Mallisto

6 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Hulluttelevaa, värikästä, söpöä, sopivan trendikästä - MINKPINK sallii sinun todella olla oma itsesi! Naisten olo- ja vapaa-ajan muodin erikoismerkki satsaa ennen kaikkea mukavuuteen ja huumoriin. Röyhelöt, printit ja tyttömäiset minilinjat kuvaavat merkin kädenjälkeä parhaiten.

Oletko luova hulluttelija, joka ei suostu kasvamaan aikuiseksi tyylinsä suhteen? MINKPINK on silloin vastaus kaikkiin tyylikysymyksiisi. Australialainen naistenvaatemerkki sai alkunsa vuonna 2005, kun suunnittelija Rachel Evans kyllästyi laadukkaiden mutta kepeän tyttömäisten vaatteiden puuttumiseen muodin kentältä. Muoti, jos mikä, ei saa olla liiaan vakavaa! Australialaisbrändin vaatteet ovat luova sekoitus monikulttuurista New Yorkia ja värikästä Tokiota. Purkkavärit ja väreilevät printit varmistavat, että vaatteesi jäävät mieleen. MINKPINK on täydellinen kanava itsensä ilmaisuun vaatteiden kautta!

MINKPINK tuo huumorin ja söpön tyttömäisyyden takaisin muotiin!

Nauti päivittäinen C-vitamiiniannoksesi energisten ja värikkäiden MINKPINK-vaatteiden avulla! Kiitos merkin monipuolisen malliston, voit sekä aloittaa että lopettaa päiväsi merkin mukavissa ja tyylikkäissä vaatteissa. Superpehmeät ja suloisilla kuoseilla piristetyt yö- ja oloasut ovat australialaissuunnittelijan bravuuri. Shortsit ja pitkät housut yhdessä mukavien yöpaitojen kanssa saavat suorastaan odottamaan illan rauhoittumista. Naiselliset mekot, shortsit ja kimonot vievät arkityylin uudelle tasolle. Arjen harmaus kaikkoaa kauniisti leikatulla ja vesiväriprintein koristellulla kimonolla. Kokeile myös helmikoristeltuja neuleita ja keveitä A-linjaisia mekkoja!

Flirttaileva tyyli on vain muutaman helpon askeleen päässä! Sujauta MINKPINK-hame kauniin printtipaidan seuraksi. Kokeile myös halutessasi ilmavaa ja väljästä laskeutuvaa haalaria. Rusettiballerinat ovat tyttömäisen asun täydellinen kenkävalinta. Haluatko sekoittaa pakkaa? Tee niin kuin Tokion trendikkäät Harajuku-tytöt ja yhdistä muuten herkkään ja naiselliseen asuun ronskeja yksityiskohtia. Farkkuliivit ja niittibootsit tuovat kaivattua kontrastia väreille ja kukkakuoseille.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua