Varusteet

Urheilukellot & -laitteet

Hinta
74
74
785
785
Mallisto
Teknologia

41 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
SPARTAN ULTRA - Digitaalikello - black CORE - Digitaalikello - black RUNNER 3 CARDIO + MUSIC - Digitaalikello - black/green TOUCH CARDIO & BODY COMPOSITION - Sykemittari - black V800 - Sykemittari - blue/red ALTA - Rannekello - gold-coloured/black LOOP2 - Sykemittari - schwarz SPARTAN SPORT BLACK - Digitaalikello - black ALTA HR - Digitaalikello - coral CHARGE 2 - Sykemittari - plum/silver-coloured SPARTAN SPORT - Digitaalikello - blau ALTA HR - Digitaalikello - blue gray CHARGE 2 - Sykemittari - black/silver-coloured CHARGE 2 - Sykemittari - blue/silver-coloured RUNNER 3 CARDIO - Sykemittari - black/green POLAR A360 - Sykemittari - black ALTA HR - Digitaalikello - fuchsia

Miehet pitävät yleensä tekniikasta ja erilaisista laitteista, ja mitä monimutkaisempi laite sitä mielenkiintoisempi se on pistää palasiksi ja tutkiskella sen rakennetta, ja sen jälkeen yrittää kasata se takaisin entiselleen. Tosiasiassa tekniikka on hauskaa ja erilaiset kojeet ja laitteet auttavat meitä joka päivä jopa arkisissa asioissa, joten tänään on hyvin vaikeaa tulla toimeen ilman teknologiaa. Alkuaikojen teknologiaksi voi sanoa vaikkapa ensimmäisiä rannekelloja, jotka ilmestyivät jo 1800-luvun lopulla heilurikoneistolla. 70-luvulla mekaaninen koneisto sai väistyä sähköisen koneiston tieltä ja tästä kehitys on jatkunut tasaiseen tahtiin. Älypuhelimet taitavat olla ajannäyttäjiä nykyään, mutta urheilussa ovat urheilukellot ja niiden toiminnot tärkeitä. Urheilukelloissa on erilaisia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi sykemittari, korkeusmittari, tietojen tallennus –järjestelmä ja tietenkin ajannäyttäjä.

Miesten trendikkäät urheilukellot & -laitteet Zalandolta!

Tutustu meidän miesten urheilukellojen ja muiden lisälaitteiden valikoimaamme ja pistä urheilusuoritus tilastosi järjestykseen. Arkistoi ja analysoi suorituksesi ja näin kehität itseäsi urheilijana. Valikoimamme pursuaa erilaisia rannekelloja, jotka sisältävät valikoiman toimintoja, joista on suurta hyötyä aktiiviurheilijalle, joten tutustu kellojen sisältöön ja valitse omasi. Zalandon valikoiman urheilukellot ovat tunnettujen tuotemerkkien luomuksia, joista voidaan mainita Nike Performace ja Polar. Nämä kellot sisältävät useita eri toimintoja ajannäytön lisäksi, joista voi olla suurta hyötyä urheillessa. Sanomattakin on selvää, että urheilukellomme sekä muut laitteet ovat ulkomuodoltaan tyylikkäitä ja miehekkäitä, joten hanki omasi pian. Näillä tuotteilla eivät tulokset unohdu, vaan pysyt hienosti mukana suoritustesi kehityksessä ja voit seurata kuntoasi esimerkiksi sykemittarin avulla. Teknistä, mutta helppoa kun on oppinut kaikki toiminnot. Löydät Zalandolta myös muut tuotteet, jotka voivat parantaa tulostasi. Käy siis viipymättä tarkistamassa laaja urheiluvalikoimaamme!