Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Varusteet

Urheilukellot & -laitteet

44 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
CHARGE 2 - Sykemittari - plum/silver-coloured RUNNER 3 CARDIO + MUSIC - Digitaalikello - black/green POLAR A360 - Sykemittari - black M200 - Sykemittari - red M600 - Sykemittari - black TRAVERSE - Digitaalikello - black SPARTAN SPORT BLACK - Digitaalikello - black SPARTAN SPORT HR - Digitaalikello - black CORE - Rannekello - black M430 - Sykemittari - weiss SPARTAN SPORT - Digitaalikello - blau ALTA HR - Digitaalikello - fuchsia ALTA HR - Digitaalikello - blue gray ALTA HR - Digitaalikello - coral M400 HR - Sykemittari - black M430 - Sykemittari - schwarz M600 - Sykemittari - white AMBIT3 VERTICAL - Sykemittari - black SPARTAN ULTRA - Sykemittari - anthracite M200 - Sykemittari - white

Miehet pitävät yleensä tekniikasta ja erilaisista laitteista, ja mitä monimutkaisempi laite sitä mielenkiintoisempi se on pistää palasiksi ja tutkiskella sen rakennetta, ja sen jälkeen yrittää kasata se takaisin entiselleen. Tosiasiassa tekniikka on hauskaa ja erilaiset kojeet ja laitteet auttavat meitä joka päivä jopa arkisissa asioissa, joten tänään on hyvin vaikeaa tulla toimeen ilman teknologiaa. Alkuaikojen teknologiaksi voi sanoa vaikkapa ensimmäisiä rannekelloja, jotka ilmestyivät jo 1800-luvun lopulla heilurikoneistolla. 70-luvulla mekaaninen koneisto sai väistyä sähköisen koneiston tieltä ja tästä kehitys on jatkunut tasaiseen tahtiin. Älypuhelimet taitavat olla ajannäyttäjiä nykyään, mutta urheilussa ovat urheilukellot ja niiden toiminnot tärkeitä. Urheilukelloissa on erilaisia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi sykemittari, korkeusmittari, tietojen tallennus –järjestelmä ja tietenkin ajannäyttäjä.

Miesten trendikkäät urheilukellot & -laitteet Zalandolta!

Tutustu meidän miesten urheilukellojen ja muiden lisälaitteiden valikoimaamme ja pistä urheilusuoritus tilastosi järjestykseen. Arkistoi ja analysoi suorituksesi ja näin kehität itseäsi urheilijana. Valikoimamme pursuaa erilaisia rannekelloja, jotka sisältävät valikoiman toimintoja, joista on suurta hyötyä aktiiviurheilijalle, joten tutustu kellojen sisältöön ja valitse omasi. Zalandon valikoiman urheilukellot ovat tunnettujen tuotemerkkien luomuksia, joista voidaan mainita Nike Performace ja Polar. Nämä kellot sisältävät useita eri toimintoja ajannäytön lisäksi, joista voi olla suurta hyötyä urheillessa. Sanomattakin on selvää, että urheilukellomme sekä muut laitteet ovat ulkomuodoltaan tyylikkäitä ja miehekkäitä, joten hanki omasi pian. Näillä tuotteilla eivät tulokset unohdu, vaan pysyt hienosti mukana suoritustesi kehityksessä ja voit seurata kuntoasi esimerkiksi sykemittarin avulla. Teknistä, mutta helppoa kun on oppinut kaikki toiminnot. Löydät Zalandolta myös muut tuotteet, jotka voivat parantaa tulostasi. Käy siis viipymättä tarkistamassa laaja urheiluvalikoimaamme!