Shoppaile brändiä Reebok
Shoppaile brändiä Reebok

95 tuotetta

Verryttelypuvut kuuluvat jokaisen sporttisen miehen vaatevalikoimaan. Tyylikkäät miesten verryttelypuvut inspiroivat urheilusuorituksiin, siivittävät treeniä teknisten ominaisuuksien ansiosta ? ja tuottavat iloa makean ulkonäkönsä ansiosta!

Miesten verryttelyasuvalikoima on mittava: Erilaisia lajeja silmällä pitäen valmistettuja malleja on monenlaisia. Värien ja materiaalien saralla on runsaasti valinnanvaraa. On siis helppo valita juuri omiin lajeihisi sopivat ja makuasi mukailevat verryttelyasut!

Miesten verryttelypuvut parantavat suoritusta tyylikkäästi!

Miesten verryttelypuvut ovat olennainen sporttisen muodin elementti. Tyylikkäät väriyhdistelmät ja harkitut yksityiskohdat luovat niihin viimeistellyn ilmeen – ei siis ole mitään tekosyytä luopua tyylikkyydestä juoksulenkille lähtiessä tai urheilukentällä treenatessa! Klassiset miesten verryttelypuvut ovat saaneet rinnalleen kevyitä, teknisin ominaisuuksin viimeisteltyjä takkeja ja housuja, jotka myös näyttävät tyrmäävän moderneilta.

Klassisista, collegesta valmistetuista verryttelypuvuista on puolestaan tullut osa katumuotia. Niitä ei siis suinkaan pidetä ainoastaan sporttisissa merkeissä, vaan klassinen harmaa college on nyt ehdottomasti myös kaupunkikelpoinen materiaali. Yhdistä asuun näyttävän värikkäät korkeavartiset tennarit tai koristossut, ja asukokonaisuus on valmis! Myös verryttelypukujen takit – etenkin klassisten urheilumerkkien luomukset – sopivat loistavasti farkkujen, slip on -tennareiden ja t-paidan seuraksi.

Miesten verryttelypuvut toistavat muotivirtauksia myös värien suhteen. Verryttelypukujen värimaailma on suorastaan herkullinen! Räväkät keltaiset, punaiset ja vihreät elementit inspiroivat kantajaansa nautinnollisiin urheilusuorituksiin. Trendivärit, kuten turkoosi ja harmaa, sekä nostalgiset väriyhdistelmät tuovat verryttelypukuihin lisäripauksen muodikkuutta. Kun asuun yhdistetään vielä makeat tennarit ja sporttinen lippis, ei urheiluhetki voi mennä pieleen!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista