Suodatin1

Minnetonka
Mallisto

1 tuotetta

Kuljetko sinne, minne kuukivet kutsuvat ja rauhoittuminen tarkoittaa sinulle luonnon ääreen palaamista? Tyylissä arvostat huolettomuutta, omaperäisyyttä ja boheemia pehmeyttä. Arvostat myös käsityönä tehtyjä tuotteita. Minnetonka saattaa olla sinulle vielä uusi merkki, mutta sitä se ei toki muotimaailmassa ole – se on kuitenkin varmaa, että tulet ihastumaan sen mokkasiineihin taatusti.

Minnetonka omaa pitkän historian boheemissa muodissa

Oletko edelleen boho chic -tyylin pauloissa? Niin olemme mekin, ja siksi Minnetonka on edelleen yksi suosikeistamme, sillä se todella on kulkenut vuosikymmeniä boheemin tyylin ytimessä ja modernin boho chic -ilmiön kärjessä. 40-luvun puolivälissä amerikkalaisturistit suuntasivat luonnon helmaan ja palasivat Minnetonkan mokkasiinit jalassa kotiin. 1955 Minnetonka loi legendaarisen matalavartisen mokkasiininsa, jota koristi Thunder Bird, yliluonnollinen lintu, joka kuvaa voimaa. Uudelleen kyseinen malli nousi nuorisomuotiin 80-luvulla, kun Urban cowboy -ilmiö levisi nuorisomuotiin. Luonnollisesti Minnetonka oli läsnä myös hippiliikkeen pyyhkiessä 60- ja 70-luvun yli. Mokkasiineista ja hapsuista tuli yksi tapa ilmaista yksilöllisyyttä. Minnetonka suunnitteli 1967 pitkävartiset hapsusaappaat, jotka ovat edelleen yksi suosituimmista malleista. 2000-luvulle saavuttaesssa boho chic -buumi valtasi muodin, ja siitä lähtien tähän päivään saakka merkin mokkasiinit ovat olleet kuumaa valuuttaa katumuodissa, ja niitä on voinut bongata niin Hollywoodin tähtien, huippumallien kuin festarikansan jaloissa.

Minnetonka luo autenttista boho-designia

Minnetonkan mokkasiinit, nilkkurit ja saappaat on valmistettu laadukkaasta nahasta käsityönä. Näyttävät hapsut ja helmikoristelut tuovat merkin mokkasiineihin autenttisen ilmeen. Liehuva maksimekko kellohihoilla ja röyhelöillä vaatii kaverikseen mokkasiinit. Kokeile maksimekon kanssa matalavartisia mokkasiineja tai saapasmallia. Cowboy-malliset nilkkurit sopivat farkkushortsien ja liukuvärjätyn t-paidan kanssa. Mokkasiinit sopivat yhtä lailla vapaa-ajan farkkumuotiin skinny fit -farkkujen ja rennon neuleen tai kukkakuvioisen puseron kanssa. Mokkasiinit ovat hurmaavan boheemit, mutta ne sopivat myös minimalistisempaankin tyyliin tummien leggingsien tai farkkujen kanssa. Yhdistä yläosaksi nahkarotsi tai mokkanahkainen biker-takki ja väljä toppi, jossa voisi olla hienostunutta pitsiä. Ehkäpä valitset myös takkiisi hapsuja tai vähintäänkin sovitat tyylikkään hapsulaukun hapsumokkasiineihisi.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista