Mallisto / Mint Velvet

Suodatin (1)

19 tuotetta

Mint Velvet edustaa rentoa glamouria, joka sopii naisen jokaiseen päivään. Brändin toteuttama huolellinen räätälöinti naulitsee katseemme heti ensi silmäyksellä! Nämä vaatteet onkin suunnattu laatutietoiselle nykynaiselle, joka arvostaa huoletonta huippumuotia aikaisesta aamusta yömyöhään. Näissä vaatteissa näkyvät catwalkien ajankohtaiset muoti-ilmiöt, mutta brittiläisen huippumerkin istuvat leikkaukset pohjautuvat takuuvarmaan klassisuuteen. Näyttävissä muotiluomuksissa on runsaasti tyylikkäitä detaljeja. Tämän huippumerkin muotisuunnittelussa yhdistyvät kauniisti näyttävä omaperäisyys, ylelliset kankaat ja huolellinen toteutus.

Mint Velvet luo hienostunutta huippumuotia vaihtuviin tyyleihin

Mikä voisi olla modernin asiatyylin ihanin yhdistelmä? Hillitty paitapusero, hame ja korkokengät ovat aina vakavasti otettavia vaihtoehtoja. Ei kuitenkaan oteta pukeutumista liian vakavasti ? tältä brändiltä löydämme viehättäviä tehokeinoja liiallista asiallisuutta rikkomaan. Esimerkiksi kauniin puseron hihoihin tarvitaan tällä hetkellä upeaa statement-henkeä, eikä hurmaava asiatyyli juuri muuta trendi-ideaa kaipaakaan! Näiden yläosien linjakkaissa leikkauksissa on sopivasti laskeutuvaa väljyyttä, joka tekee rennoista merkkifarkuistakin astetta elegantimmat. Lisäksi vahvistamme feminiinistä ilmettä koristeellisella käsilaukulla ja metallinhohtoisilla jalkineilla. Tähän asuun sopivan takin istuvuus voisi olla näyttävästi väljä cocoon fit, mutta aivan hyvin myös vartaloa myötäilevä ihanuus. Näitä vaatteita miksataan edelleen myös sporttityyliin, jossa saa olla pieni ripaus kaihoisaa retrohenkeä. Esimerkiksi vauhtiviivoilla varustetut verryttelyhousut kohtaavat tänä päivänä täysin luontevasti ylellisen näköisen neuleen. Voisimme liittää tämän asun jalkineiksi yhtä hyvin kangaspintaiset korkonilkkurit kuin korokepohjaiset tennaritkin.

Näissä vaatteissa on varmaa klassikkoainesta

Mint Velvet ei tyydy tavanomaiseen yksityiskohdissaan, joten sen suunnittelemat naisten vaatteet voi jopa tunnistaa niistä. Olemme otettuja näiden luomusten inspiroivista ideoista – niillä saadaan arjen keskelle sopiva määrä luksusta! Tasokkaiden kankaiden pehmeys ja ylellisyyden tuntu tekevät Mint Velvetin vaatteista vaativan pukeutujan vakiovaatteita. Nämä huippumuodikkaat vaatekappaleet sopivat hyvin yhteen. Niiden huolella hiotut yksityiskohdat ovat saaneet häivähdyksen hienostunutta rokkihenkeä ja bisnesnaisen tyyliin istuvaa glamouria. Holkkihihat, trumpettihihat, röyhelöhihat, leveät tehostenauhat, upeat metallitehosteet... Brändi sijoittelee näyttäviä vetoketjujakin luovuudella! Kankaalla päällystetyt napit ja kauniisti solmittavat hihansuut kertovat ammattitaidosta ja huolellisesta toteutuksesta. Näiden vaatteiden värimaailma on pehmeä ja hillitty. Kuosien kauniit kuviot ja vahvat kontrastit helpottavat myös rohkeasti pukeutuvan muodinnälkää. Tämän brändin muotivaatteissa voit mennä suoraan töistä salille mutta yhtä hyvin ystävien kanssa iltaa istumaan!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua