Miesten talvitakit

Miesten urheilulliset talvitakit ovat rennon ja urbaanin talvityylin ydin. Ne ovat ilmeeltään kevyitä ja trendikkäitä, mutta teknisiltä ominaisuuksiltaan ja materiaaleiltaan viimeisteltyjä. Sporttiset takit on suunniteltu talvisia lajeja silmällä pitäen, joten ne voi pukea niin pulkkamäkeen, lumiselle lenkille kuin muihinkin viileän sään aktiviteetteihin. Miesten urheilulliset talvitakit sopivat niin farkkujen ja maihareiden kuin toppahousujen ja talvisaappaiden seuraksi. Valittavanasi on hillittyn tyylikkäitä malleja sekä näyttävästi väritettyjä urheilullisia takkeja.

Miesten urheilulliset talvitakit ovat ilmeeltään hillityn sporttisia. Niiden design on linjakasta ja selkeää: takit ovat muotokieleltään useimmiten perinteisiä toppatakkeja tai pitempiä parkatakkeja. Laatu tuntuu huoliteltuna viimeistelynä, kevyenä materiaalina, hengittävyytenä ja nerokkaina yksityiskohtina. Miesten urheilulliset talvitakit pitävät viimaa ja tuiskuja täydellisesti niin urheillessa kuin urbaanien asukokonaisuuksien osanakin!

Miesten urheilullisissa talvitakeissa yhdistyy tyyli ja rentous

Klassinen, hillityn urheilullinen talvitakki sopii alkutalveen avonaisena huolitellun neulepaidan tai trendikkään collegepaidan, farkkujen ja nilkkureiden seuraksi. Musta on varma ja muotitietoinen värivalinta, sillä se sopii niin sporttisempien kuin urbaanimpienkin asukokonaisuuksien viimeistelyyn. Hyvin istuva urheilullinen talvitakki nimittäin kuuluu myös kaupunkipukeutumiseen ? sitä ei kannata säästellä ainoastaan urheiluhetkiin! Asusteet valitaan sään ja tilaisuuden mukaan. Kaupunkityyliin sopii esimerkiksi klassinen villainen kaulahuivi ja tweedhattu, kun taas talven lumisiin rientoihin takin seuraksi puetaan muhkea kaulaliina ja leikkisän värikäs myssy.

Takki voi hyvin myös olla asukokonaisuuden väriläiskä. Anna värin toistua esimerkiksi talvitennareissa ja pipossa, jolloin ilme on huolitellun sporttinen ja rento. Hyvin istuva urheilullinen talvitakki sopii myös muodollisemman asun viimeistelyyn. Yhdistä kevyt takki kapealinjaisiin suoriin housuihin, huoliteltuun yläosaan ja klassisiin talvisiin nauhanilkkureihin. Ilme on samaan aikaan moderni mutta trendikkäästi miesten pukeutumisen parhaita perinteitä kunnioittava.

Yhdistät helposti