Mitä tahansa muodikasta vaatetta, asustetta tai kenkäparia etsitkin, mint&berry on sen jo ehtinyt valmistaa! Lumoavan naisten vaatemerkin juuret ovat Berliinissä, ja sitä voi luonnehtia kauniiksi, tyylikkääksi ja yksityiskohtiin satsaavaksi. Mint&berry on myös ällistyttävän monipuolinen: sen valikoimista löytyy täydelliset vaatteet, kengät ja asusteet vapaa-ajalle, juhliin ja työpaikalle.

Mint&berry-ilme muodostuu selkeistä leikkauksista, muodikkaista kuoseista ja makeista yksityiskohdista. Saman merkin elementtien yhdistely käy kuin leikki, sillä mallistoista voi poimia niin minimalistisia kuin näyttäviäkin vaatteita ja asusteita. Mint&berryn valikoimista löytyy myös ajattomia naisten muodin klassikoita, kuten baskereita, ballerinoja ja bleisereitä!

Mint&berry on avain hurmaavan naiselliseen urbaaniin tyyliin

Naisellisimmillaan mint&berry on mekkojen ja korkokenkien valmistajana. Mekot laskeutuvat kauniisti, istuvat hyvin ja seuraavat ajatonta designia. Yksissä on trendikästä ja somaa kukkakuosia, toisissa taas pääosassa ovat herkät värit vaaleansinisestä persikkaan. Juhla-asu luodaan yhdistämällä mekkoihin saman brändin ajattomat avokkaat tai huomion kiinnittävät rohkean väriset korkkarit. Ripaus nostalgiaa on puolestaan polviin ulottuvan mekon ja sirojen kangastossujen huolettomassa yhdistelmässä.

Urbaaniin ja estottoman muodikkaaseen ilmeeseen sopivat puolestaan loistavasti mint&berryn kauniit paitapuserot, A-linjaiset hameet ja matalat kävelykengät. Viileällä säällä asukokonaisuuden hioo huippuunsa moderni mutta ajaton villakangastakki. Farkkujen ja väljän yläosan seuraksi sopivat erinomaisesti myös merkin makeat nilkkurit.

Merkin monipuolisuus ulottuu myös asusteisiin. Mint&berryn luomuksiin kuuluu laukkuklassikoita, juhlalaukkuja ja rentoja olkalaukkuja. Berliiniläisen merkin suunnittelijat myös tietävät, että huivit kuuluvat asusteiden eliittiin. Niinpä niitäkin on runsas valikoima eri tilanteita ja vuodenaikoja varten.

Yhdistele ja sekoita