Sinäkö etsit sitä hyvännäköistä takkia huippuominaisuuksilla? Verryttelytakit ovat valloittaneet muutkin vapaudentunnetta rakastavat miehet. Niiden tekniset ominaisuudet on tehty täyttämään huippu-urheilun vaatimukset. Urheilutakeista on kuoriutunut myös viimeisen muodin mukaisia vapaa-ajanvaatteita. Pue yllesi miehekästä urheilutyyliä elokuvatähtien tavoin. Hugh Jackman ulkoilee verryttelytakissa koiraansa kävelyttäen tai viettää kaupungilla laatuaikaa lapsensa kanssa. Mustat ja siniset takit sulautuvat samansävyisten housujen, shortsien ja lippisten värimaailmaan. Riittääkö tämä tyyli sinulle vai haluatko jotain enemmän?

Erinäköiset sporttitakit antavat trendikästä vaihtelua kuntopolulle ja kiivaisiin ulkotreeneihin. Verryttelyhousut istuvat luontevasti takkisi pariksi. Yhdistele urheilutakkeja pitkälahkeisiin trikoisiin viileämmän sään juoksupyrähdyksille. Nappaa yläosan ulkoasusta yhdistäviä ideoita kuntoilukenkiin ja lenkkareihin. Vaelluskengätkin käyvät maskuliiniseen sporttityyliin. Saat piristäviä kohokohtia vaatetukseen myös päähineistä ja käsineistä. Ne vahvistavat valitsemaasi tyyliä ja antavat asullesi uutta elävyyttä. Täydennä menevän asukokonaisuuden ilme rennoilla repuilla tai käytännöllisillä urheilukasseilla.

Verryttelytakit aktiivisesti eteneville miehille

Miesten verryttelytakkien perinteinen mielikuva on totaalisesti murrettu. Nykyisissä takeissa on näyttäviä tikkauksia ja kiiltäväpintaisia kankaita. Ryhdikkyyttä lisäävät tehosteompeleet ja efektit nousevat edelleen edustamaan urheilullista ilmettä. Raikkaat kuosit houkuttelevat kokeilemaan uutta ja räjäyttämään aikansa eläneitä asenteita. Istuvat leikkaukset korostavat maskuliinista vartaloasi linjakkaasti. Voit valita resorin tai suoran helman, lämmittävän hupun tai hyvännäköisen korkean kauluksen.

Tee väreillä vaikuttava vaatetus, virkisty niiden energisyyttä heijastavasta voimasta. Vaikka haluaisitkin pysytellä hillittynä, ota silti simppelit tehokeinot käyttöön: Nosta jokin takin tehostesävyistä esille kaikissa muissa vaatteissa.

Joustavien urheilutakkien vettähylkivät ja tuulta vastustavat kankaat suojaavat kehoasi urheilusuorituksissa, mutta ei sinun ole pakko urheilla ollenkaan! Verryttelytakit ja leppoisat collegehousut ovat rennon tyypin lempiasu muissakin mukavissa harrasteissa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista