Ah, Pariisi. Pariisilainen nainen tuo mieleen itsevarmuutta, eleganssia, tinkimätöntä tyyliä ja kauneutta. Kuvittele mielessäsi kaupungin kadulla kopisevat ranskalaiset korot, huolellisesti valittu asukokonaisuus, juuri sopivasti korostava meikki ja huolitellut mutta luonnolliset hiukset. Pariisilainen nainen hallitsee tyylin - näyttää kuin tarkkaan harkittu kokonaisuus olisi syntynyt aivan itsestään.

Haluatko loistaa juhlissa kuin pariisilainen kaunotar? Miss Parisienne -mekot ja hameet tekevät sinusta juhlien elegantin keskipisteen! Miss Parisienne -tuotemerkki tarjoaa vaatekaappiisi upeita, naiselliseen tyyliin leikattuja mekkoja ja tyylikkäästi flirttailevia minihameita. Vaatteiden värit ja mallit ovat ajattoman pelkistettyjä, huippunaisellisia ja viimeistäkin yksityiskohtaa myöten tarkkaan harkittuja luomuksia.

Miss Parisienne - eleganttia juhlatyyliä

Miss Parisienne -mekkojen värimaailma on hillitty. Maanläheiset sävyt ja luonnollisesti taitetut värit sekä hienostunut musta ja valkoinen tekevät vaatteista ajattoman kauniita. Juhlamekkojen helmat laskeutuvat kauniisti ja kimaltelevat yksityiskohdat tuovat tyyliin juuri oikean määrän harkittua säihkettä.

Millainen on sinun Miss Parisienne -juhlatyylisi? Kun etsit eleganttia ajattomuutta, valitse yllesi pitkä maksimekko tai täydellisesti istuva kotelomekko, joka tuo naiselliset piirteesi upeasti esiin. Jos haluat olla astetta enemmän chic, pue yllesi tyylikkään flirttaileva minihame tai hiukan polven yläpuolelle ulottuva juhlamekko. Upea paitamekko yhdistää rennon yläosan ja istuvan hameen yhdeksi, huolettoman tyylikkäältä näyttäväksi kokonaisuudeksi.

Pariisilaiseen tyyliin kuuluu huoliteltu mutta samalla luonnollinen meikki. Kampaa hiuksesi kauniisti auki ja viimeistele luonnollisesti liikkuva kampaus parilla suihkauksella kevyttä hiuslakkaa. Korosta silmiä hillitysti ja valitse huuliisi ihonväriisi sopiva puna tai huulikiilto. Vielä sipaus roosaa väriä poskille ja ranskalainen juhlatyyli on valmis!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista