutta

Miesten talvisaappaat edustavat järeää muotisuunnittelua. Ne ovat saaneet sisuksiinsa lämpimiä vuorituksia, joiden karvasomistus näyttää komealta myös varrensuussa. Metallitehosteet vahvistavat sporttihenkisten jalkineiden miehekästä fiilistä. Huipputrendikkäisiin jalkineisiin on tehty kontrasteja toisistaan poikkeavilla materiaaleilla. Jos kaipaat hyvännäköistä kenkäparia simppelille villakangastakille, kokeile sileäpintaisia jalkineita. Niissähän voisi olla vaikka ruudullista kangasta koristeena!

Sporttisten talvisaappaiden klassiset värit sointuvat hillittyihin asukokonaisuuksiin. Saat niistä myös huippumuodikkaita vastakohtia voimakkaan värisille ulkoiluasuille. Maskuliinisten talvijalkineiden maastovärit ovat viimeisten trendien tasalla, voit hakea kenkien muotiväreille lisävoimaa samanvärisistä laukuista.

Oletko äärimmäisten elämysten metsästäjä? Tyylikkäät talvisaappaat käyvät vaikka öiseen revontulijahtiin! Tarvitset sinne myös lämpimiä asusteita, kuten muhkeaksi neulotun tuubihuivin, jota voisit käyttää myös untuvatakkisi kanssa työmatkalla. Sovittaisitko sporttiseksi viritettyyn kaupunkiasuusi myös karkeapohjaisia miesten talvisaappaita? Näillä jalkineilla voit toimittaa monet uroteot ulkosalla. Ehkä päätätkin heittää repun selkään ja karata tuuliselle järvelle jääsurffaamaan. Muista ottaa mukaan myös kiva pipo ja käsineet!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista