Miesten rennot paidat

5 173 tuotetta

Vapaa-ajan kauluspaidat tuovat miesten rentoon tyyliin rakennetta ja ryhtiä. Niiden varaan voit rakentaa huolettoman coolin vaaterekin, joka toimii monipuolisesti eri tyylien pohjana.

Miesten vapaa-ajan kauluspaidat kolmessa eri tyylissä

Klassinen vapaa-ajan tyyli syntyy yksivärisestä kauluspaidasta oikeastaan minkä tahansa alaosan kanssa. Harmaa on muodikas väri, ja löydätkin kauluspaidoista upeita harmaan sävyjä. Yhdistä harmaa paita esimerkiksi mustiin, valkoisiin tai harmaisiin farkkuihin. Mausta harmaa lookisi vihreällä, joka näkyy vahvasti katutrendeissä ja catwalkeilla. Vihreä myssy, huivi tai kello kiinnittää katseen – vai pukisiko sinua raikas omenanvihreä tai urbaani oliivinvihreä kauluspaita? Farkkupaitaa kevyempi Chambray-paita on vapaa-ajan klassikko ja käy yksiin erityisen hyvin valkoisten chinojen tai farkkujen kanssa. Rennot loaferit tai tennarit viimeistelevät jokajampan tyylin.

Urbaani tyyli voi olla hiphop-, rock- tai alternative-tyylin inspiroima – yhtä kaikki vapaa-ajan kauluspaidat ovat toimiva osa sitä. Kirkkaat ja pastellisävyt sekä kuviot ovat vahvasti läsnä urbaanissa katutyylissä, joten ota rohkeasti käyttöösi pilkut, printit ja raidat. Ruudullinen kauluspaita on klassikko, joka taipuu aina huolettomasta grungesta asialliseen dapperiin. Hae vaihtelua farkkushortseihin trendikkäillä räätälöidyillä, polvipituisilla shortseilla. Skinny-farkut luovat urbaanin siluetin kauluspaidan ja nilkkureiden kanssa. Toisaalta väljät linjat sekä kulutetut, revityt ja valkaistut pinnat farkuissa ovat in – niistä syntyy kiva kontrasti siistin kauluspaidan kanssa. Hupullinen collegetakki Rocky-tyyliin tuo kauluspaitaan rentoa twistiä. Tai heitä ylle bomber-takki ja jalkaan tennarit – cool or what!

Huomio hipsterit, dapper gentlemannit ja rockabillyt! Vai oletko vain persoonallinen pukeutuja, joka haluaa olla vahvasti trendipinnassa kiinni ja samalla erottua joukosta yksilöllisellä tyylillään? 50-lukua henkivä lyhythihainen kauluspaita cuban collar -kauluksella voi olla uusi suosikkitrendisi! Miten olisi muodikkaat kukkakuviot ja vapaa-ajan kauluspaidat samassa paketissa? Retro-aurinkolasit viimeistelevät viileän lookin.

Yhdistät helposti