295 tuotetta

Minne ajattelit seuraavaksi vaeltaa? Vaelluskengät vievät tutkimattomia taipaleita etsivän miehen epätasaiseen maastoon. Niillä voi suunnata myös oikotietä pitkin toimistoon! Niiden sporttista henkeä kannattaa hyödyntää vivahteikkaasti nykymiehen vaihtuvissa tyyleissä.

Modernit vaelluskengät tarjoavat trendikästä käyttömukavuutta hyvin pukeutuvalle miehelle. Voit yhdistää niitä rehvakkaiden reisitaskuhousujen seuraan reippaisiin ulkoiluharrastuksiin. Ottaisitko yllesi myös muhkean korkeakauluksisen neuleen ja maskuliinisuutta tihkuvan parkatakin? Tyylisi muuttuu hetkessä urbaanimmaksi, jos päädytkin pitkään villakangastakkiin ja vaihdat housuiksi tyylikkäällä vyöllä asustetut chinot. Voit säätää kokonaisuutta vielä pehmeällä kaulahuivilla ja pitkien katseiden arvoisella karvasomisteisella hatulla.

Vaelluskengät ovat osa urheilullista kaupunkityyliä

Miesten vaelluskenkien pohjat ovat karkeasti kuvioituja. Niissä on sporttisiksi tehokeinoiksi naamioituneita vahvikkeita ja tukirakenteita. Ne risteilevät tyylikkäästi kenkien pinnoissa antaen pirteyttä ja trendikästä elävyyttä asulle. Mitä huippubrändiä sinä eniten fanitat? Suosikkimerkkien logot kertovat pitkällisestä ammattitaidosta alalla ja ovat samalla tärkeä osa tarkkaan harkittua ulkoasua. Jalkineiden lisäksi voit tuoda omaa suosikkiasi esille esimerkiksi päähineissä. Eri tavoin toteutetut nyöritykset tukevat kenkien istuvuutta ja urheiluhenkeä. Jos pidät rauhallisemmasta tyylistä, löydät jalkineiden joukosta myös hillittyä ja simppeliä ilmettä.

Miehekkäiden vaelluskenkien värit edustavat pääosin klassisuutta, mutta murretut maastovärit ovat erittäin ajankohtaisia! Jalkineiden pintoihin on ripoteltu kirkkaita tehovärejä, joista voit napata ideoita vaikka näyttävän värisiin kuulokkeisiin tai aurinkolasien sankoihin!

Miehiset vaelluskengät käyvät yhteen hillittyjen reppujen kanssa. Olisiko repussasi ainakin komeita remmejä ja metallisia solkia? Voisithan pitää myös näyttävistä niiteistä, jotka on sijoiteltu tummalle pohjalle! Jos seikkailetkin tällä kertaa urbaanissa viidakossa, ota ilo irti upeiden ostoskassien ja jalkineiden yhtenäisistä tyylikeinoista. Freesin näköisissä kasseissa on kenkien trendikkyyttä nostavia tehovärejä. Ehkä haluaisitkin laukkuusi jotakin muodikasta kuosia, kuten huippusuosittuja maastokuvioita.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Edessäpäin kimmeltävä avoin tie. Kulkemattomat kiertelevät polut ja ylittämättömät joet, jotka virtaavat villinä. Tiheä, lähes lävitse pääsemätön metsä, joka aukeaa äkillisesti paljastamaan lumoavan sinisen taivaan. Olet sitten aloittamassa matkaasi tai melkein jo perillä, jokainen askel eteenpäin on tärkeä. Haluat tuntea jalkojesi mukavuuden askeltaessasi vieraalla maaperällä. Täydellinen istuvuus, tiukka pito pohjissa ja lämmin suoja jaloillesi: siinä vain muutama ominaisuus, joista hyvät vaelluskengät ovat tehty. Vastaa erämaan kutsuun tai kesytä betoniviidakko! Mukavilla kengillä jaksat kulkea koko päivän. Täydellinen istuvuus ja suoja säässä kuin säässä ovat hyvien kenkien ominaisuuksia. Nilkkoja tukeva rakenne ja pohjassa olevat pehmusteet tekevät kokemattomankin kulkijan matkasta miellyttävän. Vaelluskengät on tehty miehille, jotka ovat aina valmiina lähtemään pienelle seikkailulle. Haasta itsesi, tähtää pidemmälle, korkeammalle, kauemmaksi. Hyvät vaelluskengät sopivat maastoon kuin maastoon. Hanki omasi nyt heti, sillä meidät on luotu kulkemaan.

Miesten vaelluskengät - tunne kesyttämättömän maaston kutsu

Lähdetkö yleensä maastoon keskellä kauneinta kesää tai liikutko mielummin lumen täyttämään talviaikaan? Suunnitteletko pitkää vaellusta vai haluatko tarpoa turvallisesti takapihallasi? Ominaisuuksia on paljon erilaisia: kengät ovat vesi- ja tuulitiiviitä, mutta silti hengittäviä. Niissä voi olla vahvisteettu kantapää ja kärkiosa. Kaipaatko kenties vuoratun tai irrotettavan sisäpohjan? Onko kengän ulkopinta tärkeämpi ja haluat kestävästä nahasta valmistetut popot? Voit tietysti myös ottaa kumi- tai tekstiilipintaiset kengät tarpeesi mukaan. Valitse juuri itsellesi sopivimmat Zalando-verkkokaupan laajasta valikoimasta. Osta perinteiset maastoon sopivat, säänpitävät kengät tai valitse huomaamaton, myös toimistoon sopiva malli, joka tuntuu jaloissasi mukavalta. Osta vaikka erilaiset vaelluskengät jokaiseen tilaisuuteen! Värillä on väliä, myös miesten vaelluskengissä. Zalandon verkkokaupassa on laaja värivalikoima. Valikoimastamme löytyy niin varrellisia kuin varrettomia malleja erilaisilla kiinnitysmekanismeilla. Saat mukavat kengät, jotka lisäksi näyttävät hyvältä! Valitse nyt Zalandon verkkokaupasta miesten vaelluskengät, ja jalkasi kiittävät!