Suodatin1

mint&berry
Mallisto

220 tuotetta

mint&berry on Berliinissä vuonna 2010 perustettu vaate- ja asustemerkki, joka on suunnattu tämän päivän modernille ja määrätietoiselle naiselle. Merkki aloitti maailman valloittamisensa Keski-Euroopasta, ja laajensi nopeasti muualle Eurooppaan. Ja eikä ihmekään, sillä kevyen naisellinen tyyli vetoaa muotitietoisiin, vahvoihin naisiin. Vuonna 2015 brändi teki jälleen uuden aluevaltauksen ja lanseerasi ensimmäisen kenkämallistonsa. Pääsuunnittelija Caroline sanoo ammentavansa inspiraatiota suurkaupunkien kirpputoreilta ja vintageliikkeistä, ja se onkin aistittavissa 50-lukua henkivästä mallistosta. Raikkaat pastellivärit saavat rinnalleen klassista mustaa ja valkoista sekä upeita kirkkaita perusvärejä. Mallistoa kuvaileekin täydellisesti merkin itsensä mainitsemat sanaparit: moderni ja retro, urbaani ja luonnollinen sekä naisellinen ja rento.

Merkin eri vaatteet ja asusteet toimivat täydellisesti yhteen, joten voit koota koko vaatekaappisi sisällön raikkaista ja naisellisista mint&berry-malliston tuotteista tai poimia muutaman suosikin täydentämään nykyistä vaatekokoelmaasi. Klassiset leikkaukset ja menneisiin aikoihin nojautuva design tekevät helpoksi vaatekappaleiden yhdistämisen muihinkin tyyleihin. Yksiväristen mekkojen, puseroiden ja hameiden rinnalta löydät klassikkokuvioita kuten palloja, raitaa ja kukkia. Naiselliset leikkaukset, pitsi ja kevyet, kauniisti laskeutuvat materiaalit tuovat vaatteisiin upean ilmeen, joka sopii täydellisesti muotitietoiselle nykynaiselle.

mint&berry - raikasta ja kevyttä muotia modernille omaa tietään kulkevalle naiselle!

Luo mint&berry-vaatteilla ja asusteilla yltiöpäisen tyttömäinen tai menneitä vuosikymmeniä henkivä tyyli. Valitsemalla kirkkaita värejä asukokonaisuuteesi, saat lookiisi ripauksen vahvaa, modernia ilmettä. Merkin vaatteilla on helppoa luoda lukuisia eri tyylejä! Luo klassinen toimistotyyli valitsemalla mallistosta suoralinjaisia ja pelkistettyjä vaatteita. Jos kaipaat vain ripauksen tyttömäisyyttä, se onnistuu helposti täydentämällä asukokonaisuutta hempeillä ja romanttisilla asusteilla. Tämän urbaanin berliiniläismerkin tuotteista löydät rentoa tyttömäisyyttä sekä upeaa naisellisuutta niin töihin, vapaapäiviin kaupungilla kuin juhliinkin. Itsenäiselle, omaa tietään kulkevalle naiselle suunniteltu mallisto tarjoaa puhdasta, huoliteltua tyyliä romanttisin vivahtein. Klassiset leikkaukset takaavat ajattoman tyylin, jota on helppo yhdistää vastakohtienkin kanssa. Pehmeiden pastellien ja pitsien rinnalta löydät myös rockahtavampiakin vaatekappaleita, joiden avulla voit luoda esimerkiksi mielenkiintoisen iltalookin. mint&berry-valikoimasta löydät suosikkisi, rakastatpa sitten pehmeää, tyttömäistä tyyliä tai räväkämpiä värejä.

Tutustu myös

mint&berry on tuore berliiniläinen muotivaatemerkki nuorille, tyylitietoisille naisille, jotka tietävät tismalleen mitä haluavat, ja naisille, jotka itse määrittelevät oman tiensä jota kulkevat. mint&berryn mallistoja yhdistää vintage-henkisyys sekä puhtaat skandinaaviset linjat ja leikkaukset. Kukalliset kuosit ja muodikkaat printit, pitsit ja röyhelöt, trendikkäät maksihameet ja hillityn tyylikkäät sävyt - mint&berry on merkki, joka jokaisen vintage-naisen tulisi tuntea! Brändin mallistot ovat aina rentoja, tyylikkäitä ja supernaisellisia kauniin romanttisilla yksityiskohdilla. Ainutlaatuisen mint&berryn vaatteet saavat sinut säteilemään itseluottamusta!

mint&berry - modernia vintagea ja skandinaavisia linjoja suoraan Berliinistä!

Berliinin sydämessä sijaitsevan vaatemerkin mint&berryn raikkaat ja hienostuneet mallistot saat nyt Zalandon verkkokaupasta! Anna itsesi inspiroitua merkin muodikkaista ja vintage-henkisistä hameista, puseroista ja mekoista, joissa yhdistyvät puhdas romantiikka ja glamour! mint&berry yllättää sinut näyttävällä 50-luvun muodilla - sopivasti nykypäiväistettynä. Tilaa heti ihanat mint&berryn vaatteet Zalandosta! Verkkokauppamme tarjoaa sinulle nopean ja ilmaisen toimituksen, sekä 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden!